- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- прогнози за мача Реал Мадрид-Ливърлул
Преди известно време някъде в се писа за баща му на бербо, някакъв скандал и т.н и помня че бяха казали че пенев му е казал че е без преспективен футболист и него взима в цска и баща му отива да се моли и т.н. Мисля че Пената много отдавна е разбрал това което в момента човека с дъвкатаразбира, че е дал толкова пари за посредствен играч. мисля че ако беше взел нападател от арсенал щеше да е по-добре там са 20-25 годишни момчета, който имат огромно желание за игра, а бербо го мързи да диша
![]()
Защо някой не заключи тая скапана тема. Мачът се игра преди 4 дни.
След 2 седмици.... Като гледам никой не коментира резултата, а се водят спорове За и Против Бербо.
Не е така, всички сме на мнение че бербо нестува![]()
Просто хейърски простотии... Бербо е велик!Първоначално написано от Raybeez
Raise your fist!
чак пък велик...
Като за българин може. Наистина велик е Гигс. (God)
Първоначално написано от Decu
![]()
Как реши, че сме всички? Бербо за мен си е най-добрия български футболист и си играе стабилно в Юнайтед. Разбира се има още много какво да се желае, но това все пак е най-силния отбор в света, не става толкова лесно да се впишеш в схемата. И все пак малко по малко успява да го направи.Първоначално написано от Jesus
Тевес не беше във форма и му трябваше почивка затова играеше бербо, в никакъв случай бербо не е на нивото на който и да е от нападателите на манНе ми харесва как играе и това което съм си говорел в приятели сме на мнение че бербо не струва, сега някой ще каже че завиждам но не е така, да е жив и здрав ама него бива много
![]()
Айде стига несериозни приказки- нека не се правим на по-големи разбирачи на футбола от сър Алекс Фъргюсън. Бербатов е един от най-големите голмайстори за националния ни отбор, с най-много голове от всички български футболисти в Бундеслигата и Висшата лига, така че да гледаме сухите факти, тоест цифрите. Другото са си лични предпочитания към определен стил игра на съответния футболист![]()
Нека модераторите заключат темата ми,мача мина няма смисъл от още коментари.
Е тази година ще има вече за пръв път в кариерата си шампионската титла на Англия, спечелена Шампионска лига и някоя друга купа на Англия, ама там не го пускат и няма да му ги пишем(както Маждуконтиненталната).
А иначе проблема не беше в него(за неспечелените трофеи), а в отборите, в които игра. Тотнъм са си отбор от средна и вече под средната класа във Висшата лига, затова трофеи при тях се печелят много трудно, даже изключително рядко.
А в Леверкузен и Роналдо, Рууни и Кака да отидат едновременно пак няма да могат да спечелят Бундеслигата честно казано. Просто нямат шампионски манталитет и това е- силни са, но шампиони не виждам как ще станат на този етап.
Не съм разбирач,ама днес мача беше як,продълженията,дузпите.![]()
Ама бях за Тотнъм.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Интер са голям отбор от 0 на 3 да го обърнат на 3 на 3![]()
Тва че Manchester City имат пари неги прави №1Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Имаш ли рег тукаПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Както съм за Челси , не исках Loserpool да победят , ама...исках до Х тоя мач :> Сега реваншът ще е 2:0 за Loserpool :>
Как е ника ти?
Стига комунистически призиви бе Кънте! Ти хептен на марксизъм-ленинизъм го удариогромен ЛАЦИО! голям обрат... тва е отбора на бедните да победи богаташката корумпирана сган!![]()
Излиза, че някой щом е богат задължително е мръсник, крадец и боклук. А бедността задължително е най-хубавото нещо. А и сигурен ли си в "бедността" на тези, които са собственици на Лацио?! Щото аз никак не съм сигурен. Тогава твърденията, че Лацио са някакъв бедняшки отбор отиват на вятъра...