.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Имам някакви малки пъпчици

Здравейте!

Имам някакви малко пъпчици в края на главичката на пениса ми не ми пречат заголвам си добре пениса не ме боли но имам някакво притеснение ... бели и малки ... не знам от какво са пазя добра хигиена ... моля ви помогнете ми

Re: Имам някакви малки пъпчици

Цитирай Първоначално написано от mufff
    Здравейте!

Имам някакви малко пъпчици в края на главичката на пениса ми не ми пречат заголвам си добре пениса не ме боли но имам някакво притеснение ... бели и малки ... не знам от какво са пазя добра хигиена ... моля ви помогнете ми
    Точно от хигиената е . Не са пъпчици а наслоявания от урина и сперма.

Не знам как се е получило ... винаги след .... се измивам или като пикая си забелвам главичката ....

Град
    Асеновград, България
    Ако са по ръба на главичката говорим за ppp (Pearly Penile Papules). Среща се при мъжете и няма нищо притеснително в това явление. Напълно нормално явление.

Въведи в Google Images "Pearly Penile Papules, за да се запознаеш с това как изглеждат. Ако твоят проблем е същият, то нямаш проблем.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pearly_penile_papules
    "
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Един съфорумник ми писа доста свестен и ми обясни и както казах на него доста по малки са не се забелязват много но се пак ... може ли да се махнат с крем или гелче ? или не не знам.....

Град
    Варна
    с нищо не могат да се премахнат. те са естествена част от пениса. нормално е да ги имаш.

Но не секи ги има ... не знам как да питаш баща ми дали ги има или брат ми малко кофти и неудобно ще стане ... Няколко съвета да дадете с крем да ги махна ... или поне да спрат да растат не че при мен има някакво действие .... просто ей така си седят и от близо 2 3 седмици почнаха тотално да ме дразнят ... просто грозно е с това нещо ... а това с лазера има ли някакви възможности да се "прееба" доло ... тоест да немога да имам деца да има някакъв дефект после ??

Искам да питам дали този сапун става и за гениталите Dove soft peeling gentle exfoliating

Град
    Варна
    Не, това е крем за лице и в никакъв случай не го ползвай за гениталиите. Има един интимен гел на Агива, аз него ползвам и съм доволен. Папилите не можеш да ги махнеш, не е грозно, трябва да свикнеш с тях.

Е как ще е крем бе .. тва е сапун ... обикновен сапун ... значи този гел има ли го аптеките ??

Град
    Варна
    в аптеките не знам дали го има, но го има в магазините за козметика и дори в някои по-големи супермаркети.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Ще си миеш *мъжки полов орган* с ексфолиращ сапун???

Цитирай Първоначално написано от Abigoria
    Ще си миеш *мъжки полов орган* с ексфолиращ сапун???
    Само питам ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си