- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дойде ми 2 пъти за 1 месец
Оф много съм притеснена..До сега не ми се е случвало..Не съм пила нищо,само напоследък съм малко по-питеснена.Корема ми беше надут и гърдите ми също,но не предполагах,че ще ми дойде,понеже това трябва да се случи чак след най-малко седмица..На какво може да се дължи и може ли да е бременност>?![]()
99% не си бременна. Може да е хормонален проблема, да има хормонални нарушения. Сама каза, че си притеснена, психическото натоварване какъвто и вид да е, емоциите влияят върху цикъла. Предполагам е заради напрежението. Но, по-добре си иди н алекар.
На мен също ми идваше по 2 пъти в месеца и то няколко пъти така, оказа се, че е от кафето.
Предлагам ти да видиш дали и др месец ще е така и ако продължава, се консултирай със специалист.
Айде надявам се да се оправиш, миличка![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Да също и от диетите може да е.Първоначално написано от t1n4e7o
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
и ко на ена моя фр и дойде 3-4 пъти в месеца за 2-3 дена , за ко тряя си бременна ,на нея нищо и няма.пък за тестове не си ли чувала
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Няма ти нищо. И на мен ми беше идвало така. На мои приятелки също. ; ))
Stay up all night with the stars *
еми да на мене през август ли кога беше ми дойде 2 пъти![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
При мен е същата работа от няколко месеца,отидох на гинеколог и ми каза,че било възможно да се случи тва и нямало нищо страшно.Защото цикъла не се водел по месеца,а по изминалите дни, тя ми каза че 17-18 дена били нормален инетервал,но на мен продължава да ми се вижда странно.
wu-tang4e, на твое място ще се консултирам с друг специалист.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ако си под 16 е нормално.Че и под 18 даже..хормони..
Не е въпроса толкова във възрастта, колкото от колко време имаш цикъл. Ако не се лъжа трябва да минат поне 3-4 години за да имаш съвсем нормален цикъл.
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
I na men mi se e slu4valo nqkolko p1ti ,no tova e zaradi neredovniq cik1l
Is everybody going crazy?!?
И трябва да се търси причина за това "нередовно", а не да се успокоявате по форуми и да мислите, че след като се случва на вас и на ваши приятелки, е безобидно!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След като си направих необходимите изследвания и ми бяха абсолютно нормални, не мисля че има смисъл.Първоначално написано от kalpazanka
няма проблеми....и на мене ми доиде 2 пъти за 1 месец....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
нп френд
На мен също..Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Само слабите се стремят към порядък,
силните владеят хаоса ... !