- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да смъкнем килцата *DIARY*
I az iskam da svalia pone 3 kg...Oba4e i az si pohapvam sladko i ne stava...Po princip ne spazvam dieti.I ne broia vsiaka kaloria.![]()
Охх.. аз от Нова година насам ям по супер много.. напълнях с 5кг за няколко месеца и тялото ми се отпусна а преди беше стегнатоЗатоваа от 4 дена съм на плодове и зеленчуци и нищо мазно...Като дойде новата седмица почвам само на ябълки и портокали иии упражнения
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
И аз се включвам.. Така аз не искам да отслабвам просто да си стегна тялото.Смятам, че спорта е по-добър от гладуването! И така вече 3 седмица всеки ден играя Тае Бо и правя упражнения. Ограничавам се от сладкото,хляб,безалкохолно ,алкохолнои всичко калорично .. Имам въпрос : Халвата калорична ли е ?
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Забравих да спомена.. Четох някъде, но забравих къде точно, че 2 мин интензивен спорт заместват часове във фитнеса. Та според вас възможно ли е ?![]()
![]()
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Калорична е халвата...жалко, че и аз много обичамПървоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Това са пълни глупости! Моят съвет е да си тренираш Тае бото 2 или 3ч. и да продължаваш така както си сега - с ограничения.Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
![]()
ПС: Изключително много се радвам, че толкова много млади хора държат на фигурата си, че се стремят да я осъвършенстват, желаят за себе си добро здраве.
![]()
Продължавайте в същия дух, волеви момичета!
Относно, тези които се оплакват че нямат воля, не могат да издържат на интензивни натоварвания, диети и прочие, ще ви кажа следното:
С подобни внушения само си вредите още повече!
Всеки може да отслабне, всеки има достатъчно хъс и воля да преодолее предизвикателството ( гнусно ) на сладките изделия и тестените продукти, просто трябва да потърси тези качества в себе си и да се отдаде на спокойно, без комплекси лято!![]()
Можете да победите глада, като смесите вода и сок на съотношение 1:4 или 1:3 , пийте много вода, знам че го знаете това правило, но какво ви пречи да го спазвате ( някои от вас ) - многото задължения вкъщи?! , училищните мероприятия?!,или просто един неуморим мързел??? - Махнете тази напаст от себе си и дайте път на волята и решителността!
Надявам се да съм помогнала с окуражителните си думи на повечето от вас, нали за това е темата- да споделяме и да се подкрепяме!
Е, аз писах достатъчно, ред е на вас, вие да поразсъждавате, да прецените някои неща и да се залавяме за работа, че малко остава до ''голия сезон''![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Такаа айде и аз да се включа в темичката, че лятото идваа аз нещо съм му отпуснала края: 168 - 61 кг (не са мега много, но си имам коремче, паласчици, бедра ала бала ... всичко което не искам да имам в изобилие
) Аз и от малко храна качвам, така че това отслабване ще ми бъде трудничко ... предполагам че ще почна с минус : хляб и шоколад ( то аз други калорични работи не ям ) плюс спорт. Ще се разписвам редовно за резултати ... дано има
![]()
hmm, qjte kroasani poveche i she viite kak she se izleete!!!
абе я се взимай в ръце,това е доста грозно тегло за тази височинаПървоначално написано от kasidy
![]()
To infinity and beyond.
Някои не искаме да сме анорестички![]()
До сега: Сутринта бях на танци ии без хляб и сладко два дни - резултат - 1 кг , остават още 5 .. сиг тях ще ги сваля по-бавно.
Качила съм 5 килограма .... не ми личат много ама все пак някой да знае нещо подходящо .....![]()
Под подходящо какво имаш предвид? Бързи резултати, здравословно сваляне или?
Ми до май някъде трябва да съм оформила фигуркаПървоначално написано от kasidy
![]()
Мм и ти като менПървоначално написано от selens
Че даже и еднакви килограми имаме да сваляме
![]()
Щом до май, можеш да го караш по-бавничко: спорт + лек режим ( пиле, рибка , салатки , плодове ... такива му работи ) Би трябвало да ги разкараш "натрапниците"![]()
Еми хайде и аз да пиша. До края на май месец имам план да сваля около 7-8 килца. Ще пиша след всеки получен резултат, как върви диетата.
ПП: Ще има и снимки. (maybe)
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
И аз искам да сваля килца за лятото, че тази зима много се отпуснах в момента си искам старите 57 кг. Преди си мислех, че са ми много, но в сраснение с сегашните ми 63 са направо разкош. За сега съм се ограничила от сладкото защото ям прекалено много да не кажа, че съм пристрастена към негоспрях и газираното и до колкото мога тестените изделия. Гледам да ям вкъще готвено, а не глупостите дет ги продават.
![]()
За сега съм така пък ще видим колко помага. Забравих да кажа, че гледам да спортувам, ама тва време много ме притиска.![]()
И аз мисля да се включа. Искам да отслабна с от 2 до 5 килограма. От миналата седмици започнах нещо като диета, защото от 1 април ще ходим с класа на Банско и искам да се постегна малко за басейна и прочие, а и малко да се подготвя за лятото. Та от седмица съм намалила доста храненето... например сега ям препечена филия с чай и сирене на закуска; яйце и морков на обяд, и на вечеря супа и салата... опитвам се и малко фитнес в домашни условия.. за седмица съм свалила 1 кг и нещо и искам за следващите 15 дни да сваля още 2. успех на всички със същата мисия![]()
6кг. до лятото? Мисията постижима.Първоначално написано от krisence
С воля се постарай да стане и успешна, просто наблегни на тренировките ( кардио упражненията предимно ) и ограничи калориите до 600 в началото. После ги свеждай до колкото желаеш.Ако искаш намалявай калорийната стойност на това, което ядеш с 10-15кал, но важното е да ги намаляваш, ако искаш да отслабнеш!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
и аз доста съм напълняла от лятотовисока съм 164/165 някъде 52кг,а преди бях 47/48.решила съм да се взема в ръце,но проблема ми е че нямам воля
ходя на модерен балет 3 в седмицата,2 в училище на народни танци,по физическо скачам на въже и вкъщи понякога,но ефект няма никакъв.бях почнала 90 дневната диета,но на петия ден взех да си позволявам всичко
сега съм решила просто да спра да ям мазнотии,сладки,хляб и безалкохолни.от утре почвам и силно се надявам да има ефект.искам си старата фигура
![]()
Това е възможно най-голямата и груба грешка,която можеш да направишПървоначално написано от t1n4e7o
![]()
Как така мислиш да си занемариш тялото ... ?!
![]()
![]()
![]()
Ако не си прочела правилно или не си разбрала добре... Сега ще пазя диетата на Дюкан и той препоръчва в първите 2 режима да има възможно най- малко спорт! За да ходиш на фитнес, поне на мен ми трябва хляб, защото иначе мога да припадна... Сега искам да си сваля излишните килограми, а после да си стегна фигурата.. Даже и инструкторката ми каза, че първо се сваля и после се стяга... Попитай ако искаш.. едно е да имаш 3-4 кг да свалиш, но моите са много повече. Ако сега започна да тренирам усилено, мастните тъкани ще се превърнат в мускули и ще стана...Първоначално написано от 3oPuTy
Затова първо се сваля и после се стяга. 2 инструктора са ми го казвали
пп : И никой не е казал, че ще си занемарявам тялото, а точно обратното! A и говорим за спиране на фитнеса за около 2 седмици, не е чак толкова фатално![]()
Е само за 2 седмици по-може ама все пак никакъв спорт цели 2 седмици ... Нали знаеш,че при отслабване (и то при подобни ударни режими) кожата започва да губи еластичността си ... Поне по 15-20 мин. кардио си прави,че иначе не ми се мисли на какво може да заприличаш ...![]()
![]()