- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учители - консултации
Здравейте,![]()
Интересно ми е и искам да питам за тези учители, които дават консултации след часовете, дали им се плаща, защото веднъж попитах един учител нищо и отговора му беше " На консултации".
Аз веднъж останах и накрая на часа ни даде да си напишем имената и да се подпишем и затова ми е интересно дали им се плаща, защото ние учениците не плащаме.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мисля, че не се плаща, но в дневника се записва проведените косултации - дата,час и кои ученици са присъствали![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Не,не се плаща.
При нас също има и не се записва нищо в дневника,но всяко училище си е различно![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
не се плаща
те сами си решават да дават ли консултации или не
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Те СА задължени със закон да дават консултации при поискване!Първоначално написано от Jumbie483
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Съгласна, освен това да добавя, че за всяка проведена консултация имат някакви добавки към заплатата.Първоначално написано от MrUndaztood
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Точно и ясно!Първоначално написано от MrUndaztood
Какво плащане бе, вие фред ли сте? Нали им плащат да дремят в училището![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
е, добре де ,ако не им се плащаше щяха ли толкова много да ни врънкат да им ходим на консултации![]()
безплатно е, на учителите им плащат да водят консултации и сипове щото е извънреден труд, а какво ли остава да плащаш и ти![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Учителите са длъжни да дават консултации и им се дават някакви пари при заплата![]()
Какво значение има дали им се плаща на учителите за консултациите,нали все пак си отделят от времето,за да помогнат допълнително на някой ученик.Ако много ни врънкат да ходим,е защото искат да разбираме съответния им предмет.