.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132
    Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от zuzimuzi
    Ei, q da se stqgate! Toq kirliv marzel mnogo vi ma4i!
    Otidete da berete grozde u baba vi i kot naberete tui qjte i posle zavideti na pa6a ovcete ( prepora4va se qzdene, no moje i po jelanie ) , qdosaite nqkoi big i bqgaite. Pak na drugiqt den qjte svinsko na stomah.

Много си готина!
    Иначе аз от 5 дни съм на мляко. Има страхотен ефект : - 1, 50кг. Смятам да продължа в същия дух, няма да се отказвам, много съм ентусиазирана.
    Колкото до вас, момичета гледайте да отслабвате за ваше здраве, иначе така мотивацията и волята няма да дойдат ( имам просто 5-6 кг и прочие да свалям .. не така няма да дйоде ) Е , късмет!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Там някЪде...
    Iskam da stana anoreksi4ka! Pomagaite
    о я не се прави на интересна точно пък ти си на светлинни години от анорексията

Град
    Hate City Sofia.
    аз ако правя диети те тия диети са само цигари и течности няколко месеца никва храна и после като почна да се храна и надебелявам пак получава се нещо като йо-йо ефект
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

162см-44/45кг no az iskam da se stegna NE DA OTSLABVAM...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Мега фен Аватара на mynichka
    Тази тема е доста добра, но защо примерно всеки като казва колко е висок, колко иска да отслабне и тн..не добави и снимка
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Освен и аз да опитам да се включа.. ама като си знам волята.. няма да е за дълго..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Bubble Land ((:
    Аз съм втори ден на диета и честно казано съм добре .. От време на време чувствам глад, но е нормално, защото първите ми два дни са само нискокалорични млечни продукти иначе ето каква диета правя

ПС: сама реших да започна (преборих си мързела и волята ) и сама съм си мислила диетата така че не е от най - добрите

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=234082

Hip hop dance club Bubble Gums

ne, be seriozno iskam da stana anoreksi4ka..
    debelanata shishkolanata

Офф, айде престани с тия глупави мнения, много дразниш.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Варна
    1 живот едва ли ще ти стигне

Мега фен Аватара на Infinity
    ей,сладурани забравихте ли си темичката
    To infinity and beyond.

Град
    Там някЪде...
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    ей,сладурани забравихте ли си темичката
    Ми май да диетата също Е, вече се стягам обаче около 1-3 март ме беше обзела няква мания на тема ХАЛВА! Мн ми харесва оная халва дето е със какао(не й помня името) ама вече не ям. Храня си се здравословно и редовно(е,не много редовно ама...)Сега съм на вълна ябълки,банани и картофи(варени) И съм си добре...Айде пишете тука!Кво стана с диетите на всички? Да не се отказахте?

Оф и аз от 1 седмица съм на диета и просто на никъде не върви...Като ми се дояде винаги нападам сладкото и нищо не мога да сваля, а ме мързи да правя упражнения и направо незнам...а трябва до лятото да се опраа малко ама...съм си мързел
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на galu6a
    аз сега почнах 90 дневната диета и съм чувала от мн хора ,че помага ,ще видим след 90 дена
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз сега почнах 90 дневната диета и съм чувала от мн хора ,че помага ,ще видим след 90 дена
    Хих и аз я започнах,мн добре се чувствам
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Мега фен
    Град
    София
    Аз реших, че трябва да се взема в ръце и от днес и аз минавам на режим. Целта ми е да сваля 5 кила.

Ох,хора.. късно ли е да се включа?
    То не,че искам да спазнам някоя много строга диета,но просто краката не мога да си ги търпя..ужасни са! Имам също и коремче,което не е много голямо,но се нуждае от стягане.
    Искам до лятото да постигна резултати.
    Килограмите няма да си ги казвам..защото и без това не ги знам.
    От днес реших да започна с нещо разлизно.
    Спирам тестените,газираното и сладките неща.

Менюто ми за днес:
    Сутрин:бях на училище и правихме контролнИ и въобще не мислех за ядене..така че - нищо
    Обяд:салатка от домат и краставица
    Следобед:още не съм си взела,но след малко мисля да си взема ябълка(най-подходящият плод за диета)
    Вечеря:кисело мляко
    И никакво ядене след 6 часа.

Попринцип трудно спазвам тези мерки,които съм си поставила,но този път мисля да се справя.

Я кажете за някакви упражнения,които могат да се правят вкъщи..

От доста време не съм писала, но и не спазвах много добре..
    Таа, от днес вече започнах и мисля да си продължа сериозно. Ето ми го и менюто за днес:

1.Закуска - в даскало си взех едно мура трио със солети, но изядох само триото
    2.Обяд - мм, едно вкусно печено пилешко бутче с една лъжичка млечна салата ии 2 чаши кола.. не се гордея с обяда си
    3.Вечеря - мисля да не ям изобщо, ако ми се прияде, салата от домати, краставици или някакъв плод

Pepincetyy, спокойно и аз така от една седмица и главният ми проблем е, че ме мързи даже 2 коремни преси да направя.. ама днес вече почвам, пък да видим..

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Ох,хора.. късно ли е да се включа?
    То не,че искам да спазнам някоя много строга диета,но просто краката не мога да си ги търпя..ужасни са! Имам също и коремче,което не е много голямо,но се нуждае от стягане.
    Искам до лятото да постигна резултати.
    Килограмите няма да си ги казвам..защото и без това не ги знам.
    От днес реших да започна с нещо разлизно.
    Спирам тестените,газираното и сладките неща.

Менюто ми за днес:
    Сутрин:бях на училище и правихме контролнИ и въобще не мислех за ядене..така че - нищо
    Обяд:салатка от домат и краставица
    Следобед:още не съм си взела,но след малко мисля да си взема ябълка(най-подходящият плод за диета)
    Вечеря:кисело мляко
    И никакво ядене след 6 часа.

Попринцип трудно спазвам тези мерки,които съм си поставила,но този път мисля да се справя.

Я кажете за някакви упражнения,които могат да се правят вкъщи..
    Браво, щом имаш волята да издържиш на такава диета, защото аз лично не бих издържала...

За упражненията вкъщи - скачане на въже,въртене на обръч,коремни преси,клякания,танцуване... а сега само за тея се сещам
    http://dieti.rozali.com/vkyshti.html Виж и тук има много полезни неща
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

By_YoUr_SiDe аз от утре се залавям сериозно с диета,упражнения..дано сваля някое килце.Иначе за твоя обяд тази кола не е много добре
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    гр. Пловдив
    и аз ще се присъединя :P аз никога не съм била дебела,имам нормално тяло,но мисля че трябва да се стегна малко за лятото опитвала съм да не ям,но не мога аз не издържам на глад,преди няколко седмици бях почнала да спортувам,но времето беше студено и не можех да бягам навън от половин година се ограничавам в яденето,когато съм гладна ям,но без да прекалявам.гледам да се храня с по-малко калорични храни,да не са мазни и вече съм спряла хляба.Може да се случи да ям хляб(една филия)един път в месеца.Основния проблем ми е че ме мързи да спортувам,но имам голямо желание.Сега тъкмо се постопля времето и ще правя разходки,ще бягам. . . е поне се надявам че няма да се откажа

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от petito93
    и аз ще се присъединя :P аз никога не съм била дебела,имам нормално тяло,но мисля че трябва да се стегна малко за лятото опитвала съм да не ям,но не мога аз не издържам на глад,преди няколко седмици бях почнала да спортувам,но времето беше студено и не можех да бягам навън от половин година се ограничавам в яденето,когато съм гладна ям,но без да прекалявам.гледам да се храня с по-малко калорични храни,да не са мазни и вече съм спряла хляба.Може да се случи да ям хляб(една филия)един път в месеца.Основния проблем ми е че ме мързи да спортувам,но имам голямо желание.Сега тъкмо се постопля времето и ще правя разходки,ще бягам. . . е поне се надявам че няма да се откажа
    спокойно, желанието ще надделее над мързела!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Айде и аз да ви се пожалвам малко
    При мен притеснението е основно в краката... Понеже тренирах няколко години (не за отслабване, а за мускули) и сега краката са ми доста яки.. не са дебели, но муслкулите по тях ме отвращават
    Иначе с коремчето съм си добре, дупето също има малка нужда от поправка, макар, че и така ме харесват и аз се харесвам..
    Та някой да предложи нещо за краката ?!
    Имайте предвид, че съм висока.. близо 1,80 :P
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Здравейте!
    От няколко дни съм започнала да правя упражнения вкъщи. Вчера беше лунната диета и не хапнах нищо цял ден, от което съм много доволна. Не мислех, че ще издържа, но успях Вчера сутринта даже си направих една много хубава разходка-около 2 часа ходене. Много съм доволна! Да не повярваш съм свалила 1кг и половина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си