.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Приятел направи така, че жените да разбират че не търсиш приятелство . Така няма да се превръщаш в доброто приятелче и жените ще почнат да гледат към тебе като на потенциален кандидат, като мъж . А за да можеш да привлечеш вниманието на някое момиче по такъв начин първо ти трябва самочувствие, ходи по места къде най-често стават подобни запознанства-дискотеки,барове,купон на някой приятел.

Относно девствеността - тя не е кой знае какъв проблем .Просто приеми че си девствен намери си някое момиче, така ти ще се чувстваш по добре в собствената си кожа, а за момичето не се безспокой - тя няма да ти се подиграе че си девствен а даже ще се зарадва че щи бъде първата.

Айде успех
    Винаги очаквай неочакваното!

То като гледам девствени момичета малко останали, така че явно и аз ще съм от тия, дет ше го правят за пръв път с недевствена...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Приятел направи така, че жените да разбират че не търсиш приятелство . Така няма да се превръщаш в доброто приятелче и жените ще почнат да гледат към тебе като на потенциален кандидат, като мъж . А за да можеш да привлечеш вниманието на някое момиче по такъв начин първо ти трябва самочувствие, ходи по места къде най-често стават подобни запознанства-дискотеки,барове,купон на някой приятел.

Относно девствеността - тя не е кой знае какъв проблем .Просто приеми че си девствен намери си някое момиче, така ти ще се чувстваш по добре в собствената си кожа, а за момичето не се безспокой - тя няма да ти се подиграе че си девствен а даже ще се зарадва че щи бъде първата.

Айде успех
    Най-точното мнение в тази тема.

Още нещо. Тая, която те е отхвърлила, защото си девствен, е била бахти пачата. Ако те е отхвърлила за това, де.

Може да те е отхвърлила, защото си отчаян. Това вече е нормално. Не бъди отчаян, защото си личи и отблъсква момичетата от тебе.

Но пак е твърде вероятно оная да е била прекалено проста, за да се занимаваш с нея. Приказката "който подбира, мастурбира" не вАжи. Трябва да се подбира. Имаш си достойнство, заслужаваш нещо достатъчно добро за тебе.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mi nameri si nqkoq devstvena

Re: "Опитни" момичета - бихте ли го направили с де

Цитирай Първоначално написано от anonimnaa
    Цитирай Първоначално написано от billycohen
    момичета които имат повече опит, бихте ли го направили с девствено момче. Защото до колкото виждам май на момичетата не им се занимава с девствени защото не е толкова опитен. То и няма как след като не го е правил. знам може да има и други фактори но питам само за това.
    Моя проблем е 4е съм на 23г и не съм го правил и май по-големите момичета не им се " занимава с такива като мен". Тук не става дума за любов или някаква връзка. Случи ми се да ме отхвърлят заради това. И нещата при мен вече стават критични /депресии/ и ми омръзна да ме приемат за доброто приятел4е.

Та ДЕВСТВЕНОСТТА ДАЛИ Е ПРЕЧКА ЗА ВАС ???
    Мисля че ако има любов не биха те отхвърлили,но ако е само за 1 вечер незнам.Защото този тип момичета,който търсят секс за 1 вечер го правят с опитни.Поне така мисля.Това си е лично мое наблюдение.
    Бъркаш се,точно тези момичета които имат опит им харесва повече с детственик!!!!

Re: "Опитни" момичета - бихте ли го направили с де

Цитирай Първоначално написано от billycohen
    момичета които имат повече опит, бихте ли го направили с девствено момче. Защото до колкото виждам май на момичетата не им се занимава с девствени защото не е толкова опитен. То и няма как след като не го е правил. знам може да има и други фактори но питам само за това.
    Моя проблем е 4е съм на 23г и не съм го правил и май по-големите момичета не им се " занимава с такива като мен". Тук не става дума за любов или някаква връзка. Случи ми се да ме отхвърлят заради това. И нещата при мен вече стават критични /депресии/ и ми омръзна да ме приемат за доброто приятел4е.

Та ДЕВСТВЕНОСТТА ДАЛИ Е ПРЕЧКА ЗА ВАС ???
    Пич аз съм на 22 години и съм бил с 11 момичета , с повечето съм си имал връзка де и с 2/3 просто авантюра ... нищо задълбочено, а ти си на 23.г и не си спал с момиче... Нз какво да ти кажа , но според мен не е редно това ... знам ,че ме разбираш и се чувстваш кофти. Моя съвет към теб е ако четеш това да си събереш малко повече пари , айде към 100/200 кинта примерно и да си поръчаш една много стегната курва по на 20/22 години ги има адски и да я скъсаш от ебане - дали ти нея или тя теб нз , ама важното е да счупиш каръка .. след т'ва щи е лесно! ;} Aко искаш да питаш нещо драсни едно ЛС

Аз бих го направила с девственик защо пак не,не виждам проблем в това

Не е изключено, но едва ли ще е много страстно....
    Нищо лично, просто опита и при мъжете, и при жените страшно много си личи
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

Град
    Earth
    По магистралата момичета много
    Сговорна дружина планина повдига
    Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ако момичето има достатъчно силно желание няма да има значение за нея,девствен или не е.

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Аз си ги предпочитам девствени - не си мислят, че, щом на предната й е харесвало, и аз трябва да приритам от кеф... Новият ми мъж е на 27 и е девствен(друга религия, друга култура, банички) и нямам търпение да го вкарам в леглото. xD

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Аз си ги предпочитам девствени - не си мислят, че, щом на предната й е харесвало, и аз трябва да приритам от кеф... Новият ми мъж е на 27 и е девствен(друга религия, друга култура, банички) и нямам търпение да го вкарам в леглото. xD
    Новият ми мъж е на 27 и е девствен
    на 27 и е девствен
    девствен

Що за религия? Някъв се пази девствен за да му отнеме девственността някоя жена която го е правила многократно пъти преди него с други. Сперед мене ок да се пази девствен ама да се отдаде на жена която е заслужила да се пази за нея!
    Винаги очаквай неочакваното!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Новият ми мъж е на 27 и е девствен
    на 27 и е девствен
    девствен

Що за религия? Някъв се пази девствен за да му отнеме девственността някоя жена която го е правила многократно пъти преди него с други. Сперед мене ок да се пази девствен ама да се отдаде на жена която е заслужила да се пази за нея!
    Сега ще се обиждаме ли? Защо само девствена жена да заслужава девствен мъж?

ПП: Мъж ми е индиец, а те вярват в брака, любовта и подобни. И е решил, че иска в живота му да има една жена.

ПП2: He's sooooo cute*in~love~mode*

А всъщност задължително ли е да казвате, че сте девствени?
    Айде, при момичетата се разбира. При момчетата, по време на самият секс може да се разбере, че е неуверен, но пък вече го е вкарал...
    Реално, ако е секс за една нощ не ми пука девствен или не. Мъж ми беше все пак, аз също. Проблем нямаше. И наистина, във връзката си предпочитам да е имал 2-3, в случай, че не е девствен, но да е минал де що види момиче... благодаря, следващият.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Защо казвате,че само при момичетата си личи.Ами момчето като свърши на второто пъхане няма ли да се досетите,че е девствен.Вярно,че ще си проличи по това,че е неуверен,но според мен си проличава и по времето,за което ще свърши

Еми бившия ми приятел беше девствен...но за мен тфа не беше проблем или пречка и нямаше проблеми относно секса ;]
    [!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]

за девственото момче е кофти че може да свърши бързо. И това няма как да се скрие. А всяко момиче си иска сигурно по продължетелен акт Но има и доста момичета които не искат да са първи защото не са уверени в себе си и затова предпочитат опитните.... поне на мен ми отказаха по такава причина....

Za men 6te e istinsko predizvikatelstvo da go napravq...6te e interesno,zabavno i vulnuva6to...da otnema devstvenostta na mom4e,to4no na tazi vuzrast......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си