.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 132
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    I az iskam da svalia pone 3 kg...Oba4e i az si pohapvam sladko i ne stava...Po princip ne spazvam dieti.I ne broia vsiaka kaloria.

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Охх.. аз от Нова година насам ям по супер много.. напълнях с 5кг за няколко месеца и тялото ми се отпусна а преди беше стегнато Затоваа от 4 дена съм на плодове и зеленчуци и нищо мазно...Като дойде новата седмица почвам само на ябълки и портокали иии упражнения

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

И аз се включвам.. Така аз не искам да отслабвам просто да си стегна тялото.Смятам, че спорта е по-добър от гладуването! И така вече 3 седмица всеки ден играя Тае Бо и правя упражнения. Ограничавам се от сладкото,хляб,безалкохолно ,алкохолно и всичко калорично .. Имам въпрос : Халвата калорична ли е ?
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Забравих да спомена.. Четох някъде, но забравих къде точно, че 2 мин интензивен спорт заместват часове във фитнеса. Та според вас възможно ли е ?
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Странно ми звучи това за спорта и фитнеса и не съм сигурна точно как стоят нещата

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    И аз се включвам.. Така аз не искам да отслабвам просто да си стегна тялото.Смятам, че спорта е по-добър от гладуването! И така вече 3 седмица всеки ден играя Тае Бо и правя упражнения. Ограничавам се от сладкото,хляб,безалкохолно ,алкохолно и всичко калорично .. Имам въпрос : Халвата калорична ли е ?
    Калорична е халвата...жалко, че и аз много обичам

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от 4epHo0KaTa_Lady
    Забравих да спомена.. Четох някъде, но забравих къде точно, че 2 мин интензивен спорт заместват часове във фитнеса. Та според вас възможно ли е ?
    Това са пълни глупости! Моят съвет е да си тренираш Тае бото 2 или 3ч. и да продължаваш така както си сега - с ограничения.

ПС: Изключително много се радвам, че толкова много млади хора държат на фигурата си, че се стремят да я осъвършенстват, желаят за себе си добро здраве.

Продължавайте в същия дух, волеви момичета!
    Относно, тези които се оплакват че нямат воля, не могат да издържат на интензивни натоварвания, диети и прочие, ще ви кажа следното:

С подобни внушения само си вредите още повече!

Всеки може да отслабне, всеки има достатъчно хъс и воля да преодолее предизвикателството ( гнусно ) на сладките изделия и тестените продукти, просто трябва да потърси тези качества в себе си и да се отдаде на спокойно, без комплекси лято!

Можете да победите глада, като смесите вода и сок на съотношение 1:4 или 1:3 , пийте много вода, знам че го знаете това правило, но какво ви пречи да го спазвате ( някои от вас ) - многото задължения вкъщи?! , училищните мероприятия?!,или просто един неуморим мързел??? - Махнете тази напаст от себе си и дайте път на волята и решителността!

Надявам се да съм помогнала с окуражителните си думи на повечето от вас, нали за това е темата- да споделяме и да се подкрепяме!
    Е, аз писах достатъчно, ред е на вас, вие да поразсъждавате, да прецените някои неща и да се залавяме за работа, че малко остава до ''голия сезон''
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Такаа айде и аз да се включа в темичката, че лятото идва а аз нещо съм му отпуснала края: 168 - 61 кг (не са мега много, но си имам коремче, паласчици, бедра ала бала ... всичко което не искам да имам в изобилие ) Аз и от малко храна качвам, така че това отслабване ще ми бъде трудничко ... предполагам че ще почна с минус : хляб и шоколад ( то аз други калорични работи не ям ) плюс спорт. Ще се разписвам редовно за резултати ... дано има

Мега фен Аватара на koshtramba
    hmm, qjte kroasani poveche i she viite kak she se izleete!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Такаа айде и аз да се включа в темичката, че лятото идва а аз нещо съм му отпуснала края: 168 - 61 кг (не са мега много, но си имам коремче, паласчици, бедра ала бала ... всичко което не искам да имам в изобилие ) Аз и от малко храна качвам, така че това отслабване ще ми бъде трудничко ... предполагам че ще почна с минус : хляб и шоколад ( то аз други калорични работи не ям ) плюс спорт. Ще се разписвам редовно за резултати ... дано има
    абе я се взимай в ръце,това е доста грозно тегло за тази височина
    To infinity and beyond.

Някои не искаме да сме анорестички

До сега: Сутринта бях на танци ии без хляб и сладко два дни - резултат - 1 кг , остават още 5 .. сиг тях ще ги сваля по-бавно.

Град
    `In Hell`
    Качила съм 5 килограма .... не ми личат много ама все пак някой да знае нещо подходящо .....

Под подходящо какво имаш предвид? Бързи резултати, здравословно сваляне или?

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от kasidy
    Под подходящо какво имаш предвид? Бързи резултати, здравословно сваляне или?
    Ми до май някъде трябва да съм оформила фигурка

Град
    `In Hell`
    Коремче имам

Цитирай Първоначално написано от selens
    Коремче имам
    Мм и ти като мен Че даже и еднакви килограми имаме да сваляме

Щом до май, можеш да го караш по-бавничко: спорт + лек режим ( пиле, рибка , салатки , плодове ... такива му работи ) Би трябвало да ги разкараш "натрапниците"

Еми хайде и аз да пиша. До края на май месец имам план да сваля около 7-8 килца. Ще пиша след всеки получен резултат, как върви диетата.

ПП: Ще има и снимки. (maybe)
    • I never had to say goodbye
      You most have known i wouldn't stay
      While you where talking about our life
      You killed the beuty of today

You never see me again
      So no ones gonna cry for you

Голям фен Аватара на krisence
    И аз искам да сваля килца за лятото, че тази зима много се отпуснах в момента си искам старите 57 кг. Преди си мислех, че са ми много, но в сраснение с сегашните ми 63 са направо разкош. За сега съм се ограничила от сладкото защото ям прекалено много да не кажа, че съм пристрастена към него спрях и газираното и до колкото мога тестените изделия. Гледам да ям вкъще готвено, а не глупостите дет ги продават.

За сега съм така пък ще видим колко помага. Забравих да кажа, че гледам да спортувам, ама тва време много ме притиска.

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    И аз мисля да се включа. Искам да отслабна с от 2 до 5 килограма. От миналата седмици започнах нещо като диета, защото от 1 април ще ходим с класа на Банско и искам да се постегна малко за басейна и прочие, а и малко да се подготвя за лятото. Та от седмица съм намалила доста храненето... например сега ям препечена филия с чай и сирене на закуска; яйце и морков на обяд, и на вечеря супа и салата... опитвам се и малко фитнес в домашни условия.. за седмица съм свалила 1 кг и нещо и искам за следващите 15 дни да сваля още 2. успех на всички със същата мисия

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от krisence
    И аз искам да сваля килца за лятото, че тази зима много се отпуснах в момента си искам старите 57 кг. Преди си мислех, че са ми много, но в сраснение с сегашните ми 63 са направо разкош. За сега съм се ограничила от сладкото защото ям прекалено много да не кажа, че съм пристрастена към него спрях и газираното и до колкото мога тестените изделия. Гледам да ям вкъще готвено, а не глупостите дет ги продават.

За сега съм така пък ще видим колко помага. Забравих да кажа, че гледам да спортувам, ама тва време много ме притиска.
    6кг. до лятото? Мисията постижима.
    С воля се постарай да стане и успешна, просто наблегни на тренировките ( кардио упражненията предимно ) и ограничи калориите до 600 в началото. После ги свеждай до колкото желаеш.Ако искаш намалявай калорийната стойност на това, което ядеш с 10-15кал, но важното е да ги намаляваш, ако искаш да отслабнеш!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Град
    Варна
    и аз доста съм напълняла от лятото висока съм 164/165 някъде 52кг,а преди бях 47/48.решила съм да се взема в ръце,но проблема ми е че нямам воля ходя на модерен балет 3 в седмицата,2 в училище на народни танци,по физическо скачам на въже и вкъщи понякога,но ефект няма никакъв.бях почнала 90 дневната диета,но на петия ден взех да си позволявам всичко сега съм решила просто да спра да ям мазнотии,сладки,хляб и безалкохолни.от утре почвам и силно се надявам да има ефект.искам си старата фигура

Град
    Хасково
    Ние пък със майка ми се консултирахме с личния ми и ще започнем с Дюкан.. Омръзна ми да се потя от 2-3 месеца из тези фитнеси и да спазвам диети и да има съвсем малък резултат.. Сега ще свалям и после ще се стягам :P

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Ние пък със майка ми се консултирахме с личния ми и ще започнем с Дюкан.. Омръзна ми да се потя от 2-3 месеца из тези фитнеси и да спазвам диети и да има съвсем малък резултат.. Сега ще свалям и после ще се стягам :P
    Това е възможно най-голямата и груба грешка,която можеш да направиш Как така мислиш да си занемариш тялото ... ?!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Това е възможно най-голямата и груба грешка,която можеш да направиш Как така мислиш да си занемариш тялото ... ?!
    Ако не си прочела правилно или не си разбрала добре... Сега ще пазя диетата на Дюкан и той препоръчва в първите 2 режима да има възможно най- малко спорт! За да ходиш на фитнес, поне на мен ми трябва хляб, защото иначе мога да припадна... Сега искам да си сваля излишните килограми, а после да си стегна фигурата.. Даже и инструкторката ми каза, че първо се сваля и после се стяга... Попитай ако искаш.. едно е да имаш 3-4 кг да свалиш, но моите са много повече. Ако сега започна да тренирам усилено, мастните тъкани ще се превърнат в мускули и ще стана... Затова първо се сваля и после се стяга. 2 инструктора са ми го казвали

пп : И никой не е казал, че ще си занемарявам тялото, а точно обратното! A и говорим за спиране на фитнеса за около 2 седмици, не е чак толкова фатално

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е само за 2 седмици по-може ама все пак никакъв спорт цели 2 седмици ... Нали знаеш,че при отслабване (и то при подобни ударни режими) кожата започва да губи еластичността си ... Поне по 15-20 мин. кардио си прави,че иначе не ми се мисли на какво може да заприличаш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си