- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Loreal Paris Elseve с пчелно млечице
Мисля, че всички сте гледали рекламата на серията на Loreal Elseve с пчелно млечице за подхранване и грижа на косата. Е, днес я гледах за пореден път, и понеже косата ми от пресата е изгоряла доста, си търся нещо за подхранване и предпазване.
Мисълта ми е дали сте го ползвали и ако да, доволни ли сте?! И препоръчително ли е да си взема цялата серия?
Също така искам да попитам за някакъв продукт, които прави изправянето с преса по-лесно и предпазва от високата температура, нещо което наистина помага![]()
В момента използвам шампоана и маската от тази серия и съм много доволна,,не използвам преса,но пък косата ми беше малко суха и мисля,че постепенно проблема изчезва![]()
To infinity and beyond.
Аз се интересувам от нощния серум...Омазнява ли косата?
По въпроса с пресата-Loreal hot liss
Izpolzvam 6ampoana i sam tolkva dovolna...![]()
dori kato se izkupah i kato se izravih i ne iskah da se topiram za6toto kosata mi beshe tolkova meka....abe surce ne mi davashe dase topiram........izpolzvai go mn e hubav.Obache.....moqt ne e ot BG za6totoi bulgarskite 6ampoani ....
...tc.No neznam vse pak ne vsi4ki 6ampoani sa takiva v BG
Аз използвам шампоана и балсама и съм много доволна. Също така миришат супер :P А относно пресата това на Лореал Hot Liss е добре.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
от мои познати съм чувала ,че мн помага ,но не съм го използвала аз лично съм доволна от шампуана и маската за коса на Дав![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аз използвам шампоана и балсама и съм доволна . :P
Песента ме вкарва в най-човешката ми атмосфера
Докога?Докато друга муза не намеря
az totalno se otrekoh ot nego
1.poqvqva se purhot i 2.kosata na 2 den mi e omaznena![]()
Аз съм доволна от тази серия и засега нямам проблеми с пърхот или омазняване, а си мия косата само 2 пъти седмично.Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
Изобщо несъм доволна от нито един продукт от тази серия.. По скоро оренжевия Глис Кюр![]()