.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

Тема: солариум

Hybrid View

Голям фен
    Град
    sofia

солариум

Искам да започна да ходя на солариум, обаче не знам къде. Препоръчайте ми някой в близост до Красно село и Овча Купел. Мерси предварително!

Супер фен Аватара на iPurple
    na car boris 3ti tam pri edin hotel ima ..
    Fall down seven times..
    Stand up eight.

И аз мисля да започна да ходя от следващия месец, защото искам много хубав тен за бала.. и след това евентуално за морето.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    и аз мисля да ходя искам тен като този
    бяла съм долу-горе колкото момичето най в ляво,може би лееко по-тъмно,абе тея момичета са със тен колкото моя що годе

та сигурно 3-4 процедури ще ми трябват

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от sweetsunshine

хаха 6е ти трябват 10-тина процедури даже повече
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от BoRe

зависи.. много зависи от кожата!Аз принципно хвашам тен бързо 10 дни са ми достатъчни,но тази година няма да ходя на море така,че...а според мен ако използвам и крем за преди солариума и за след максимум 6 процедури ще ми трябват за такъв тен а и по светло от това да е не ми дреме просто да имам някакъв тен,а да не съм си бяла,защото тази гоина съм на планина в Германия за 3 седмици и няма да има море,така че..

Аз обикновенно почвам със солариума в средата на пролетта , когато и почват да се носят по- разголените дрешки . Хем изглеждам по - слаба , хем се харесвам повече с приятен бронзов загар , а и е подготовка за летния сезон .... Благодарение на солариума не получавам онези кожни изгаряние въпреки лосионите , а директно си ставма все по - брознова и по - бронзова.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Аз обикновенно почвам със солариума в средата на пролетта , когато и почват да се носят по- разголените дрешки . Хем изглеждам по - слаба , хем се харесвам повече с приятен бронзов загар , а и е подготовка за летния сезон .... Благодарение на солариума не получавам онези кожни изгаряние въпреки лосионите , а директно си ставма все по - брознова и по - бронзова.
    по колко процедури си правиш и по колко минутки и какъв е солариума в който ходиш хоризонтален или вертикален ? мерси предварително

hottie
    Guest
    Аз лично ходя на вертикален солариум 2-3 пъти месечно за по 7-8 минути. Не искам да съм черна зимата, а отивам за да изглеждам по-добре(да добия малко цвят), защото от умората ставам много бледа.
    Още не съм ходила тази година де защото имам още малко тен, но скоро ще посетя.

Аз искам да стана супер черна и затова мисля от следващия месец да ходя поне 2-3 пъти в седмицата..
    :P

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от BoRe

зависи.. много зависи от кожата!Аз принципно хвашам тен бързо 10 дни са ми достатъчни,но тази година няма да ходя на море така,че...а според мен ако използвам и крем за преди солариума и за след максимум 6 процедури ще ми трябват за такъв тен а и по светло от това да е не ми дреме просто да имам някакъв тен,а да не съм си бяла,защото тази гоина съм на планина в Германия за 3 седмици и няма да има море,така че..
    10 дни ако е бързо.... аз за един ден хващам ебаааааси тена и цяла година си ходя с него

Saatana vittu perkele hate crew!

Аз също искам да ходя на солариум,защото съм мн бяла, но съм чувала,че е мн вредно за кожата. Някой има ли наблюдения как се отразява това на кожата. Знам, че при всеки е различно, но все пак искам да чуя мнения по въпроса.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз от скоро ходя,заради бала тръгнах,защото съм супер бяла и слънце не ме хваща изобщо...първият път ме пуснаха за 6 минути...след това за 9 и днес бях за 12 но все пак за да не ми стане нещо на кожата се налага така да е
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

аз от 8-ми клас ходя на солариум...(сега съм 11-ти)...и та работата е такава..като за начинаещи трябва първата седмица да ходите през ден..и в края на седмицата тена го има вече стабилно..(но все пак зависи от солариума)...и след това по венъж на седмица..но много много внимаваите..вие най-добре познавате кожата си..и ако забелязвате,че след плаж кожата ви много почервенява и боли..процедурите трябва да са по 5 мин..и през ден 2 седмици..иначе за момичетата ,които веднага си стават черни..1 седмица за по 10-15мин...иии !!!ВИНАГИ АМА ВИНАГИ СЕ МАЖЕТЕ С КРЕМ ЗА СОЛАРИУМ скъп е..но така трябва..и след солариум не се къпеш 2 часа..и щом започнете да ходите трябва след всяко къпане да се мажете с богати кремове за тяло..(хидратиращи)!!!Има и опасност да се "разболеете" от така наречената тенофобия..както при мен стана..бях изключително черна(мн мн по черна от моделите на снимките) и си мислих че съм бяла..и бях през ден всяка седмица в солариума за по 15 мин..ии кожата ми я спаси единствено тези богати кремове за тяло..иначе нз какво щях да съм сега..и та всичко си е прихика..вече мога и без солариумМакар,че сега за пролетта и аз смятам да направя няколко процедури..но дано да са само в рамките на няколко..хахаха..че като се знам.. и та така..успех с тена!!!..за баловете наистина е наложащо..роклята стои мн по добре на бронзово тяло..

hottie
    Guest
    Само да кажа, че това с къпането след солариума е пълна глупост !!

hottie добре...и защо мислиш така..чела съм толкова много материални за това..и на мен ми беше много странно..солариума,на които ходя е в козметичен салон..и момичето,което го държи ми го каза още първите пъти като отидох...Разрових се..и установих,че наистина е така..след лъченитето да речем на 10-15 мин в момента в които излизаш прибираш се..изкъпваш се..и бузките ти са червени(ест. зависи от кожата..и от поредноста на процедурата)..и не е мн прияно..но това е наи-малкото..докато се къпеш ти използваш сапун..душ-гел..и всичко това е химия..и като се сложи на "прясно" облъчена и изгоряла кожа не е добре за епидермиса..освен това..тена е по дълготраен...и най-важното..ако се изкъпеш преди тези 2 часа е много много вредно за сърцето..Казвам ти ги тези работи..защото наистина съм запозната..а не защото искам да се заяждам

hottie
    Guest
    Е точно с мацката от солариума се смяхме на този мит. Тя каза, че навсякъде било прието, че не трябвало да се къпе човек веднага след това, но това са пълни глупости. А и по тази логика и на морето ли като се печеш не трябва да се къпеш???

Град
    Хасково
    Само недейте да прекалявате... Защото това са си изкуствени работи! Моят фризьор хвана РАК НА КОЖАТА, но добре, че го откри на време и лекарят му каза, че е от солариума.. Така че НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ!

а да попитам какви са горе долу цените за процедура?

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от shoshity
    еми тук в Хасково са 0.20 лв за минута

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Цитирай Първоначално написано от shoshity
    еми тук в Хасково са 0.20 лв за минута

малееее и в Шумен има някъв козметичен салон в които предлагат в саита някви 0.20 лв и аз се чудя какво става въпрос мислех си че ще е доста по скъпо но щом е на такава приемлива цена отивам още в понеделник

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    по колко процедури си правиш и по колко минутки и какъв е солариума в който ходиш хоризонтален или вертикален ? мерси предварително
    Ходя на вертикален отначало за 4 минутки , а следващите пъти за 6 или 8 около 2 пъти седмично и заедно със козметиката за солариум още след първата процедура си получавам лек тен , а с всяка следваща изглежда по - добре и по - добре .

понеже не съм ходила досега на солариум,но ми се налага (говорих с козметичката ми понеже имам едни пъпчици по ърба и нали и казах там всички тя ме посъветва да оида няколко пъти на солариум и да видим дали има ефект) а нея тогава не я попитах,затова питам сега вас -когато премахваш окосмяването си от краката примерно с кола маска,тенът ти от солариума не намалява ли? интересно ми е и питам,не се смейте моля ви

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    понеже не съм ходила досега на солариум,но ми се налага (говорих с козметичката ми понеже имам едни пъпчици по ърба и нали и казах там всички тя ме посъветва да оида няколко пъти на солариум и да видим дали има ефект) а нея тогава не я попитах,затова питам сега вас -когато премахваш окосмяването си от краката примерно с кола маска,тенът ти от солариума не намалява ли? интересно ми е и питам,не се смейте моля ви
    и аз се замислих преди няколко дни за това според мен ще се премахва с кола маска,така че ще остане варианта за епилатор поне при мен.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Хора и най-вече да се обърна към момичетата,които посещават или ще почват да посещават солариум.Момичета недейте да се подлагате на такива изкуствени методи,всичко това е вредно за здравето ви.Солариума крие голяма опастност от рак на кожата.НЕДЕЙТЕ ДА ПРАВИТЕ ГЛУПОСТИ, ЗА КОИТО СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ.ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЩЕ ВИ ПУСНА ТЕМА ЗА СОЛАРИУМИТЕ И РИСКА ОТ РАК ЗА ДА СЕ ОБЕДИТЕ, ЧЕ НЕ СА ПОЛЕЗНИ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си