- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да смъкнем килцата *DIARY*
Леле народе ама вие яко се побърквате бе...Ще карам цял ден на ябълки да не съм луда,,да бе...аз бих дала един съвет на всичките момичета,които са амбицирани да отслабват да си ядат,но по-малко и цаката е когато ти е най-сладко тогава да се откажеш,независимо за какво става въпрос...ии спорт,,движение,,фитнес това е..+това всичко си е до структура и метаболизъм
![]()
To infinity and beyond.
Който има склонност към напълняване няма измъкване,за мен всичко е ген,например всичките ми роднини са много слаби и аз съм слаба,това с диетите е временно решение на проблема,така или иначе всеки трябва да приеме килограмите си,защото след диета може да се върнат и двойно и тройно....такъв е светът-има кльощави,слаби,нормални,за ръглени и дебели хора....
e ama tva ne zna4i 4e trqbva da se primirim.Imam poznati, koito imat problemi sus surceto za6toto sa s okolo 5 -10 kilograma nad normata...ina4e samata az sum po edra i zatova makar 4e sum 155 mislq 4e 52 kilograma 6te sa mi dobre..prosto po slaba mislq 4e nqma d amoga da stana a i ne iskam da se vmania4avamПървоначално написано от SoFarSoG00d
a ako trqbva da smqtam 155 - 110 = 45 kg..purvo a znikoga nqma da stana tolkova slaba
a i prosto nqma da mi otivat..
Cruel Intentions
И аз искам да отслабна.Искам да сваля 3-5 кг не повече , но не знам все не стигам до ограничаване на яденето , но трябва.
Здравейте!Аз мисля от утре да започвам ето тази диетка, какво мислите
http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Аз пък се каня да не ям след 5 часа днес, утре след 4, а в четвъртък след 3. И така няколко дни. Дано издържаа
Иначе съм 165, 45 кг и всички казват, че съм адски слаба, обаче коремчето, което другите не виждат ме кара да се чувствам като ваза пред огледалото.![]()
аз от 3 дне не съм яла сладко гледам до края на месеца да изкарам без и после по 1 вафличка само че иначее
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Какво ви беше менюто днес,момичета?
Аз днеска закусвах ябълка и малко кисело мляко.Обяд варени картофи,а за вечеря ще ям портокал и айран може да пийна . ;д
Суетата.Моят любим грях.
Абе ти май,вярно си яко амбицирано,но внимавай върлува грип..направо ти се чудя как издържашПървоначално написано от Sensuality
To infinity and beyond.
то на мен и без тва си ме боли гърлото ;дПървоначално написано от cool_doll
Суетата.Моят любим грях.
ами аз си изядох тука 4 ябълкиисках 5 ама не бях гладна
![]()
Ако желаеш дай примерно едно твое меню за деня и да видим къде толкова прегрешаваш... Пък и да ти помогнемПървоначално написано от sexy_doll
![]()
Относно менюто ми ...
Понеже бях чела някъде , че се отслабва и от начина на хранене според кръвната група ( аз съм А+ ) започнах да наблягам на въглехидратите.Преди време се вманиачавах и в калориите но сега ям мн. калорични неща ( солети, бейк ролс, картофи, ориз, ризото, черен хляб и т.н. ), но по малко например 3 пакета солети за 1 ден ( както днес) утре смятам на 4 картофа да издържа ...
Двигателната ми активност, обаче е много понижена, затова от утре ( даже и тази вечер ) смятам да танцувам по 1ч. + отделни упр. от интернета
Продължавайте в същия дух момичета!![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
значи момичета,аз никога не съм била дебела,обаче сега отслабнах значително в момента съм 49 кг на 166.тъй като тая година е бала и реших и аз да поотслабна..значи първо спрях хляба и газираното,имаше ефект,но не толкова голям..четох някъде,че солетите с вода се превръщат в тесто в корема и спрях и тях да ям..общо взето не ми липсва хляба засега не ям от година и нещо.никакви тестени неща не ям освен спагети и то много рядко.а от сладкото ям само шоколад и мед
Здравейте, колежкиКак сте днес? Какво похапнахте?
Аз днеска в даскало изядох един сандвич, нямаше как, черпиха ме, и не можех да откажа. На обяд вкъщи си похапнах пилешко бутче и сега чопля тиквени семки..
И съм изпила 5 чаши вода, което е изключително много за мен
![]()
![]()
Абе хораааа.Да ви имах проблема.Аз пък искам да надебелея.Помощщщщ.160см/43 кг.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз все още не съм започнала със здравословния живот, но днес попаднах на интересна статия: http://kozmetika.biz/v-7-stapki-kak-da-otslabnem/
Може! С промяна на начина на живот. Разбира се всичко зависи от метаболизма, но и на това може да се влияе. Диетата в смисъла на ограничаване е грешен подход. Диетата в смисъла на промяна на начина на живот е правилният подход. Аз ако тежа 110 кг да се примиря и да тъпча ли? Че след година да съм 130...да не говорим, че излишните кг са опасни за здравето. Спорт, често и разнообразно хранене, ограничаване на тестото и захарта......няма начин да не се повалиш и да не се чувстваш здрав и добре в собствената си кожа!Първоначално написано от SoFarSoG00d
Колкото до гена-познавам слаби родители с дебели деца, както и дебели родители с деца кожа и кости. Дори двете със сестра ми имаме различна структура на тялото. сестрата на майка ми е 12-13 м по-висока от нея пък имат сходни гени....
Днес съм на 3 кафета,половин кутия цигари и една Активиа![]()
Леле момичеее,,не си добре честно...и кво сега кефиш ли се,че си се натровила мн яко от цигарите и кафетата и си хапнала една активийка както се изразявате виеПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
а да и да кажа нещо по темата-СПОРТА СТРАШНО МНОГО ЗАСИЛВА МЕТАБОЛИЗМА,КОЕТО Е САМО + ЗА ОТСЛАБВАЩИТЕ!!![]()
To infinity and beyond.
Не може човек да е на диета завинаги,наистина не трябва пълните хора да се примиряват с килограмите,но според мен рано или късно килата пак се връщат-двойно и тройно.Гени!!!!Първоначално написано от krem4et0
Da ti imam problemite 175 57 km ti si si mn dobre daje ;]Първоначално написано от Lollys
![]()
аз от днеска почнах моята диета ако може така да се нарече моя режимЗа закуска,нямаше кво друго да ям освен да си купя нещо доста калорично от лавката.Много е гадно че там не продават някакви плодове
и така, оттам си купих една вафла "мура" с лешници която е 172кал. към 1,30 като се върнах от училище обядвах манджа лапат към 150-200г. ама незнам колко калории е това.Но предполагам че не са много,защото все пак тва са "листа" някви такива зелени растения дето се смятат за храна...изядох лапата с 1 филийка хляб.За вечеря в 19:00 вечерях пилешка каша,обаче казах на мама да не ми слага месо
и така ядох към 100г или сигурно е мл. каша с 2 филийки хляб.Тва е за днеска...и да не забравя.Днеска съм вървяла доста
) и бягах по физическо
Аз съм висока 172 и съм 56 килограма...Миналата година свалих 10 килограма и сега се чувствам добре.Но ми се иска още 3-4 килца да сваля,за да започна да се харесвам в по-тесни дрешки.![]()