.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Абе някои хора ще я изкарат тази Мургина жертва на държавата, от която тя е крала яко с милиарди...

На тая смрад и пожелавам да си даде всичките пари за лекарства...

А аз ако имам пари...бих използвал една-две от голите поляни, за да построя спортна зала за футбол, волейбол и т.н. ! Тва ми е едно от най-големите желания, наложителна е такава зграда, за да не се редя в салона на механо-техникума и да даваме 15 лева и да играем час и половина...

Meн повече ме впечатли, че съществуват парфюми по 400 000лв.

едит:
    Тая, ако верно има толкова пари, да си оправи муцуната, че на човек не прилича...
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    какви линкове,картинки,"елиткежу лси" и не знам си какво си...
    ти сериозно имаш умствени проблеми,момче

сбъркан си.
    http://www.elitecasuals.com/users/45...les/910685.gif

Я да видим сега кой е сбъркан!

Тъп си като носа на сфинкса!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Meн повече ме впечатли, че съществуват парфюми по 400 000лв.

едит:
    Тая, ако верно има толкова пари, да си оправи муцуната, че на човек не прилича...
    "В Испания пуснаха най-скъпия парфюм в света, в който има и есенция от българска роза.

Парфюмът, създаден по поръчка на британската кралица Виктория през 1872 г., "Императорско величество Nо1" от 500 милилитра струва 195 000 евро, предаде БГНЕС. Производството на парфюма отнема една година и за създаването му са необходими около 200 различни съставки, сред които сандалово дърво от Индия, арабски жасмин, ванилия от Таити и сортове рози, които се отглеждат в България, Египет и Франция. Цената на парфюма е висока и заради флакона, чието тегло достига 5 килограма, защото е изработен от тежък и скъп кристал. Капачето му е във формата на короната на кралица Виктория и на него има малък диамант. Парфюмът се предлага в два варианта - дамски и мъжки, които се продават на еднаква цена. Желаещите да имат най-скъпия парфюм в света могат да си купят и по-малкия флакон от 30 милилитра за 1950 евро, но и той, и 500 милилитровият се продават само по интернет."

ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Град
    София
    Докато не разстреляме всички участвали в управлението на страната, по какъвто и да е начин, от 1980 година насам България няма да се оправи.

Цитирай Първоначално написано от SWASTIKA
    "В Испания пуснаха най-скъпия парфюм в света, в който има и есенция от българска роза.

Парфюмът, създаден по поръчка на британската кралица Виктория през 1872 г., "Императорско величество Nо1" от 500 милилитра струва 195 000 евро, предаде БГНЕС. Производството на парфюма отнема една година и за създаването му са необходими около 200 различни съставки, сред които сандалово дърво от Индия, арабски жасмин, ванилия от Таити и сортове рози, които се отглеждат в България, Египет и Франция. Цената на парфюма е висока и заради флакона, чието тегло достига 5 килограма, защото е изработен от тежък и скъп кристал. Капачето му е във формата на короната на кралица Виктория и на него има малък диамант. Парфюмът се предлага в два варианта - дамски и мъжки, които се продават на еднаква цена. Желаещите да имат най-скъпия парфюм в света могат да си купят и по-малкия флакон от 30 милилитра за 1950 евро, но и той, и 500 милилитровият се продават само по интернет."

Интересна работа. Поне и НИЕ участваме...

И все пак, Мургина заслужава предплатена карта за престой в Бухенвалд.

Цитирай Първоначално написано от InitialD
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    какви линкове,картинки,"елиткежу лси" и не знам си какво си...
    ти сериозно имаш умствени проблеми,момче

сбъркан си.
    http://www.elitecasuals.com/users/45...les/910685.gif

Я да видим сега кой е сбъркан!

Тъп си като носа на сфинкса!
    Искаш да кажеш като гъза на сфинкса бате

Патриотичното албумче е направено за деца, искаш ли да ти дам да оцветяваш, та да свършиш нещо сностно?

Град
    Инкогнито
    От тая бих направил сапун, с който да мия пода на фермите за животни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си