Та да ви питам нормално ли е да получавам болкии ниско долу в корема понякога от лявата а понякога и от дясната страна мн леки такива...и имам доста голямо бяло течение...но да кажа че съм и болна от понеделник имах температура на антибиотик съм..та нормално ли е това..
Hmmm ako ne se luja sum chela statiika v tozi sait za bqlotot techenie preporuchvam i ti da q prochetesh.Tam stvashe duma ako ne se luja che antibioticite okazvat vliqnie na bqloto techenie....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
А случайно да имаш болки в кръста?
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Да четох я и това прочетох но аз пия антибиотици от вчера (сряда) а течението е от понеделник през тези 2 дена също вземах лекарства... но не бяха антибиотици пък и искам да знам за болките ниско долу да уточня...понеделник ме заболя някво остро такова.. и вчера и днес мн лекичко така..мн лекоПървоначално написано от GameMaster
![]()
Не нямам..болеше ме гърба ама то от настиване след разтривка и се пооправихПървоначално написано от Prestigi0
![]()
А често уриниране?
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Мнем...Първоначално написано от Prestigi0
![]()
Ее добре тогава. Че с тея болки и температурата, реших че имаш бъбречно заболяване.
hMmm spored men nqma povod za pritesnenie.Po otnoshenie na tezi neshta mn stres sushto moje da okaje vliqnie. Spox![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Е аз температура имах щото наи ти казвам бях настинала и да де разболях се и още съм леко болна но болките аз си мислех нещо яйчниците ама ддз не разбирам и леко се притеснявам...щото и течение ама е възможно при настинка да имам бяло течение по обилно така..а тея болки ниско в корема те не са кой знае кви..ама аз сам си паника и малко ми тряя ;(Първоначално написано от Prestigi0
Ясно. Просто си настинала.![]()
А и забравих да кажа че усещам като куркане на черва хахаха мн странно![]()
Абе нищо ти няма! Ще живееш!(това е заповед
)
ьхаьха ДаноооПървоначално написано от Prestigi0
![]()
какво...Първоначално написано от SoFarSoG00d
Моя съвет е да идеш на лекар колкото се може по-бързо. А ако се окаже, че не е нищо сериозно (да се надяваме на което), само можеж да се радваш на факта. (:
Damn it man.. Be defferend!
Какво сериозно може да е?...пък и искам да кажа че аз съм болна и мисля че е нормално...трябва просто да се топля и сякви такива работи и ще ми мине..Първоначално написано от bfmvsgirl
emi ne mislq 4e e svarano s nastinkata.. pri men ima sa6tite problemi ... edvali ima povod za pritesneniq nzПървоначално написано от n_ivajlova
a moje i naistina da e ot stres ili nz
![]()