- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- седмица и половина-3-4 кг
здравейте! Знам, че ви изглежда глупаво, но за седмица и половина трябва да сваля 3-4 кг. Не ме питайте за причината. До сега не спазвах диета защото бях болна 2 седмици, организма ми е отслабнал и ми трябва нещо, което няма да го доизтощи. Искам да сваля корема предимно. Моля, спешно е.
![]()
Еми по-добре поизчакай,за да ти се заздрави напълно всичко...а пък и със тазифрапантна диета не само,че ще се доизтощиш,а и ще се СЪСИПЕШ![]()
![]()
To infinity and beyond.
Коремни преси.
az sam koremen hirurg-speshno shte ti svalia koremaaaat-tel 0888545423
debelanata shishkolanata
Ти за какво се регистрира?! Само за да пишеш безсмислени коментари?!?!?!Първоначално написано от zuzimuzi
![]()
![]()
'ne sa bezsmisleni, ti ti si bezsmislena TI SI!Първоначално написано от Dian4ety
![]()
debelanata shishkolanata
31555 теми такиваняма начин да свалиш толкова кг за толкова малко време или ще си увредиш здравето или няма да свалиш кг
стига сте си тровили живота хора спрете просто и с бесмислените коментари
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
То си личи какво е безсмисленото в случая, и кой е простияПървоначално написано от zuzimuzi
![]()
Не съм съгласна с теб..Първоначално написано от My6mYLka
за 10 свалих 4 кг и още съм жива..нищо ми няма и по никакъв начин не съм си увредила организма
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Първоначално написано от uBeTy
да съгласна съм на всеки организма е различен момичето е било боледувало две седмици все пак орг и е отслабнал по добре да се опита да направи нещо по въпроса обаче да не прекалява с диетата ако има такава а за корем най добре коремни преси просто гарантирам поне за наи мн 2 седмици всеки ден вечер или коагто си поиска да ги прави но първоначално да почне примерно вечер 20 на др вечер 40 и така да увеличава малко по малко дано си ме разбрала![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
ОлеПървоначално написано от uBeTy
Яяяяя кажи как моляя
![]()
![]()
Коремни преси,спираш газираното,чипсовете и тем подобни вредни храни,ограничаваш сладко,пържено.Можеш да включиш и доста плодове и мисля че би трябвало да се получи но незнам за какъв период от време.(може пък да напълняваш в коремче и тогава ще ти е по-трудно)
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Еми спазвах една диета и упражнения вкъщи.Ако искаш да ти кажа диетата драсни едно ЛС.Първоначално написано от DessieQueen
![]()
Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=
Първоначално написано от uBeTy
Aide kaji dietata tuk 6oto sym sig 4e si4ki iskat da q znaqt :d
Да, и аз искам да разбера !!!Първоначално написано от Dollystar
![]()
![]()