.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    [quote="lLady_MooN_RaiN"][i][b][color=red]Аз съм напълно за новите закони!

1. Вие сте деца няма какво да търсите по улиците вечерта. Излизайте с приятели по светло. Това е за ваше добро, не знам защо не го разбирате.

2. За gsm-а в училище също не виждам смисъл да го ползвате. Само ви разсейва. Като се приберете вкъщи ще се обадите на който ви е търсил и това е.

1.ок деца деца ама сме и хора,при втора смяна от училище не можеш да видиш дори приятели те си за 5 мин., .. което ни пренуждава да бягаме от училище, че да искараме ден с приятели.

2.как да няма смисал ,ари моля ви се. секи родител се притеснява за децата си и при положение че свършваме училище в 7-8... и се прибират някои в 9 ... как ще стане без телефон, няма вариант...

Град
    то не е град,а джунгла...
    Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от chelsea
    не може да се различи едно 14 годишно дете от една 24 годишна жена по начина на обличане , по държанието
    глупости. разликата е очевадна.
    Оу , така ли Я пак си помисли Колко момичета на 14 години днес видя на 10 см токчета и на горе , колко бяха с минижупчета , от които всичко им се вижда , колко бяха с огромни деколтета и 5 кила грим А колкото до държанието Ми просто влез в раздел секс във форума , колко теми ще видиш как някоя 14 годишна се е наебала с готиния батко от дискотеката Ох боже , хора вие къде живеете
    въпроса е, че жените на по 24 години НЕ изглеждат така.
    а малкото лайно с минижупа като си отвори устата, съвсем ти става ясно.

Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Цитирай Първоначално написано от BringYourOwnBeer
    Тъпо правителство за нищо не струва. Не ми дреме, но лятото не смятам да се прибирам в 10 по светлото. Поне 11-12.
    Наскоро в нашето училище имаше правило, да не се пуши в района на училището - и кво. Лелките в лафката които приготвят храната на по- малките пушат кат кумини. Отвън пред оградата (което е в райна на училището) Някво учителките пушат по здраво и от комини. аз НЕ ПУША, но се пак да не обвиняват, че само младите са виновни, че младите нз си кво.
    FURY BREAKS THE CHAINS!! LET US GOOO!!!!!! (надявам се на де се достига до такова ниво)

Стига си гледал в чуждата чиния, кой какво спазва и не. Твоето задължение е ТИ да спазваш правилата и ако всеки мисли така ще сме по-добре. А не всеки да тарикатства и да нарушава закона, защото Пенка, Ленка, Генка не го спазила и нищо не й се случило! Не мога да разбера, защо си мислите, че като не ви хванат в нарушение, значи не нарушавате закона!
    ко да гледа в чуждата чиния... мнго правилно каза!

дори в моито училище учителите пушат вутре имат си кафене в училише а директора в дирекцията си пуше. като влезеш неможеш да видиш кое е директор кое е стол .... за какво си говорим направо. и после ние да спазваме правила аиде следващия път

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    От всяко правило си има изключения , да ти кажа определено има жени , които изглеждат така , не са всички , но ги има . А за това като си отвори устата , няма какво да го коментирам просто . Обаче никъде не бях споменала за това как говори или колко акъл има в главата

То пък тея нови закони колко ги спазват. Онзи ден се връщам вкъщи с наште в 23 часа. И целият тролей е пълен с тийнейджъри. Никой не ги е хванал и т.н. Една моя приятелка се прибрала веднъж в 22 и 30, а тя живее точно при РПУ-то и минава през групичка полицаи. и какво е станало? Нищо! А не изглежда и толкова толяма.
    А тва за външния вид и т.н за пръв пъг го чувам.

От всяко правило си има изключения , да ти кажа определено има жени , които изглеждат така , не са всички , но ги има . А за това като си отвори устата , няма какво да го коментирам просто . Обаче никъде не бях споменала за това как говори или колко акъл има в главата
    То може и да ги има, ама виж само съотношението...

Град
    то не е град,а джунгла...
    От всяко правило си има изключения , да ти кажа определено има жени , които изглеждат така , не са всички , но ги има.
    тогава вече не говорим за години, а за умствен багаж.

Ne mislq Che pravilata se spazvatT p0ne lichno az ne gi spazvamM , PriQtelite mi sashto0 za Jalost vsqko pravilo v balgariq si ima izklucheniq
    Don`t guve a fuck ! xaxa

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Нищо против законите, ама тия дето ги налагат са пълни лайнари !Само замазват, не знам кого се опитват да заблудят.Като ще налагат закони трябва да следят за спазването им.Освен това детето на полицайчето или на тоя, който работи в някое министерство се скита до зори, защото на родителите му не им пука нито от закони, нито от глоби, гарван гарвану око не вади!То от тук идва разделението на "смотани" и "отворени"..Дошло ми е до гуша да им слушам лицемерните глупости, иде ми да им се изплюя в лицата на всичките до един..Нима тия закони се спазват като са наложени?Проверяват около НДК и толкоз.Не знам дали изобщо сами си вярват.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си