Искам само да споделя мнението си за промените в близките 2 месеца и тези които предстоят, а вие ако искате коментирайте и пишете вашето.

1.вечерния час! Изобщо не съм съгласна. Първо, че е само до 10 това е супер рано я си представете тези които са втора смяна и се прибират от даскало в 8. Не е ли гадно а и кво ще промени тоя вечерен час пак ще си ги правиме същите глупости само дето ще се събираме по рано. Според мен всичко тва е за да се гушат с парички.

2. тея глупости дето се говорът че ще се забранят телефоните в даскало! Според мен никoй нормален няма да го спазва ,така де ако ти се случи нещо и ти се наложи спешен разговор...

3. ще гонят от даскало за неприличен външен вид. Ужас всичко тва започва малко да ми заприличва на комунистическото време, когато са биели печати по краката на момичетата, като са слагали поли и са седяли на главния вход с линийка да мерат косата на момчетата .
И това са само част от простотиите още малко и на каишка може да ни сложат. Не знам вие кво мислите за тва ама за мен е престъпване на човешките ни права и е смешно та това си е все едно си затворник правилата общо взето са същите. Сега остава само да ни задължат да гледаме сънчо и да заспиваме с чаша топло мляко ...

Като правиш тема от сериозно естество, нека поне да е на кирилица!
редактирано от RiseGirl