.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

С кой е по-добре първия път?

Koe e po dobre za parvi pat da spish s nqkoi koito mnogo obichash ili s nqkoi koito prosto te privlicha ili si vluben/a vnego...

Постове, написани на латиница след 1 Април 2009г., ще бъдат изтривани без предупреждение!
    т.1 от Правилата на форума
    Заглавията на темите трябва да са написани на кирилица.
    т.7
    krem4et0

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    да си влюбена и да обичаш не е ли горе долу еднакво?според мен е по добре да се обичате с човека,защото ще сте по-нежни един към друг,а за момичето това е доста важно първия път,за да изпита минимална болка

по скоро ти да си спокойно и да вярваш на този човек ... такаче когато си с него в леглото да не се страхуваш и притесняваш и ест да си сигурна че няма да съжаляваш че той е бил 1вият ти.
    Идва момент, когато всеки живот излиза от пъта... И кой ще бъдеш тогава? И кой ще си в този момент на отчаяние? Ще се изправиш ли смело срещу най-големите си страхове? И да продължиш напред с вяра. Или ще се поддадеш на тъмнината в душата си!?!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    да си влюбена и да обичаш не е ли горе долу еднакво?според мен е по добре да се обичате с човека,защото ще сте по-нежни един към друг,а за момичето това е доста важно първия път,за да изпита минимална болка
    Не съм съгласна с теб по доста точки.

Да си влюбен в някой и да го обичаш са страшно различни неща. поне от моята си гледна точка. да харесваш някой или да те привлича изобщо са в друга категория.
    Любовта към даден човек няма нищо общо с болката. тя се дължи на здравина и еластичност на химена, еластичност и чувствителност на влагалището, големина на пениса, но не и на чувствата между партньорите. Аз обичам много мъжо, но понякога изпитвам болка при акт...значи, че не го обичам ли?

Иначе по темата моето мнение е доста консервативно. Аз чаках човека, който обичам, но и с който да съм сигурна. Преди моя първи и единствен за сега сексуален партньор съм била влюбена в няколко момчета и съм обичала един, но не съм имала сигурността, че като си легна с тях, ще значи нещо не само за мен.
    Аз чаках любовта, обичта, сигурността и спокойствието.

С човек,който обичам разбира се.Аз мога да имам симпатии към много момчета,но това не значи,че трябва да легна с тях
    offline forever!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Казах не,че ако има чувства няма да я боли,а че ако има чувства той ще е по-нежен към нея,а ако я иска само за веднъж ще си я на*бе и ще я прати да си ходи по живо по здраво.Това имах предвид

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Имам изключително нежен и внимателен партньор, който ме обича-е, понякога ме боли!

Разбира се, че трябва да е нежен, внимателен и търпелив.

С човек на които държиш,обичаш и имаш доверие

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Чукай с с тоя с по голямата пишка....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

С този когото обичаш.

hottie
    Guest
    За да спя с някого трябва преди всичко да ме привлича, така че бих спала и когато човекът ме привлича, когато съм влюбена и когато обичам.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Всеки има различна гледна точка за тия неща.Сама прецени кое е по добре за първия път и го направи според извода си.И все пак не забравяй,че това не е игра и цял живот ще го помниш.

Според мен с човек на кoгото държиш, имаш доверие и Обичаш !
    Еven though the gods are crazy.. Even though the stars are blind.. If you show me real love baby.. I`ll show you mine.. Let`s see what this love can do..

Мега фен Аватара на Infinity
    Силно се надявам първият ми път да е с човек,с който взаемно се привличаме и обичаме
    To infinity and beyond.

Град
    Варна
    С човек , към когото имаш чувства .

s nqkoi koito obichash ama ako strastite te naddeleqt ...
    I'm the one Love me ...

с някогои кото обичаш или в когото си влюбена би било нормално стига възрастта да е нормална не на 13 понеже тогава незнаеш какво е любов
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на Shia
    С човека на когато си сигурна,че можеш да се отдадеш.
    Естествено,че ще е по-хубаво да загубиш девстеноста си с момче ,което адски много харесваш/обичаш/
    За мен толкова голяма "чиста" любов в пубертета няма.
    Имаш си гадже,варваш му,сигурна си в него,чустваш се добре с него-с него

Друг е въпроса,когато искаш да загубиш девсвеноста си,защото се налага да я загубиш за да не предизвикваш насмешки от компанията

Град
    blg
    nqma kak da obichash nqkoi i da ne te privlicha :P
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    С човек , към когото имаш чувства .
    и който държи на теб
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен Аватара на galu6a
    задължително трябва да го обичаш и той също ,а не защото приятелките ти да го напрвили и ся ти да не останеш по назад да и аз да се наеба
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

първото
    БлЯя..БлЯ...

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa

Град
    Shumen
    S nqkoi koito obicham i bezrezervno mu vqrvam i doverqvam zashtoto nemoga da se doverq na nqkoi sprqmo koito nqmam chuvstva i nikakvi po-specialni otnosheniq.Pored men tova e vajen moment v jivota na vsqko momiche.Lichno az bih predpochela sigurnosta i lubovta.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

С по-опитен , естествено да си имате доверие , една стабилна връзка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си