- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да смъкнем килцата *DIARY*
Здравейте, присъединявам се към вас.Никога не съм била слаба, нито пък дебела и съм се чувствала добре в кожата си.Тренирах лека атлетика, но тая година ми се налага да седна здраво зад учебниците и това ми изяжда всякакво време и движение, а и когато съм си вкъщи ям повече, отколкото когато цял ден съм навън.Всичкото това + стрес доведе до 7 кг отгоре.Не ми пречат заради стрелката на кантара, а защото се чувствам кофти в тялото си.Тежа 55 кг и всяко едно килце под 50 до около 47, би ми се отразило чудесно.За ръста ми-157см мисля че е напълно нормално.Тежки диети не искам и не мога да спазвам, затова реших, че един режим на нормално хранене би ми помогнал да се чувствам и изглеждам добре.
Целта ми е 5-8кг до средата-края на юни, като след края на май ще мога да тръгна на тренировки.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
За ябълките: зависи кога ги ядеш, поне при мен е така. Тъй като сутрин не мога да ям нищо тежко, пък не искам и да спра да закусвам, хапвам ябълка ии примерно мляко ии до обяда си ми пасват перфектно като храна.
А иначе ... да се разпиша. Преди няколко дни бях казала, че спирам хляба и сладкото и го направих ... учудващо и задоволително не ми липсваха - даже след няколко дни бях минус едно кило. По мои планове до края на март трябваше да съм минус 3. Да ... ама се разболях. Три дни някаква адска треска, главоболие, гадене иии абе ясна ви е картинката. То още не ми е минало, ама пак съм по-добре. Таа както и да е, днес реших да се премеря иии... съм свалила три килограма ОЩЕ. Да, да знам че не е полезно, ама то като ми се гади какво да правя?! Както и да е, това е единственото хубаво нещо от цялата болест ии възнамерявам да си го запазя и след като тоя гаден грип се махне
![]()
При всеки организъм ябълките действат различноПървоначално написано от RiseGirl
Аз лично ако изям една ябълка и после поне 3-4 часа не искам да виждам храна![]()
Horica, vqrno li e 4e ot tezi domati s nitratite po toq sezon se debelee![]()
A.. i namerih edni mnogo gotini qgodi, ot Portugaliq bili vneseni, izglejdat mi so4ni4ki , ama neznam dali 6te nadebeleq ot tqh, 6tot se samnqvam po tozi sezon da s aistinski uzreli hubavi qgodiDO you help me?
debelanata shishkolanata