- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С какво запълвате свободното си време?
Седя на компа, слушам музика и рядко четасамо ако имам интересна книга под ръка
![]()
Чета, спортувам, ровя се из нета, излизам с приятели, гледам телевизия, чистя, готвя... Обичайните неща. : )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
зависи...ако не ме мързи -> чистя си стаята, излизам с фр , спортувам
ако ме мързи (по-обичайното ми състояния) -> вися пред компа , гледам телевизия или филм на компа...спяяяяя....
, рисувам нещо или пиша...
![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
Razlichno gledam filmi cheta knigi igraia na xbox 360 izlizam ako e hubavo vremeto zavisi kade sum dali v bg ili v fr![]()
Гледам да не се задържам много много в къщи,но когато стане така седя на компа...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако е приятно времето излизам на разходка из града или на някое от тепетата,а ако е студено или горещо се забивам в някое кафе или в някой на гости.
Ми, музика, някой як филм, излизам, пея си и съседите викат "По-тихо, бее"... и така.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Ем.. като сам в кащи гледам некво филмче, музика, ровя се из форумите, а като е хубаво времето си правя експерименти с автомобилна музика![]()
оооо... доста добре си прекарвамСПЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ обожавам да спя, живея за да спя! хахаха е, излизам естествено... кафета мафета... простотийка : ) музика, филми, пеене в банята и в тоалетната... пфуу купон
![]()
Ко речи ?
По рано беше посветено изцяло на приятелката ми. Сега нямам такава и се отдавам на хобита. Биричка с приятели, компютрите и интернет. Най-много обичам да се занимавам с коли. Мога доста ремонти да извършвам самостоятелно.
Гледам филм, седя на компа, чета книга и в редки случаи чистя.
Но най-често си излизам навън![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Когато имам свободно време играя баскет, излизам да се разходя, или в много редки случаи на кафеСъщо така сядам и на компютъра ... но свободното ми време е прекалено малко ...
![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
amii sportuvam![]()
Разходки,Купони,Танцуване.. ако наистина ми е тъпо и нямам изход висяя в кофата![]()
излизам с приятели, седя на компа, слушам музикаа, гледам филми, почнах да чета напоследък и май тва е общо взето![]()
Всяка минута свободно време е пред компа
спорт главно
иначе с приятели навън ; пред компа ; телевизия ; четене на книга ; пътуване или туризъм ..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Ммм... аз запълвам свободното си време спортувайки <3 Обожавам да сложа някакви свободни/широки парцалки, слушалките и... бягам докато ми омръзне.
Ако времето е лошо - стоя пред PC-то.
Ако няма ток - спя.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Много обичам да карам колело.Понякога когато не ме мързи да измина 50км. отивам до Добрич ям пица и по магазините.Също така интернет,музика,филми,сери ли,книги,изработване на гривничкирисуване,пиано,пеене или ходя до конната база да гледам уникалните кончета
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
футбол, пиене, китара, карти, шах, смех, наркотици...ако има xD
Мии зависи от настроението ... в повечето слушаи излизам навънка с приятели по разни полянки релакс. Като няма с кой или не искам с хора излизам с кучето на разходка , карам колело , занимавам се с животни или на български червен кръст . Понякога дори решавам да уча или ако ме хванат лудите да чистя
Различно .... зависи от случая
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....