- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да смъкнем килцата *DIARY*
samo taka zvu4i ,as ne se haresfam ako svala pone 4-5 kg 6a sum spokoina ve4eПървоначално написано от ivana0895
dneska uveli4ih po kolko karam koleloto i stanaha po 30 km na den , zapo4nah da prava i razni uprajneniq.. iska mi se na fitnes da trugna oba4e nqmam nikakvo vreme, sutrin trqbva da u4a ve4er sum skapana sled daskalo a i kusno se pribiram.. dali e dostatu4no samo koleloto i uprajneniqta .. ve4e se ot4aivam
![]()
I close my eyes, only for a moment and a moment's gone.. LqlLq
Цигари пуша и без да съм на диетаПървоначално написано от cool_doll
Била съм и по-зле.Не съм яла по 1 месец така че ми е все едно.
Ами аз попринцип в корема не съм дебела, но в краката и дупето имам проблем. Иначе съм висока 1.63-4 и тежа около 57-58 кг., искам да сваля към 10 килограма, защото съм сигурна че ще изглеждам по-добре а дори да сваля 5-6 и видя че се харесвам повече ще спра със свалянето.
Всеки ден правя гимнастика, няма как да тичам защото немога да убедя никой да дойде с мен а не ми се ходи сама,а относно диети и такива ми е мн трудно да ги спазвам. Днеска се натъпчих с теснени неща и сега ме е много яд, бръкнах си с ръката в устата ама освен да ме заболи гърлото нищо друго не постигнах, ся ме е мн яд![]()
Някой тук спазва ли някаква не много строга и поносима диетка? Smile да я сподели
Опитай ако искаш зелевата, но е много труднааз си направих супата ядох един път и я хвърлих
![]()
Здравейте! (:
И аз реших да се включа .....
Искам да сваля 6-7 килограма, ако искам да отслабна още после ще продължа... Но проблема ми е слаба воля....... Вкъщи мога да не ям особено много, но в училище отвсякъде джобове, сладкиши и какво ли още не ... а лошото е, че не ми остава време за спорт и незнам точно какво да започна... висока съм 166 и съм на 14 почти (: ... надявам се на някой полезен съвет
![]()
аз 2 седмици-чай,ябълки,портокали и мед-бях станал 42 кг,чувствах се зле,получих гастрит,пих доста лекарства,бях станала като скелет ,сега съм си 46/7 и не възнамерявам пак да правя такива диети.Първоначално написано от t1n4e7o
неска съм на 3 кафета и за вечеря около 150-200г. някви безвкусни спагети с домaти.Неска съм вървяла 3 часа(дори и малко повечко) и коремни преси бравих![]()
Мен ме мъчат едни 3-4 килца, които са ми много отвратителни. Но какво да се прави, идва пролет... Трябва да се махат
И аз сум като тебПървоначално написано от kaka_lara
но при мен проблема е че диетите не ми понасят ... така че тичане,каране на велосипед ии дано до пролетта да сме екстра
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
И аз съм така ся гладувам пък не ми пука квото ще да става и не ми казвайте че е вредно знам гоПървоначално написано от ivkaa
![]()
Ахаха добре дошли в отбора!Мразя ги тия 2/3 кгПървоначално написано от Dollystar
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
И аз немога да пазя диети тип "фотосинтеза". Поне се радвам, че последните няколко дни съм се зарибила по зелеви и зелени салатки, фрешчета, снежанка и тараторче.![]()
мен са ми излишни около 5 кг .
и сега съм на нещо като диета .. - спряла съм всички тестени работи , мазнотии и щраволинки ... та основното което ям в момента е маруля , но усещам как ще я намразя в скоро време .. ето го и моя режим :
сутрин : преварена вода с лимон
към 10 : солетки и мин.вода
на обяд (12:30 - 1:00) : една маруля нарязана с малко зехтин и оцет
към 5 :пак солетки
и вечер (7:30 - 8:00) : пак марулка
а вода пия по всяко време ...
има ефект .. за една седмица свалих 2 кг .. вече съм доста близо до това което искам да постигна .. но все пак се включвам в темата![]()
I balme You for the moon and sun
For my dreams at night
For the eagle`s flyght!! ..
вчера за мене нямаше никакви диети.Просто трябваше да я спра.Това беше защото бях убабини и спах там.А тая мойта баба не признава никакви диети,нищо слабо и нищо под 60кила. Баба ми смята Адриана Лима за грозна! Просто немога да изляза на глава с тая жена.Много е нахална,много е досадна.ужс! И такааа....за закусака трябваше да изям 2 сандвича с кашкавал и шпек салам.Към 2 часа язядох 3 крастачки.В 4 часа ме накара да пия някъв лимонов чай и изядох 2-3 бисквити Престиж. Към 6 часа пак крастачки,обаче само 1 и полувина
Толкова се радвам че сега съм си вкъщи и мога да си ям квото искам
)
Аз съм на 13 висока съм 176-65кл.
Чувствам се същинско слонче. Ходих на лекар по други причини и той ми каза, че задържам извън клетъчни води.Не съм била пълна от ядене. Имам непрестанно главоболие и поради това не мога да ям: захар и нищо сладко само плодове, млечни продукти и неща в които има консерванти. Та така налага се да се огранича от тези неща въпреки, че ги обичам. Надявам се така да смъкна малко килограми и да стана мечтаните 58кг. Аз съм доста висока и имам тежка костна структура. попринцип сутрин ям солети на обяд тоест към 2 ям домат или краставица и вечер чисто месо и малко салата. Ще тръгна на плуване или ще правя коремни преси. Дали ще се получи![]()
аз пък все като почна диета някаква и не мога да издържа повече от една седмица/тва ми е рекордът де/ , винаги започвам да ям мойте си боклуци- чипсове, хрупанки, зрънчовци, снаксове, абе каквото се сетитемн е смотано, защото иначе аз мога да издържа без каквито и да е сладки неща, хляб, абе мога ей така да си ям цял ден салати и плодове, ама само ей така като ми скимне и няма кво да правя, почвам да ги ям тия боклуци, които дори цял ден смао една салата да съм изяла пак трупат много повече калории отколкото трябва да приемам на ден
ами мене ми мъчат 6-7 килограмапроблема ми е че супер много ме мързи
наистина не мога да то преборя тоя шибан мързел
![]()
но от време на време изпитвам мотивация и спортувам ама т`ва трае не повече от 1-2 дниПомагайтееееее
![]()
Ei, q da se stqgate! Toq kirliv marzel mnogo vi ma4i!
Otidete da berete grozde u baba vi i kot naberete tui qjte i posle zavideti na pa6a ovcete ( prepora4va se qzdene, no moje i po jelanie ) , qdosaite nqkoi big i bqgaite. Pak na drugiqt den qjte svinsko na stomah.
debelanata shishkolanata