- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с Nokia 5300
Здравейте незнаех къде да пусна темата и за това я пуснах тук.Незнам какво стана,но днес една моя приятелка си игра с телефона ми и промени палитрата,след което аз се опитах да си сложа старата и не станаИзписва ми :Не се отваря,палитрата е повредена.
Пробвах да сложа друга,защото помислих,че проблема е от самата палитра,но не стана.Та ако на някой му се е случвало може ли да ми каже как да го оправя?
Мерси![]()
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Рестартирай телефона
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Направих го вече няколко пъти...не ставаПървоначално написано от MakeMeLaugh
Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]
Не го знам къф е тоя телефон ма моеш да пробваш да му дадеш резет на сички настройки и би тряяяяяло да се опраи освен ако не е преебан непоправимоНе съм виждала гсм без мастер резет на сички настойки освен тия старите амм и те май имаха... абе няма значение... Даи ми репорт
As S1m
KuRwA
![]()
Изтрий всички палитри и промени началната, която ти е била на телефона.
После ги сложи наново... ако не стане, пробвай както казаха в горното мнение преди мен![]()
Еми не стана...а как така да му дам резетПървоначално написано от Sintya
хиич не съм на Ти с тея работи
![]()
Еми не му знам какво е менюто на тоя гсм. Но по принцип се намира в настойките. Разцъкай го малко и ще ги намериш. Важно е да разбираш какво пише, ако ти е на английски, а ти не знаеш - не мога да ти помогна... Мисля че ако сложиш всички настрйки на deafult ще се оправи. Помоли някой от даскалото ти който разбира или нещо такова и гледай да е приятел а не приятелка... че да не питаш после как да си го включиш..![]()
![]()
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Амиии в Security Settings --> Closed user group e на Default,обачее пак не ставаПървоначално написано от Kya
Ъъъъ не не... Виж са дай го на някой френд както ти казах. Той ще ти го оправи... Имай търпение по-добр ене го базикай...
As S1m
KuRwA
![]()
Иска да ти каже да отидеш на "Фабрични настройки".
Но мисля, че тогава всички файлове които си си качила ще се изтрият.
Не разбирам от нокий обаче, пробвай да намериш някаде из нета същата палитра, да изтриеш тази дето ти е в тела и да сложиш новата, защото може просто да се е прецакала самата палитра, ако не стане изкарай батериата на тела замалко изкарай и мемори стика, ако палитрата ти е на мемори стика пробвай да я сложиш в тела и да я пуснеш
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Ето как да си рестартираш всички настройки, аз имам същият телефон, макар че не ми е правил такива проблеми..
Тъ ..ето:
Меню -> Настройки -> Възст. зав. настр.
Натискаш "Избери" ии то ще те попита дали си сигурна, ти натискаш Ок..ии така ще се възтановят всички настройки.
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Никакви заводски не възстановявай, че всичко ше си иде на кино и става голяма играчка, освен ако не ти се занимава и не се знае дали ще се оправи (мисля, че не).
Просто накарай някой със същият телефон да ти прати палитрата и готово.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮