- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да смъкнем килцата *DIARY*
окс с удоволствие ще изслушам (изчета) какви са разликитеПървоначално написано от akinom
а по темата..кво точно очакваш да пиша?? аз лично имам около 5 излишни килограма . 155 / 57 и мисля че 52 ще са ми добре. Първо бях 58 и половина де ама свалих килограм и половина за около..месе ци половина
декември-януари (бях си харесала едно момче..а като си харесам и не мога да мисля за ядене направо ми се гади
) и хубаво обаче емоциите покрай това момче взеха да отшумяват
в смисъл харесвам го,но апетита ми се възвърна.А от 1 седмица забелязах че ям страшно много в сравнение с преди направо нз нормално ли е
и си заклецнах на 57 килограма и не съм мърдала..в смисъл исках до 1 март да съм станала 56..ама февруари тоя един килограм дет трябваше да свая го пропуснах ии..нз просто как да го преборя тоя апетит...примерно сега за вечеря кво ли не ядох..содена питка,боб, яйце и една флийка с маргарин и сладко от сини сливи някво домашно..и в момента се чувствам кат някой мечок
иначе мисля че единствената причина че не натрупвам килограми след толкос много ядене е може би щото събота и неделя вървя доста(поне за мен са доста)..за 2та дена ми се събират около 12 км извървени + тренировката (тенис на корт) иначе от понеделник до петък движението ми е по малко...и вечер правя коремни преси..ем тва е...вие имали ли сте някви такива "приливи и отливи" на апетита
щото е направо ужасно..мога да изям всичко , което е сложено на масата
![]()
Cruel Intentions