.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 154
    За кой пъб говорите? Мърфис, Айриш Харп?
    Има и мн други де, но там предимно се събират фенове на Манчестър.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    В Мърфиса е хубаво дам,отдавна исках да го видя.
    Другият път ще дойда и за първото полувреме (поне след месец) .Поне хубавото беше,че от нашата маса се виждаха и двата мача,докато вие можехте да гледате само единия.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Малко е скъпа бирата. Излиза солено, ако тръгнеш да пиеш на корем, но иначе не е зле.

Наливен Guinness

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    az pyk sym fen na juve da eba i kucite kone padnaha ot chelsea daje sanuvah 4e drogba e vkaral gol smqtaiii
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    az pyk sym fen na juve da e** i kucite kone padnaha ot chelsea daje sanuvah 4e drogba e vkaral gol smqtaiii
    Еми такива са Ювето, БАТЕ...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    6te vidim kvo 6te stane

ale juve ale juve
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Град
    Инкогнито
    То беше ясно на всички, че Ливърпул ще бие и ще продължи нататък Реал неги бива в последните години, макар че това са 2та най-големи отбори в страните си Реал 9 пъти почели кеш, Ливърпул 5. Иначе най-интересният мач беше вчера Милан и Вердер Интер и Ман. само той не е много сигурен кой ще продължи, но аз викам за Интер

Личи си, че не разбираш от футбол.

Град
    Инкогнито
    Как пък ме прецени ?

Просто те бъзнах. Не се коркай.

Град
    Инкогнито
    Не ужким разбирам ама в еврофутбола нямам късмет Тази седмица то заложени 300 лв спечелих 280

Охоо, Юнайтед ще издуха Интернационалистите втория мач

Назад си само с 20 лева. Можеше и по- лошо да е.
    Един френд изгоря с 600лв.

Град
    Инкогнито
    Е не си прав програмата на интер е по-лека и са по-отпочинали и могат да се представят по-добре

На Олд Трафорд Юнайтед е непробиваем за момента

Естествено Интер няма да се предадат, но на английска земя нямат много шанс. И двата отбора са във възход, обаче като цяло Юнайтед яко мачка всичко италианско по пътя си, особено в последните години

Едно 6/7-1 не им мърда.

А се канеха тази година да счупят каръка с титлите

Град
    Инкогнито
    Ливърпул е спечелил 5 пъти кеш, той е най-добре реализираният анлийски отбор в европа
    Ман. може и да са добри но контузии и тежка програма ги натоварва и неможе да са на 100% освен това при резултат 1-1 или друг го равенство без 0-0 устройва перфектно интер. Аз лично смятам че барса има най-добри шансове за кеш.

Град
    Инкогнито
    Незнам имаше 3-4 -ма играчи който бяха контузени и ги нямаше, ако ман. махне бербо ще бие, ама ако го махне всички ще се смеят че са дали толкова пари за резерва, според мен тевес за 10 мин прави повече от бербо за цял мач Точно де Пуул и Реал в последните години никакви ги няма и лежат на стара слава точно за това мача го предаваха по тв-то. челси и юве ми се струваше по-интересен макар че юве неса много във форма, най ме е яд за милан не стига че бях заложил 200лв за победа на милан ами на всичкото отгоре и отпаднаха Искам на финала да гледам барса и ман

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    мен мечтания ми финал е Ман Юнайтед-Ливърпул да им го набиеме и в Европата

а за бербатофф си прав. това е най-слабия играч във Висшата лига,не знам какво прави в Ман Юнайтед... медиите направиха от един посредствен нападател,световна звезда... дано си счупи и двата крака!

Тевес е около 6 милиона пъти по-добър...
    Е да, Гондзу е хиляда пъти по-добър от него, той затва и толкова добре се представи в Риека и къде беше още, че забравих...

А иначе ти си по-голям футболен специалист и от самия сър Алекс, който е твърде прост и некадърен да прецени качествата на Бербатов за разлика от теб...

Забравяш и за головете му в Тотнъм, които бяха доста, а да не говорим за фурора му в Бундеслигата... съвсем посредствен е Бербо наистина, както казах Гонзю е дзвиздъта.

Еми ако не беше минал през ЦСКА, а си беше останал у Пирин или беше отишъл в някои от грандовете извън ЦСКА сега щеше да рита из Русия, Гърция или Турция най-много...

ОК, няма да намесвам Левски, съгласен.

Ама е смешно да говориш как нямал "нищо общо" с ЦСКА, защото както ти казах ако не беше краткия му, но изключително плодотворен период в ЦСКА нямаше да стигне до големия футбол, просто това покзават фактите в последните 20 години за българските футболисти.

Що се отнася до стила му на игра- въпрос на вкус. Не казвам, че е нещо особено, но си има своите качества, които едни ги оценяват с положителен знак, други ги омаловажават. Във всеки случай въпреки последните си 2-3 слаби мача за Юнайтед като цяло навлезе във форма и се вписа в отбора. Отбеляза и доста решителни голове за победи с по 1:0 ако си забравил. И т. н....

Супер фен Аватара на Riot
    Испанските мангали го поеха
    Моля ?!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    Испанските мангали го поеха
    Не за първи път.Реал Мадрид не е отбора който беше преди .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си