- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Смятате ли, че в този живот оцеляват само най-нахалните ?
Жалко,но факт.Първоначално написано от Giva
Мн съм съгласна!Не понасям нахалните натегачи и прочие.![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Да! За да имаш шансове за реализация и някакъв успех трябва да си нахален! Човек трябва да вярва в себе си, да знае какво иска и как да го получи! Живота става все по суров и ако не се впишеш в обстановката - губиш..
+1Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
![]()
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...
В някои случаи ДА,но пък понякога нахалстовото им се усеща от околните или тези,които трябва да впечатлят и това определено им изиграва лошо шега.А в тези случаи мисля,че по-скромничките става чаровни и обират симпатиите![]()
To infinity and beyond.
Определяно да!!! Дори и да има имаш 5645521 висши ако незнаеш как да се справиш с живота и как да ги използваш няма да постигнеш нищо![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Нахален в живота... гледаш само себе си и туй то... по-скоро трябва да си егоист, а не нахален. Това дали можеш да се справиш с живота ли те прави нахален? Бреей странни мисли изписахте тука...
Като цяло нахалните са в по-неизгодна позиция - никой не обича „паразити” в колектива. Не е нужно човек да е нахален или нагъл, за да постигне целите си- достатъчно е да е амбициозен и целеустремен.
Както те е направила Майката природа, така ще оцеляваш. По принцип не оцеляват най-нахалните. По-скоро най-хитрите и -умните.
А иначе - най-приспособимите.
Don't tell me what I can or can't do !
Според мен НЕ...защото нахалните рано или късно започват да досаждат на хората и биват отблъсквани. Но пък ако си нахален и хитър тогава нещата са съвсем различни.
Да, според мен е така, и аз не съм от тях за тва винаги съм с извинение прее*ана .![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Не!Но всеки за да оцелее в живота тря да има малка доза нахалство![]()
да, колкото си по-безочлив, лицемерен и колкото повече не зачиташ правата на другите, толкова си по-добре в живота, за това и аз се научих да бъда лицемерна, и егоистична, щом на някой им трбвам само когато им трбва да препишат или да ходя някъде с тях и те ми трбват за да ги прекарам, такъв е живота, оцеляват най-силните!
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Нахалните винаги ще намерят някой, от който да изпросят храна вода или там каквото има за оцеляване. То затова са нахални.![]()
Нахални не е точната дума според мен, но има нещо вярно. По-скоро бих казала, че оцеляват само онези, които си знаят цената, амбициозни са, имат самочувствие (базиращо се на нещо, а не без покритие), могат да поемат риск и вярват в себе си.
Да
Аз съм доста нахален ( ае убийте ме сега), ноо знам кога да спра .
Ще се аргоментирам познавам един човек от квартала който милия от неприятност в неприятност се замесва защото е супер добър човек и хората му се качват на главата и го топят а той си малчи .. естесвено ненавиждам хората който са готови да пребият някой само и само за да постигнат своето ина нахалство и нахалство![]()
Не нахалните, а най-смелите!
Да.
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
++Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Eeei-tova zna4i, 4e sum uspql!!Първоначално написано от Jumbie483
A ina4e po temata-am za sujalenie e ba6 taka
btw sorry 4e ne pi6a na kirilica-pi6a ot PSP 4e kompa e zaet![]()
![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]