.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 132
    Мега фен Аватара на Infinity
    Леле народе ама вие яко се побърквате бе... Ще карам цял ден на ябълки да не съм луда,,да бе...аз бих дала един съвет на всичките момичета,които са амбицирани да отслабват да си ядат,но по-малко и цаката е когато ти е най-сладко тогава да се откажеш,независимо за какво става въпрос...ии спорт,,движение,,фитнес това е..+това всичко си е до структура и метаболизъм
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Който има склонност към напълняване няма измъкване,за мен всичко е ген,например всичките ми роднини са много слаби и аз съм слаба,това с диетите е временно решение на проблема,така или иначе всеки трябва да приеме килограмите си,защото след диета може да се върнат и двойно и тройно....такъв е светът-има кльощави,слаби,нормални,за ръглени и дебели хора....

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Който има склонност към напълняване няма измъкване,за мен всичко е ген,например всичките ми роднини са много слаби и аз съм слаба,това с диетите е временно решение на проблема,така или иначе всеки трябва да приеме килограмите си,защото след диета може да се върнат и двойно и тройно....такъв е светът-има кльощави,слаби,нормални,за ръглени и дебели хора....
    e ama tva ne zna4i 4e trqbva da se primirim.Imam poznati, koito imat problemi sus surceto za6toto sa s okolo 5 -10 kilograma nad normata...ina4e samata az sum po edra i zatova makar 4e sum 155 mislq 4e 52 kilograma 6te sa mi dobre..prosto po slaba mislq 4e nqma d amoga da stana a i ne iskam da se vmania4avam a ako trqbva da smqtam 155 - 110 = 45 kg..purvo a znikoga nqma da stana tolkova slaba a i prosto nqma da mi otivat..

Cruel Intentions

И аз искам да отслабна.Искам да сваля 3-5 кг не повече , но не знам все не стигам до ограничаване на яденето , но трябва.

Голям фен Аватара на girl4eety
    Здравейте!Аз мисля от утре да започвам ето тази диетка, какво мислите
    http://dieti.rozali.com/vashite-dieti/p477.html
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Град
    У нас Си (=
    Аз пък се каня да не ям след 5 часа днес, утре след 4, а в четвъртък след 3. И така няколко дни. Дано издържаа
    Иначе съм 165, 45 кг и всички казват, че съм адски слаба, обаче коремчето, което другите не виждат ме кара да се чувствам като ваза пред огледалото.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    аз от 3 дне не съм яла сладко гледам до края на месеца да изкарам без и после по 1 вафличка само че иначее
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Какво ви беше менюто днес,момичета?

Аз днеска закусвах ябълка и малко кисело мляко.Обяд варени картофи,а за вечеря ще ям портокал и айран може да пийна . ;д
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Какво ви беше менюто ,момичета?

Аз днеска закусвах ябълка и малко кисело мляко.Обяд варени картофи,а за вечеря ще ям портокал и айран може да пийна . ;д
    Абе ти май,вярно си яко амбицирано,но внимавай върлува грип..направо ти се чудя как издържаш
    To infinity and beyond.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Какво ви беше менюто ,момичета?

Абе ти май,вярно си яко амбицирано,но внимавай върлува грип..направо ти се чудя как издържаш
    то на мен и без тва си ме боли гърлото ;д
    Суетата.Моят любим грях.

ами аз си изядох тука 4 ябълки исках 5 ама не бях гладна

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от sexy_doll
    И аз искам да отслабна.Искам да сваля 3-5 кг не повече , но не знам все не стигам до ограничаване на яденето , но трябва.
    Ако желаеш дай примерно едно твое меню за деня и да видим къде толкова прегрешаваш... Пък и да ти помогнем

Относно менюто ми ...
    Понеже бях чела някъде , че се отслабва и от начина на хранене според кръвната група ( аз съм А+ ) започнах да наблягам на въглехидратите.Преди време се вманиачавах и в калориите но сега ям мн. калорични неща ( солети, бейк ролс, картофи, ориз, ризото, черен хляб и т.н. ), но по малко например 3 пакета солети за 1 ден ( както днес ) утре смятам на 4 картофа да издържа ...
    Двигателната ми активност, обаче е много понижена , затова от утре ( даже и тази вечер ) смятам да танцувам по 1ч. + отделни упр. от интернета

Продължавайте в същия дух момичета!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    значи момичета,аз никога не съм била дебела,обаче сега отслабнах значително в момента съм 49 кг на 166.тъй като тая година е бала и реших и аз да поотслабна..значи първо спрях хляба и газираното,имаше ефект,но не толкова голям..четох някъде,че солетите с вода се превръщат в тесто в корема и спрях и тях да ям..общо взето не ми липсва хляба засега не ям от година и нещо.никакви тестени неща не ям освен спагети и то много рядко.а от сладкото ям само шоколад и мед

Здравейте, колежки Как сте днес? Какво похапнахте? Аз днеска в даскало изядох един сандвич, нямаше как, черпиха ме, и не можех да откажа. На обяд вкъщи си похапнах пилешко бутче и сега чопля тиквени семки.. И съм изпила 5 чаши вода, което е изключително много за мен

Град
    Хасково
    24..02.09
    Закуска:

ps"gotina tema
    debelanata shishkolanata

Абе хораааа.Да ви имах проблема.Аз пък искам да надебелея.Помощщщщ.160см/43 кг.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Аз все още не съм започнала със здравословния живот, но днес попаднах на интересна статия: http://kozmetika.biz/v-7-stapki-kak-da-otslabnem/

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Може! С промяна на начина на живот. Разбира се всичко зависи от метаболизма, но и на това може да се влияе. Диетата в смисъла на ограничаване е грешен подход. Диетата в смисъла на промяна на начина на живот е правилният подход. Аз ако тежа 110 кг да се примиря и да тъпча ли? Че след година да съм 130...да не говорим, че излишните кг са опасни за здравето. Спорт, често и разнообразно хранене, ограничаване на тестото и захарта......няма начин да не се повалиш и да не се чувстваш здрав и добре в собствената си кожа!

Колкото до гена-познавам слаби родители с дебели деца, както и дебели родители с деца кожа и кости. Дори двете със сестра ми имаме различна структура на тялото. сестрата на майка ми е 12-13 м по-висока от нея пък имат сходни гени....

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Днес съм на 3 кафета,половин кутия цигари и една Активиа

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Днес съм на 3 кафета,половин кутия цигари и една Активиа
    Леле момичеее,,не си добре честно...и кво сега кефиш ли се,че си се натровила мн яко от цигарите и кафетата и си хапнала една активийка както се изразявате вие
    а да и да кажа нещо по темата-СПОРТА СТРАШНО МНОГО ЗАСИЛВА МЕТАБОЛИЗМА,КОЕТО Е САМО + ЗА ОТСЛАБВАЩИТЕ!!
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Може! С промяна на начина на живот. Разбира се всичко зависи от метаболизма, но и на това може да се влияе. Диетата в смисъла на ограничаване е грешен подход. Диетата в смисъла на промяна на начина на живот е правилният подход. Аз ако тежа 110 кг да се примиря и да тъпча ли? Че след година да съм 130...да не говорим, че излишните кг са опасни за здравето. Спорт, често и разнообразно хранене, ограничаване на тестото и захарта......няма начин да не се повалиш и да не се чувстваш здрав и добре в собствената си кожа!

Колкото до гена-познавам слаби родители с дебели деца, както и дебели родители с деца кожа и кости. Дори двете със сестра ми имаме различна структура на тялото. сестрата на майка ми е 12-13 м по-висока от нея пък имат сходни гени....
    Не може човек да е на диета завинаги,наистина не трябва пълните хора да се примиряват с килограмите,но според мен рано или късно килата пак се връщат-двойно и тройно.Гени!!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lollys
    бройте ме и мен та както предложи Lacroix да кажа и аз нещо за себе си... ами значи тежа 57 кг и съм висока 175 и сега предполагам ще кажете че нямам нужда но аз изкам да сваля поне 5-6 кг.. всеки ден карам велоаргометъра вкъщи сутрин по 15 км т.е 30 мин. а вечер след даскало по 10 км (20мин.) не ям след 8 вечерта и се старая да ям разделно примерно днес само месо и салата,утре само варива (ориз, боб, леща, картофи) и салата , другия ден само плодове и после пак от начало за да има и малко разнообразие в храната. от към месо ям само пилешко (бяло) варено или печено и понякога телешко (то също като пилешкото е ниско калорично) сладко , газирано , хляб и т.н вс това е изключено и въпреки това- резултат няма така съм от 2 седмици и нещо .. аз не очаквам ест за 2 седмици да се стопа ма не мръдвам и грам
    Da ti imam problemite 175 57 km ti si si mn dobre daje ;]

Град
    Там някЪде...
    аз от днеска почнах моята диета ако може така да се нарече моя режим За закуска,нямаше кво друго да ям освен да си купя нещо доста калорично от лавката.Много е гадно че там не продават някакви плодове и така, оттам си купих една вафла "мура" с лешници която е 172кал. към 1,30 като се върнах от училище обядвах манджа лапат към 150-200г. ама незнам колко калории е това.Но предполагам че не са много,защото все пак тва са "листа" някви такива зелени растения дето се смятат за храна...изядох лапата с 1 филийка хляб.За вечеря в 19:00 вечерях пилешка каша,обаче казах на мама да не ми слага месо и така ядох към 100г или сигурно е мл. каша с 2 филийки хляб.Тва е за днеска...и да не забравя.Днеска съм вървяла доста) и бягах по физическо

Аз съм висока 172 и съм 56 килограма...Миналата година свалих 10 килограма и сега се чувствам добре.Но ми се иска още 3-4 килца да сваля,за да започна да се харесвам в по-тесни дрешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си