.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 132

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Цитирай Първоначално написано от Lollys
    бройте ме и мен та както предложи Lacroix да кажа и аз нещо за себе си... ами значи тежа 57 кг и съм висока 175 и сега предполагам ще кажете че нямам нужда но аз изкам да сваля поне 5-6 кг.. всеки ден карам велоаргометъра вкъщи сутрин по 15 км т.е 30 мин. а вечер след даскало по 10 км (20мин.) не ям след 8 вечерта и се старая да ям разделно примерно днес само месо и салата,утре само варива (ориз, боб, леща, картофи) и салата , другия ден само плодове и после пак от начало за да има и малко разнообразие в храната. от към месо ям само пилешко (бяло) варено или печено и понякога телешко (то също като пилешкото е ниско калорично) сладко , газирано , хляб и т.н вс това е изключено и въпреки това- резултат няма така съм от 2 седмици и нещо .. аз не очаквам ест за 2 седмици да се стопа ма не мръдвам и грам
    Da ti imam problemite 175 57 km ti si si mn dobre daje ;]
    samo taka zvu4i ,as ne se haresfam ako svala pone 4-5 kg 6a sum spokoina ve4e dneska uveli4ih po kolko karam koleloto i stanaha po 30 km na den , zapo4nah da prava i razni uprajneniq.. iska mi se na fitnes da trugna oba4e nqmam nikakvo vreme, sutrin trqbva da u4a ve4er sum skapana sled daskalo a i kusno se pribiram.. dali e dostatu4no samo koleloto i uprajneniqta .. ve4e se ot4aivam
    I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Днес съм на 3 кафета,половин кутия цигари и една Активиа
    Леле момичеее,,не си добре честно...и кво сега кефиш ли се,че си се натровила мн яко от цигарите и кафетата и си хапнала една активийка както се изразявате вие
    а да и да кажа нещо по темата-СПОРТА СТРАШНО МНОГО ЗАСИЛВА МЕТАБОЛИЗМА,КОЕТО Е САМО + ЗА ОТСЛАБВАЩИТЕ!!
    Цигари пуша и без да съм на диета Била съм и по-зле.Не съм яла по 1 месец така че ми е все едно.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    SoFarSoG00d, диета=начин на живот. МОЖЕ!!! Трябва напълно да преосмислиш какво ядеш и да промениш начина си на хранене. Тогава можеш! не да се ограничаваш цял живот, а да се научиш да ядеш правилно.

Град
    Хасково
    Някой тук спазва ли някаква не много строга и поносима диетка? да я сподели

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ами аз попринцип в корема не съм дебела, но в краката и дупето имам проблем. Иначе съм висока 1.63-4 и тежа около 57-58 кг., искам да сваля към 10 килограма, защото съм сигурна че ще изглеждам по-добре а дори да сваля 5-6 и видя че се харесвам повече ще спра със свалянето.

Всеки ден правя гимнастика, няма как да тичам защото немога да убедя никой да дойде с мен а не ми се ходи сама,а относно диети и такива ми е мн трудно да ги спазвам. Днеска се натъпчих с теснени неща и сега ме е много яд, бръкнах си с ръката в устата ама освен да ме заболи гърлото нищо друго не постигнах, ся ме е мн яд

Някой тук спазва ли някаква не много строга и поносима диетка? Smile да я сподели

Опитай ако искаш зелевата, но е много трудна аз си направих супата ядох един път и я хвърлих

Здравейте! (:
    И аз реших да се включа .....
    Искам да сваля 6-7 килограма, ако искам да отслабна още после ще продължа... Но проблема ми е слаба воля ....... Вкъщи мога да не ям особено много, но в училище отвсякъде джобове, сладкиши и какво ли още не ... а лошото е, че не ми остава време за спорт и незнам точно какво да започна... висока съм 166 и съм на 14 почти (: ... надявам се на някой полезен съвет

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    аз 2 седмици-чай,ябълки,портокали и мед-бях станал 42 кг,чувствах се зле,получих гастрит,пих доста лекарства,бях станала като скелет ,сега съм си 46/7 и не възнамерявам пак да правя такива диети.

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    аз 2 седмици-чай,ябълки,портокали и мед-бях станал 42 кг,чувствах се зле,получих гастрит,пих доста лекарства,бях станала като скелет ,сега съм си 46/7 и не възнамерявам пак да правя такива диети.
    аз ако ще и 100 да съм, не бих си рискувала здравето така

Град
    Там някЪде...
    неска съм на 3 кафета и за вечеря около 150-200г. някви безвкусни спагети с домaти.Неска съм вървяла 3 часа(дори и малко повечко) и коремни преси бравих

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    неска съм на 3 кафета и за вечеря около 150-200г. някви безвкусни спагети с домaти.Неска съм вървяла 3 часа(дори и малко повечко) и коремни преси бравих
    не го правиш правилно...

аз си викам да ги смъкнем с диария

много съм изтрещелааа

Град
    Sофiiя City xD
    лятото ходех по 5-10 км пеша и отслабнах доста

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Голям фен
    Град
    sofia
    Мен ме мъчат едни 3-4 килца, които са ми много отвратителни. Но какво да се прави, идва пролет... Трябва да се махат

Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    Мен ме мъчат едни 3-4 килца, които са ми много отвратителни. Но какво да се прави, идва пролет... Трябва да се махат
    И аз сум като теб но при мен проблема е че диетите не ми понасят ... така че тичане,каране на велосипед ии дано до пролетта да сме екстра
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от ivkaa
    И аз сум като теб но при мен проблема е че диетите не ми понасят ... така че тичане,каране на велосипед ии дано до пролетта да сме екстра
    И аз съм така ся гладувам пък не ми пука квото ще да става и не ми казвайте че е вредно знам го

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от ivkaa
    И аз съм така ся гладувам пък не ми пука квото ще да става и не ми казвайте че е вредно знам го
    Ахаха добре дошли в отбора!Мразя ги тия 2/3 кг
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Голям фен
    Град
    sofia
    И аз немога да пазя диети тип "фотосинтеза". Поне се радвам, че последните няколко дни съм се зарибила по зелеви и зелени салатки, фрешчета, снежанка и тараторче.

мен са ми излишни около 5 кг .
    и сега съм на нещо като диета .. - спряла съм всички тестени работи , мазнотии и щраволинки ... та основното което ям в момента е маруля , но усещам как ще я намразя в скоро време .. ето го и моя режим :
    сутрин : преварена вода с лимон
    към 10 : солетки и мин.вода
    на обяд (12:30 - 1:00) : една маруля нарязана с малко зехтин и оцет
    към 5 :пак солетки
    и вечер (7:30 - 8:00) : пак марулка

а вода пия по всяко време ...
    има ефект .. за една седмица свалих 2 кг .. вече съм доста близо до това което искам да постигна .. но все пак се включвам в темата
    I balme You for the moon and sun
    For my dreams at night
    For the eagle`s flyght!! ..

Град
    Там някЪде...
    вчера за мене нямаше никакви диети.Просто трябваше да я спра.Това беше защото бях убабини и спах там.А тая мойта баба не признава никакви диети,нищо слабо и нищо под 60кила. Баба ми смята Адриана Лима за грозна ! Просто немога да изляза на глава с тая жена.Много е нахална,много е досадна.ужс! И такааа....за закусака трябваше да изям 2 сандвича с кашкавал и шпек салам.Към 2 часа язядох 3 крастачки.В 4 часа ме накара да пия някъв лимонов чай и изядох 2-3 бисквити Престиж. Към 6 часа пак крастачки,обаче само 1 и полувина Толкова се радвам че сега съм си вкъщи и мога да си ям квото искам)

Iskam da stana anoreksi4ka! Pomagaite
    debelanata shishkolanata

Аз съм на 13 висока съм 176-65кл.
    Чувствам се същинско слонче. Ходих на лекар по други причини и той ми каза, че задържам извън клетъчни води.Не съм била пълна от ядене. Имам непрестанно главоболие и поради това не мога да ям: захар и нищо сладко само плодове, млечни продукти и неща в които има консерванти. Та така налага се да се огранича от тези неща въпреки, че ги обичам. Надявам се така да смъкна малко килограми и да стана мечтаните 58кг. Аз съм доста висока и имам тежка костна структура. попринцип сутрин ям солети на обяд тоест към 2 ям домат или краставица и вечер чисто месо и малко салата. Ще тръгна на плуване или ще правя коремни преси. Дали ще се получи

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    аз пък все като почна диета някаква и не мога да издържа повече от една седмица/тва ми е рекордът де/ , винаги започвам да ям мойте си боклуци- чипсове, хрупанки, зрънчовци, снаксове, абе каквото се сетите мн е смотано, защото иначе аз мога да издържа без каквито и да е сладки неща, хляб, абе мога ей така да си ям цял ден салати и плодове, ама само ей така като ми скимне и няма кво да правя, почвам да ги ям тия боклуци, които дори цял ден смао една салата да съм изяла пак трупат много повече калории отколкото трябва да приемам на ден

Град
    DreamLand =)
    ами мене ми мъчат 6-7 килограма проблема ми е че супер много ме мързи наистина не мога да то преборя тоя шибан мързел
    но от време на време изпитвам мотивация и спортувам ама т`ва трае не повече от 1-2 дни Помагайтееееее

Ei, q da se stqgate! Toq kirliv marzel mnogo vi ma4i!
    Otidete da berete grozde u baba vi i kot naberete tui qjte i posle zavideti na pa6a ovcete ( prepora4va se qzdene, no moje i po jelanie ) , qdosaite nqkoi big i bqgaite. Pak na drugiqt den qjte svinsko na stomah.
    debelanata shishkolanata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си