.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    В тоя свят трябва да си отворен и нахакан за да те забележат,но място под слънцето има за всички.
    Аз лично много се дразня от нахални хора,ама много...Както казаха по-горе най-добре е златната среда-така имаш най-големи шансове за каквото и да е.
    Жалко,но факт.

Мн съм съгласна!Не понасям нахалните натегачи и прочие.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Да! За да имаш шансове за реализация и някакъв успех трябва да си нахален! Човек трябва да вярва в себе си, да знае какво иска и как да го получи! Живота става все по суров и ако не се впишеш в обстановката - губиш..

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Всякакви хора има,всеки решава как точно да се бори в живота си.Нахалните и не толкова нахалните-мисля че всеки успява по различен начин.
    +1
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Мега фен Аватара на Infinity
    В някои случаи ДА,но пък понякога нахалстовото им се усеща от околните или тези,които трябва да впечатлят и това определено им изиграва лошо шега.А в тези случаи мисля,че по-скромничките става чаровни и обират симпатиите
    To infinity and beyond.

Определяно да!!! Дори и да има имаш 5645521 висши ако незнаеш как да се справиш с живота и как да ги използваш няма да постигнеш нищо

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Нахален в живота... гледаш само себе си и туй то... по-скоро трябва да си егоист, а не нахален. Това дали можеш да се справиш с живота ли те прави нахален? Бреей странни мисли изписахте тука...

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    По-скоро бих казал по-хитрите...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Като цяло нахалните са в по-неизгодна позиция - никой не обича „паразити” в колектива. Не е нужно човек да е нахален или нагъл, за да постигне целите си- достатъчно е да е амбициозен и целеустремен.

Град
    София
    Както те е направила Майката природа, така ще оцеляваш. По принцип не оцеляват най-нахалните. По-скоро най-хитрите и -умните.

А иначе - най-приспособимите.
    Don't tell me what I can or can't do !

Според мен НЕ...защото нахалните рано или късно започват да досаждат на хората и биват отблъсквани. Но пък ако си нахален и хитър тогава нещата са съвсем различни.

Да, според мен е така, и аз не съм от тях за тва винаги съм с извинение прее*ана .
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Оцеляват умните дето знаят какво искат и се стремят към него.Чрез нахалство можеш да си изпросиш боя някъде,важното е да имаш мозък,а не бъбрек в главата
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

Не!Но всеки за да оцелее в живота тря да има малка доза нахалство

да, колкото си по-безочлив, лицемерен и колкото повече не зачиташ правата на другите, толкова си по-добре в живота, за това и аз се научих да бъда лицемерна, и егоистична, щом на някой им трбвам само когато им трбва да препишат или да ходя някъде с тях и те ми трбват за да ги прекарам, такъв е живота, оцеляват най-силните!
    [imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    да но все пак не прекалено

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Нахалните винаги ще намерят някой, от който да изпросят храна вода или там каквото има за оцеляване. То затова са нахални.

Нахални не е точната дума според мен, но има нещо вярно. По-скоро бих казала, че оцеляват само онези, които си знаят цената, амбициозни са, имат самочувствие (базиращо се на нещо, а не без покритие), могат да поемат риск и вярват в себе си.

Повече от фен
    Да

Аз съм доста нахален ( ае убийте ме сега ), ноо знам кога да спра .
    Ще се аргоментирам познавам един човек от квартала който милия от неприятност в неприятност се замесва защото е супер добър човек и хората му се качват на главата и го топят а той си малчи .. естесвено ненавиждам хората който са готови да пребият някой само и само за да постигнат своето ина нахалство и нахалство

Не нахалните, а най-смелите!

Да.
    Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris

Голям фен Аватара на webmast3rche
    И аз мисля така

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Не съм видяла много от живота и не мога да дам обективно мнение. А относно нахалните хора: лазят ми по нервите! От класа ми има едно момиче, което ме залива с въпроси всеки път, когато нещо нередно се е случило (с мен)! И всеки път я отсвирвам възможно най-грубо, с твърдението, че не съм длъжна да и давам каквито и да било обяснения. Дразня се ужасно много. Може би ме мисли за надменна, но всеки има право на мнение.
    ++

Град
    На Предника на Географията
    Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

за мен успял човек е човек, който е щастлив от това, което е и от това което е постигнал, дори това да е нищо в очите на ''извисилите се'' хора
    Eeei-tova zna4i, 4e sum uspql!!
    A ina4e po temata-am za sujalenie e ba6 taka
    btw sorry 4e ne pi6a na kirilica-pi6a ot PSP 4e kompa e zaet
    Огромна картинка!

.: machoka :.

Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Правила за публикуване