- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Режима за пушенето в даскало
С новите по - строги правила ще се постигне само едно!
Всички ще се бутат в техникумите, защото всички знаем каква анархия е там!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
много ми е трудно да преценя кой е прав и кой е крив, обаче ще настъпи тотален хаос при влизането на тея закони в сила, особено ако започнат редовни проверки от инспектората и т.н.. супер е трудно да отвикнеш от някви прости навици, като говоря както за 'цигарката с кафенцето' в голямото пред даскало, така и за хвърлянето на мръсните чорапи в ъгъла. навиците са си навици. ясно е, че няма да умра ако 7 астрономически часа не запаля, ама въпроса е там, че искам да запаля.
Вили е прав за закъсненията заради фасчето, но в крайна сметка мен ще ме санкционират с отсъствие,нали така? ако ми забранят да пуша на 200 метра от училището, няма да спра цигарите, нито пък ще спра да закъснявам, даже напротив - ще отида на еди-колко-си метра разстояние, и ще пуша там и резултатът ще е един -още повече ще закъснявам.файда никаква.
не съм съгласна за това, че палейки пред даскалото не показвам уважение към институцията, даже напротив. но в такъв случай, то тютюнопушенето трябва да се забрани на още много,много места и да няма хора с привилегии, което реално погледнато, е невъзможно.
иначе на теория звучи хубаво.
родителите-дебили и техните протежета, които не уважават дори себе си, пък камо ли някой друг, са съвсем друга тема.
Ами точно това е целта- да се ограничават вредните навици, особено когато става въпрос за проявяването им в училище. Поне там трябва да се знае, че цигари не се позволяват и това е. Така поне малко ще се създаде дисциплина на поведение. Знам, трудно ще стане, но така трябва и това е начина.
не пуша, но тези, които го правят по никакъв начин не ми пречат. само че група ученици пред главния вход си е доста грозно и наистина уронва авторитета на даденото училище. при нас е забранено уж да се пуши отпред, но дори учителите излизат там. страшен пример просто...
иначе относо тези "реформи", не знам защо но си мисля, че част от тези закони си ги има на хартия от години, но кой ли ги спазва...
В нашето училище такива филми няма.. В междучасията всички пушачи (60-70% от учениците) се струпват точно пред входа на училището и си пушат.. Даже някой от вратата на училището, където си е изхода на сградата, в дясно пушат учителите, а учениците отиват отляво.. демек пак в двора.. Никой не прави забележки..
Даже един път ни бяха изгонили от час и бяхме седнали пред входа и си пушехме.. демек по време на часа, минава класната, гледа ни с цигарите и вика "Абе кво прайте тука бе.. не трябва ли да сте в час ?" и ние "ами нас ни изгониха" и тя "Аа ми добре.. айде после влизайте, че е студено да не изтинете."..
Мене не ми е ясно как точно ще накарат учениците да спрат да пушат? И учителите и тях.. се едно няма да си се събират да си пафкат.. моля моля ама според мене тоя закон ще се спазва дори по-малко от тоя за вечерния час.. а това си е МНОГО![]()
Както и да е ще видим какъв ще им е успеха на "новите" закони..
Спокойно, и в нашето е така от 2 месеца.
И ти, както казваш, преди никой не ни ебаваше за нищо, а сега масово става ебати гоненицата учители-ученици в междучасията пред училище.![]()
Даже днес група от 30 човека бяха по в страни от училище, и имах една цигара и тамън си я изваждам от джоба да я подам на моята приятелка (щото аз вече не пуша) и няква госпожа ме спира, ала бала дърдори ми цяла една минута какви ли не небивалици, вика "Айде с мен при директора сега" викам ААА няма да се разберем така, от 3 дена сън отказала цигарите ала бала,
ама тя искаше да ме изкара, че цигарата била запалена, а тва не беше така.
Еби му майката. Толкова са зле, че вместо да водят ИСТИНСКИТЕ пучаши при директора, те с мен тръгнали да си играят. Безобразие!
Абе, да са живи и здрави и нека всички кажем НЕ на цигарите![]()
Ти успя ли да ги откажеш,бе,черникне?![]()
При нас има правила - да се пуши извън сградата на училището,което включва и двора. Ок,спазваме ги и пушим до или в Дунавската градина,но защо учителите пушат в учителската стая и хранилищата? А?А?А?А?А?А?![]()
От 4 години ме облъчват, че пушенето било забранено в радиус 500м от училището. Обсъдихме го с учителите докато пушим задружно в двора на даскалото... кво да ви кажа...
При нас е забранено в сградата, двора и прилежащия терен(тротоарите), но извън двора пушат
Според мен...не биха спрели дори и от товаПървоначално написано от Raybeez
![]()
Не изчетох всичко,но забелязах някой да скимти,че било незаконно да ви ограничават..бла бла бла...
А не е ли също незаконно да се продават цигари на лица под 18 години??? мммм...![]()
В двора не съм пушила, а съм си висяла на оградата.Първоначално написано от Raybeez
Вили, наистина ми е непонятно всичко това. Каквото и да ми обясняваш, каквито и доводи да изтъкваш, пушенето си остава за мен едно невинно удоволствие, което не пречи никому.
Съжалявам, ама не мога да се съглася с теб и толкова..
Казах ти - принципно си прав, но всичко това, макар и вярно, е безсмислено..
Собственост на Canis_Dirus
Ее, айде сега, невинно удоволствие, но които сме непушачи ставаме пасивни такива като щем нещем ви гълтаме пушеците. Та поне в училище да не се пуши и там учениците-непушачи да не гълтат цигарения дим.Първоначално написано от FelisDirus
Ето това е основния смисъл на дискусиятаЗа всяко нещо си има място.
Знаеш, че и аз съм страстен пушач, ама не може всичко...![]()
Целта не е да ни откажат от пушенето, а предотвратяването му в територията на училище.Първоначално написано от InnchetO
И при нас УЖ е забранено, но след голямото междучасие тоалетните са така задимени, че не може и да се влезе в тях![]()
При нас също има хайки които те дебнат дали пушиш или не. Принудена съм да ходя на горната улица между блоковете да пуша, чуствам се все едно съм 6ти клас. Съгласна съм, че не трябва да се пуши пред даскало, но не ми харесва това положение.