.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 75
    Град
    Велико Търново
    Седя на компа, слушам музика и рядко чета само ако имам интересна книга под ръка

Чета, спортувам, ровя се из нета, излизам с приятели, гледам телевизия, чистя, готвя... Обичайните неща. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Shadow City
    Или спя или вися пред PС-то

зависи...ако не ме мързи -> чистя си стаята, излизам с фр , спортувам
    ако ме мързи (по-обичайното ми състояния) -> вися пред компа , гледам телевизия или филм на компа...спяяяяя .... , рисувам нещо или пиша...

Razlichno gledam filmi cheta knigi igraia na xbox 360 izlizam ako e hubavo vremeto zavisi kade sum dali v bg ili v fr

Град
    In the middle of Nowhere
    Гледам да не се задържам много много в къщи,но когато стане така седя на компа...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Пловдив
    Ако е приятно времето излизам на разходка из града или на някое от тепетата,а ако е студено или горещо се забивам в някое кафе или в някой на гости.

Ми, музика, някой як филм, излизам, пея си и съседите викат "По-тихо, бее"... и така.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Ем.. като сам в кащи гледам некво филмче, музика, ровя се из форумите, а като е хубаво времето си правя експерименти с автомобилна музика

Град
    Кубрат
    оооо... доста добре си прекарвам СПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ обожавам да спя, живея за да спя! хахаха е, излизам естествено... кафета мафета... простотийка : ) музика, филми, пеене в банята и в тоалетната... пфуу купон
    Ко речи ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    По рано беше посветено изцяло на приятелката ми. Сега нямам такава и се отдавам на хобита. Биричка с приятели, компютрите и интернет. Най-много обичам да се занимавам с коли. Мога доста ремонти да извършвам самостоятелно.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Гледам филм, седя на компа, чета книга и в редки случаи чистя.
    Но най-често си излизам навън
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Когато имам свободно време играя баскет, излизам да се разходя, или в много редки случаи на кафе Също така сядам и на компютъра ... но свободното ми време е прекалено малко ...
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Марс & Сатурн
    Нямам такова

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Разходки,Купони,Танцуване.. ако наистина ми е тъпо и нямам изход висяя в кофата

Град
    Бургас
    излизам с приятели, седя на компа, слушам музикаа, гледам филми, почнах да чета напоследък и май тва е общо взето

Супер фен Аватара на Di
    спам във форума
    не се изказвай неподготвен,прасе

Всяка минута свободно време е пред компа

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    спорт главно
    иначе с приятели навън ; пред компа ; телевизия ; четене на книга ; пътуване или туризъм ..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ммм... аз запълвам свободното си време спортувайки <3 Обожавам да сложа някакви свободни/широки парцалки, слушалките и... бягам докато ми омръзне.

Ако времето е лошо - стоя пред PC-то.
    Ако няма ток - спя.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на PsychoBitchFromHell
    Град
    В ада
    Стоене пред компа

Мега фен Аватара на December
    Много обичам да карам колело.Понякога когато не ме мързи да измина 50км. отивам до Добрич ям пица и по магазините.Също така интернет,музика,филми,сери ли,книги,изработване на гривнички рисуване,пиано,пеене или ходя до конната база да гледам уникалните кончета
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    футбол, пиене, китара, карти, шах, смех, наркотици...ако има xD

Мии зависи от настроението ... в повечето слушаи излизам навънка с приятели по разни полянки релакс . Като няма с кой или не искам с хора излизам с кучето на разходка , карам колело , занимавам се с животни или на български червен кръст . Понякога дори решавам да уча или ако ме хванат лудите да чистя Различно .... зависи от случая
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си