.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Защо така се получава ? ;о

Абе не мога да разбера защо все така зле излизам на снимки... Все ми казват, че изглеждам добре и така нататъка... дори имам приятелки, които постоянно ми го повтарят... а и наистина - и според мен си е вярно, но щом стане въпрос за снимки - стават ужасни... всеки път, когато трябва да се снимам с някого или някой просто ме снима и излизам ужасно... на някой не така ужасно, но пак не се получават просто, а и не е и да кажете, че се притеснявам, когато заставам за снимка... просто не мога да открия проблема, но понякога се получава много глупаво - примерно съм с някое момиче, и тя иска да си направим снимка нали за спомен и аз си помислям как изглеждам в момента, дори и да се огледам и установя, че всичко е ок... след въпросното "щрак" и просто... делят ме секудни до виждането на снимката и раздразнението ми от собствения ми лик излязал по толкова изкривен начин... така да го нарека... та... някакви мнения ? ;о

Спокойно...и аз излизам зле на снимки.Има моменти,в които се гледам в огледалото и си викам "Ммм че съм хубавка я да се снимам" (колко скромно от моя страна), а на снимката изглеждам ...... ужасно.
    Изхода е да не даваш на никой да те снима или да те снимат с твоя апарат и да направят поне 3-4 снимки...поне една от тях ще е станала хубаво

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от cherrypezz
    Спокойно...и аз излизам зле на снимки.Има моменти,в които се гледам в огледалото и си викам "Ммм че съм хубавка я да се снимам" (колко скромно от моя страна), а на снимката изглеждам ...... ужасно.
    Изхода е да не даваш на никой да те снима или да те снимат с твоя апарат и да направят поне 3-4 снимки...поне една от тях ще е станала хубаво
    И аз имам същия проблем
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз имам същия проблем
    Хаха и аз.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Варна
    Има фотогенични и нефотогенични хора. Някои са крокодили на снимки , а хубави на живо , както и обратното. Живот
    Envoi moi ! ;]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Аз съм различно.Понякога мога да се харесам на снимка, понякога мога и да се ужася...
    Всички ми казват, че съм ужасно фотогенична, че няма снимка на която да съм излезнала зле, а аз на някои просто се мразя.
    Много рядко мога да се харесам на снимки.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    може да е нещо временно и аз допреди година никак не се харесвах на снимки,но от няколко месеца насам много започнах да се харесвам на снимките може и при теб да стане така,а и идеята да си направите няколко снимки също става,защото все на някоя ще се харесаш :P

Има един лаф-магаренце се снимало,магаренце излязло

По темата:и аз не се харесвам на 70% от снимките ама какво да се прави.Понякога просто една усмивка прави снимката ужасна или невероятна.Няма рецепта за това как да излизаш по-добре на снимки.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Между другото веднъж по английски правихме един лисънинг.....и там се говореше,че човек като се гледа в огледалото прави изражението,което според него най-много би се харесало на хората. Също така човек си мисли,че на някои снимки излиза хубаво,а на други ужасно,но за останалите на всички изглежда почти еднакво...

Мен това понякога ме успокоява

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Mihailova
    Има фотогенични и нефотогенични хора. Някои са крокодили на снимки , а хубави на живо , както и обратното. Живот
    taka e
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Супер фен
    Град
    Своге
    А може би и реално не си много добре....
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Просто си нефотогенична. Това което казвате че както се снимаш така излизаш изобщо не е вярно. Баща ми е фотограф и знам
    Аз също не излизам добре на снимки и рядко давам да ме снимат

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И аз имам проблем със снимките
    Всъщност като се снимам сама, изглеждам ужасно просто
    Някой друг като ме снима вече се нагласям, чупя стойки, ала-бала...ахахаха .. ама е по-добре..

Не изключвам и като вариант, че може да си въобразяваш. Може би си прекалено сериозна на снимките. Опитай се да се усмихнеш. Или обратното...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

хахах и аз ама ний сме нефотогенични хорицъ
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

според мен е вярно - магаре седяло магаре излезнало Фотоапарата не изкривява реалноста, просто запечатва даден момент и явно в този момент не си хубава или просто не се харесваш
    Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
    2PAC Amaru Shakur

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    хаха, еми не е вярно това.. на фотоапарата наистина излиза съвсем друго като, че ли.. просто съм се гледал дори в огледалото и си викам: "хм, сега си изглеждам добре.. я дай да си направя една снимка, че утре като стана и ще съм рошав и тн и ще ме мързи.." - хоп - правя я и излизам ужасен.. просто едно виждам в огледалото, а друго е на фото апарата. Пробвал съм със светкавица, без светкавица и всички други функции и се получава някак зле.. вярно, че някъде прекалявам и си внушавам, но наистина - едно се вижда, а друго излиза.. тези изрази с магаренцето може и да са забавни, но не са правилни.. : )

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    хаха, еми не е вярно това.. на фотоапарата наистина излиза съвсем друго като, че ли.. просто съм се гледал дори в огледалото и си викам: "хм, сега си изглеждам добре.. я дай да си направя една снимка, че утре като стана и ще съм рошав и тн и ще ме мързи.." - хоп - правя я и излизам ужасен.. просто едно виждам в огледалото, а друго е на фото апарата. Пробвал съм със светкавица, без светкавица и всички други функции и се получава някак зле.. вярно, че някъде прекалявам и си внушавам, но наистина - едно се вижда, а друго излиза.. тези изрази с магаренцето може и да са забавни, но не са правилни.. : )
    + и при мен често се получава така и си правя по една фотосесийка от 40-50 снимки от които си харесвам едва 3 максимум 4

Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз имам същия проблем
    Хаха и аз.
    то и аз
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от whisp
    според мен е вярно - магаре седяло магаре излезнало Фотоапарата не изкривява реалноста, просто запечатва даден момент и явно в този момент не си хубава или просто не се харесваш
    tva sa pulni gluposti
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Град
    у вас ;]
    да, съгласна съм
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    проблема е в кофти светкавицата

Аз пък излизам или ужасно или страхотно.. средно положение няма.. не знам защо..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си