.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Дойде ми 2 пъти за 1 месец

Оф много съм притеснена..До сега не ми се е случвало..Не съм пила нищо,само напоследък съм малко по-питеснена.Корема ми беше надут и гърдите ми също,но не предполагах,че ще ми дойде,понеже това трябва да се случи чак след най-малко седмица..На какво може да се дължи и може ли да е бременност>?
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

99% не си бременна. Може да е хормонален проблема, да има хормонални нарушения. Сама каза, че си притеснена, психическото натоварване какъвто и вид да е, емоциите влияят върху цикъла. Предполагам е заради напрежението. Но, по-добре си иди н алекар.

На мен също ми идваше по 2 пъти в месеца и то няколко пъти така, оказа се, че е от кафето.

Предлагам ти да видиш дали и др месец ще е така и ако продължава, се консултирай със специалист.

Айде надявам се да се оправиш, миличка
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Град
    Хасково
    при 99% от случаите е от диетите. Аз преди седмица бях така и лекарката ми каза,че е от диетите, които пазя. Не си тровете отганизмите с тези диети, спортувайте! /и все пак ако не ти е спряло, пии калции по 3X1 на ден, за да ти спре и иди на лекар след това!

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    при 99% от случаите е от диетите. Аз преди седмица бях така и лекарката ми каза,че е от диетите, които пазя. Не си тровете отганизмите с тези диети, спортувайте! /и все пак ако не ти е спряло, пии калции по 3X1 на ден, за да ти спре и иди на лекар след това!
    Да също и от диетите може да е.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Еми да ама аз не спазвам диети и никога не съм спазвала
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от PiNk_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Еми да ама аз не спазвам диети и никога не съм спазвала

Пак казвам... Направлението под ръка и на гинеколог..Няма да те изяде, до колкото ми е известно няма изгризани хора от докторите

Мега фен Аватара на teenems
    и ко на ена моя фр и дойде 3-4 пъти в месеца за 2-3 дена , за ко тряя си бременна ,на нея нищо и няма .пък за тестове не си ли чувала
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Няма ти нищо. И на мен ми беше идвало така. На мои приятелки също. ; ))
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на teenems
    еми да на мене през август ли кога беше ми дойде 2 пъти
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

При мен е същата работа от няколко месеца,отидох на гинеколог и ми каза,че било възможно да се случи тва и нямало нищо страшно.Защото цикъла не се водел по месеца,а по изминалите дни, тя ми каза че 17-18 дена били нормален инетервал,но на мен продължава да ми се вижда странно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    wu-tang4e, на твое място ще се консултирам с друг специалист.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ако си под 16 е нормално.Че и под 18 даже..хормони..

Не е въпроса толкова във възрастта, колкото от колко време имаш цикъл. Ако не се лъжа трябва да минат поне 3-4 години за да имаш съвсем нормален цикъл.
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

I na men mi se e slu4valo nqkolko p1ti ,no tova e zaradi neredovniq cik1l
    Is everybody going crazy?!?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    И трябва да се търси причина за това "нередовно", а не да се успокоявате по форуми и да мислите, че след като се случва на вас и на ваши приятелки, е безобидно!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    wu-tang4e, на твое място ще се консултирам с друг специалист.
    След като си направих необходимите изследвания и ми бяха абсолютно нормални, не мисля че има смисъл.

няма проблеми....и на мене ми доиде 2 пъти за 1 месец.... :P :P нп френд

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Няма ти нищо. И на мен ми беше идвало така. На мои приятелки също. ; ))
    На мен също..
    Само слабите се стремят към порядък,
    силните владеят хаоса ... !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си