- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вечерният час и новите правила...
[quote="lLady_MooN_RaiN"][i][b][color=red]Аз съм напълно за новите закони!
1. Вие сте деца няма какво да търсите по улиците вечерта. Излизайте с приятели по светло. Това е за ваше добро, не знам защо не го разбирате.
2. За gsm-а в училище също не виждам смисъл да го ползвате. Само ви разсейва. Като се приберете вкъщи ще се обадите на който ви е търсил и това е.
1.ок деца деца ама сме и хора,при втора смяна от училище не можеш да видиш дори приятели те си за 5 мин., .. което ни пренуждава да бягаме от училище, че да искараме ден с приятели.
2.как да няма смисал ,ари моля ви се. секи родител се притеснява за децата си и при положение че свършваме училище в 7-8... и се прибират някои в 9 ... как ще стане без телефон, няма вариант...
въпроса е, че жените на по 24 години НЕ изглеждат така.Първоначално написано от vesito13
а малкото лайно с минижупа като си отвори устата, съвсем ти става ясно.![]()
ко да гледа в чуждата чиния... мнго правилно каза!Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
дори в моито училище учителите пушат вутре имат си кафене в училише а директора в дирекцията си пуше. като влезеш неможеш да видиш кое е директор кое е стол .... за какво си говорим направо. и после ние да спазваме правила аиде следващия път
От всяко правило си има изключения , да ти кажа определено има жени , които изглеждат така , не са всички , но ги има . А за това като си отвори устата , няма какво да го коментирам просто . Обаче никъде не бях споменала за това как говори или колко акъл има в главатаПървоначално написано от chelsea
![]()
То пък тея нови закони колко ги спазват. Онзи ден се връщам вкъщи с наште в 23 часа. И целият тролей е пълен с тийнейджъри. Никой не ги е хванал и т.н. Една моя приятелка се прибрала веднъж в 22 и 30, а тя живее точно при РПУ-то и минава през групичка полицаи. и какво е станало? Нищо! А не изглежда и толкова толяма.
А тва за външния вид и т.н за пръв пъг го чувам.![]()
![]()
![]()
То може и да ги има, ама виж само съотношението...Първоначално написано от vesito13
тогава вече не говорим за години, а за умствен багаж.Първоначално написано от vesito13
Ne mislq Che pravilata se spazvatT p0ne lichno az ne gi spazvamM , PriQtelite mi sashto0 za Jalost vsqko pravilo v balgariq si ima izklucheniq
Don`t guve a fuck ! xaxa
Нищо против законите, ама тия дето ги налагат са пълни лайнари !Само замазват, не знам кого се опитват да заблудят.Като ще налагат закони трябва да следят за спазването им.Освен това детето на полицайчето или на тоя, който работи в някое министерство се скита до зори, защото на родителите му не им пука нито от закони, нито от глоби, гарван гарвану око не вади!То от тук идва разделението на "смотани" и "отворени"..Дошло ми е до гуша да им слушам лицемерните глупости, иде ми да им се изплюя в лицата на всичките до един..Нима тия закони се спазват като са наложени?Проверяват около НДК и толкоз.Не знам дали изобщо сами си вярват.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...