- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Стига вече "рок" "метал" "чалга и р
Ааа мнооого добра музичкаа![]()
![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Супер луда музика![]()
![]()
![]()
Бахти тъпия подпис имам
Нищо лично към феновете, но думите които ми идват на ум като чуя хаус или някое от немуподобните са: плитко, еднообразно, безсмислено, а-мелодично и фешънчета.
Освен това за мен музика произведена (почти) без участието на музикални инструменти или вокал не e съвсем музика... (лично мнение)![]()
Welcome to the end of the thought process.
аз не ги различавам много-много, но пък се кефя![]()
трансът определено ми харесва...и това е![]()
Ми от електро ритмите слушам предимно дарк електро и индъстриал електрониките. :]
Първоначално написано от DimovB
И си си я написал в дневничето, за да не я забравиш?
Омфг обожавам музиката, но различавам 4-5 стила! Другите са подстилове, за д аможе да като ги кажете да се то фиешън
Момчета се гримират, момичета си слагат силикон, носят обувки за по 300 лв. или тъпи метъл тениски за по 3... хах Голяма работа сте всичките
Стиловете са: Фолк, Поп-фолк, Метъл, Хаус, Балади, Рага(или там каквото е), Джаз, Рок и мисля, че е това мили дечица
^баси простакесата
Да не те доядя нещо?
Изобщо не разбирам възмущението ти.
И какво да направим НИЕ че ТИ не различаваш стиловете лесно?
То със слушане и с интересуване става
Ако човек много слуша някаква музика почват да му стават ясни всякакви тънкости и почва да прави разлики между метъл и метъл, та дори разлика между
raw black metal
satan black metal
depressive black metal
та дори funeral black metal
и т.н. (това беше само пример, не слушам никакъв блек метъл, но тва ми дойде на ума, което от обща културица знам.)
Кво е тва безпочвено дразнене? Кви са тия иронични забележки за дневници и прочие? Само защото човека е навътре в нещата и прави разлики между стиловете, дай да се заяждаш ли?
Жанровете са МИЛИОН. Жанровете са хиляди и специфичните тънкости се улавят с много слушане. : ) Да не говорим че доста състави са толкова специфични, че не може само да ги наречеш "метъл" или само "електронно". Съжалявам, ако не ти изнася.
Съжалявам (те) и че си мислиш, че се правим на "отворени", само защото знаем подстиловете, които повярвай ми, изобщо не са маловажни.
Ама, да, нека съм "дневникарка" за теб, щото ще направя разлика между agrotech, powernoise и ebm, пък то все industrial нали се води...
Или не, къв индъстриал ме гони, след като ти каза кои са основните стилове - значи хаус!(според тея които изреди, мило дете!)
Хех!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
![]()
![]()
![]()
забравих да добавя че отвреме на време кофея и на Nu Metal
иначе съм си електрончик![]()
искаш да кажа че харесвам само ХАУС, половината от който не струваПървоначално написано от shokoto91
или само Techno, на което някои умове викат Rave, който пък си е нещо съвсем различно![]()
![]()
айдее, нема нужда
10 пъти по-голямо значение има да се отбележи подстила, защото не всичко което обхваща стила си заслужава
Половината от така наречените ''хаус маниаци'',''техно момчета'' сте едни комплексирани чалгари !!! И кво му слушате на това..? дрън-дрън ии квоо в играта ли сте..? ОМГ..както в предишните коментари казват..БОЗА!!! И не толкова заради самата музика колкото заради вас... !!!
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Замисли се то във всяка една музика от части е съставена от както каза ти "дрън-дрън" а ти в играта ли си ?!Първоначално написано от chester_love
аз слушам това което на мен ми харесва,а не това което се харесва..!
имам си свои собствени предпочитания и разбирания и не съм комплексирана..
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Първоначално написано от chester_love
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без коментар
можеш да провериш тука колко чалга съм изслушал и колко техно.
http://www.last.fm/user/Dimov_91
няма да казвам нищо... just listen!
Mind Electric - Electrify![]()
Каза линкинг паркинг фенката...Първоначално написано от chester_love
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не става така и транс/електро слушам и метъл/рок и ги обожавамПървоначално написано от James
.
Не искам и да си помислям.