- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- прогнози за мача Реал Мадрид-Ливърлул
За кой пъб говорите? Мърфис, Айриш Харп?
Има и мн други де, но там предимно се събират фенове на Манчестър.
В Мърфиса е хубаво дам,отдавна исках да го видя.
Другият път ще дойда и за първото полувреме (поне след месец).Поне хубавото беше,че от нашата маса се виждаха и двата мача,докато вие можехте да гледате само единия.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Малко е скъпа бирата. Излиза солено, ако тръгнеш да пиеш на корем, но иначе не е зле.
az pyk sym fen na juve da eba i kucite kone padnaha ot chelsea daje sanuvah 4e drogba e vkaral gol smqtaiii
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Еми такива са Ювето, БАТЕ...Първоначално написано от b0Nb0n
6te vidim kvo 6te stane
ale juve ale juve
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
То беше ясно на всички, че Ливърпул ще бие и ще продължи нататъкРеал неги бива в последните години, макар че това са 2та най-големи отбори в страните си Реал 9 пъти почели кеш, Ливърпул 5. Иначе най-интересният мач беше вчера Милан и Вердер
Интер и Ман. само той не е много сигурен кой ще продължи, но аз викам за Интер
![]()
Личи си, че не разбираш от футбол.
Просто те бъзнах. Не се коркай.
Не ужким разбирам ама в еврофутбола нямам късметТази седмица то заложени 300 лв спечелих 280
![]()
Охоо, Юнайтед ще издуха Интернационалистите втория мач![]()
Назад си само с 20 лева. Можеше и по- лошо да е.
Един френд изгоря с 600лв.![]()
Е не си прав програмата на интер е по-лека и са по-отпочинали и могат да се представят по-добре![]()
На Олд Трафорд Юнайтед е непробиваем за момента![]()
Естествено Интер няма да се предадат, но на английска земя нямат много шанс. И двата отбора са във възход, обаче като цяло Юнайтед яко мачка всичко италианско по пътя си, особено в последните години![]()
Едно 6/7-1 не им мърда.
А се канеха тази година да счупят каръка с титлите![]()
Ливърпул е спечелил 5 пъти кеш, той е най-добре реализираният анлийски отбор в европа
Ман. може и да са добри но контузии и тежка програма ги натоварва и неможе да са на 100% освен това при резултат 1-1 или друг го равенство без 0-0 устройва перфектно интер. Аз лично смятам че барса има най-добри шансове за кеш.
Незнам имаше 3-4 -ма играчи който бяха контузени и ги нямаше, ако ман. махне бербо ще бие, ама ако го махне всички ще се смеят че са дали толкова пари за резерва, според мен тевес за 10 мин прави повече от бербо за цял мачТочно де Пуул и Реал в последните години никакви ги няма и лежат на стара слава точно за това мача го предаваха по тв-то. челси и юве ми се струваше по-интересен макар че юве неса много във форма, най ме е яд за милан
не стига че бях заложил 200лв за победа на милан ами на всичкото отгоре и отпаднаха
Искам на финала да гледам барса и ман
![]()
Е да, Гондзу е хиляда пъти по-добър от него, той затва и толкова добре се представи в Риека и къде беше още, че забравих...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
А иначе ти си по-голям футболен специалист и от самия сър Алекс, който е твърде прост и некадърен да прецени качествата на Бербатов за разлика от теб...
Забравяш и за головете му в Тотнъм, които бяха доста, а да не говорим за фурора му в Бундеслигата... съвсем посредствен е Бербо наистина, както казах Гонзю е дзвиздъта.
Еми ако не беше минал през ЦСКА, а си беше останал у Пирин или беше отишъл в някои от грандовете извън ЦСКА сега щеше да рита из Русия, Гърция или Турция най-много...
ОК, няма да намесвам Левски, съгласен.
Ама е смешно да говориш как нямал "нищо общо" с ЦСКА, защото както ти казах ако не беше краткия му, но изключително плодотворен период в ЦСКА нямаше да стигне до големия футбол, просто това покзават фактите в последните 20 години за българските футболисти.
Що се отнася до стила му на игра- въпрос на вкус. Не казвам, че е нещо особено, но си има своите качества, които едни ги оценяват с положителен знак, други ги омаловажават. Във всеки случай въпреки последните си 2-3 слаби мача за Юнайтед като цяло навлезе във форма и се вписа в отбора. Отбеляза и доста решителни голове за победи с по 1:0 ако си забравил. И т. н....
Не за първи път.Реал Мадрид не е отбора който беше предиПървоначално написано от Riot
.