.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Болки

Hybrid View

Повече от фен

Болки

Та да ви питам нормално ли е да получавам болкии ниско долу в корема понякога от лявата а понякога и от дясната страна мн леки такива...и имам доста голямо бяло течение...но да кажа че съм и болна от понеделник имах температура на антибиотик съм..та нормално ли е това..

Град
    Shumen
    Hmmm ako ne se luja sum chela statiika v tozi sait za bqlotot techenie preporuchvam i ti da q prochetesh.Tam stvashe duma ako ne se luja che antibioticite okazvat vliqnie na bqloto techenie....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

А случайно да имаш болки в кръста?
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от GameMaster
    Hmmm ako ne se luja sum chela statiika v tozi sait za bqlotot techenie preporuchvam i ti da q prochetesh.Tam stvashe duma ako ne se luja che antibioticite okazvat vliqnie na bqloto techenie....
    Да четох я и това прочетох но аз пия антибиотици от вчера (сряда) а течението е от понеделник през тези 2 дена също вземах лекарства... но не бяха антибиотици пък и искам да знам за болките ниско долу да уточня...понеделник ме заболя някво остро такова.. и вчера и днес мн лекичко така..мн леко

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Prestigi0
    А случайно да имаш болки в кръста?
    Не нямам..болеше ме гърба ама то от настиване след разтривка и се пооправих

А често уриниране?
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Повече от фен
    А често уриниране?
    Мнем...

Ее добре тогава. Че с тея болки и температурата, реших че имаш бъбречно заболяване.

Град
    Shumen
    hMmm spored men nqma povod za pritesnenie.Po otnoshenie na tezi neshta mn stres sushto moje da okaje vliqnie. Spox
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Повече от фен
    Ее добре тогава. Че с тея болки и температурата, реших че имаш бъбречно заболяване.
    Е аз температура имах щото наи ти казвам бях настинала и да де разболях се и още съм леко болна но болките аз си мислех нещо яйчниците ама ддз не разбирам и леко се притеснявам...щото и течение ама е възможно при настинка да имам бяло течение по обилно така..а тея болки ниско в корема те не са кой знае кви..ама аз сам си паника и малко ми тряя ;(

Ясно. Просто си настинала.

Повече от фен
    А и забравих да кажа че усещам като куркане на черва хахаха мн странно

Абе нищо ти няма! Ще живееш! (това е заповед )

Повече от фен
    Абе нищо ти няма! Ще живееш! (това е заповед )
    ьхаьха Данооо

Град
    Wonderland
    Да.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Да.
    какво...

Моя съвет е да идеш на лекар колкото се може по-бързо. А ако се окаже, че не е нищо сериозно (да се надяваме на което), само можеж да се радваш на факта. (:
    Damn it man.. Be defferend!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bfmvsgirl
    Моя съвет е да идеш на лекар колкото се може по-бързо. А ако се окаже, че не е нищо сериозно (да се надяваме на което), само можеж да се радваш на факта. (:
    Какво сериозно може да е?...пък и искам да кажа че аз съм болна и мисля че е нормално...трябва просто да се топля и сякви такива работи и ще ми мине..

Цитирай Първоначално написано от n_ivajlova
    Е аз температура имах щото наи ти казвам бях настинала и да де разболях се и още съм леко болна но болките аз си мислех нещо яйчниците ама ддз не разбирам и леко се притеснявам...щото и течение ама е възможно при настинка да имам бяло течение по обилно така..а тея болки ниско в корема те не са кой знае кви..ама аз сам си паника и малко ми тряя ;(
    emi ne mislq 4e e svarano s nastinkata.. pri men ima sa6tite problemi ... edvali ima povod za pritesneniq nz a moje i naistina da e ot stres ili nz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си