- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- прогнози за мача Реал Мадрид-Ливърлул
Е това, че нямат звезди не означава, че управата на Лацио е съставена от "бедняци". Просто имат правилен поглед върху играта да не хвърлят напразно пари за звезди, а изграждат млади играчи, което си е похвално наистина и е за пример. А Рома специално не се различават от Лацио колкото и да им се носи славата на "еврейски-капиталистически" отбор, понеже освен един Тоти, който е техен юноша други звезди като тези на Интер и Милан при тях не виждам. За Юве няма да споря- тях не мога да ги понасям по принцип, така че са ми безразлични към коя класа се числят.
Я кажи кой я "разхожда" тази моя слава, че такива не съм срещал в този форум, освен инсинуации от твоя странати за комунизъм не ми говори,че ти се носи славата... Very Happy![]()
И не аз го карам на комунистически лозунги като "богатите са корумпирани боклуци", понеже единствено комунистите толкова крайно отричат и заклеймяват богатството като нещо много лошо. А тази представа за богатството я създадоха именно те с манипулациите си. А и създадоха такива богаташи, които са точно боклуци.
Но я си спомни какви родолюбиви чорбаджии е имало сред Българския народ по време на национално-освободителните борби и тогава се замисли дали е толкова истина това твърдение.
Я кажи конкретни имена, щото така можеш да твърдиш всичко. И съответно някакви "доводи" според които твърдят, че съм "комунист", щото не виждам и един според който могат да твърдят подобно нещо.доста хора те мислят за комунист,не съм само аз. Smile
А, чакай да се сетя единия "железен" довод затова, че съм "комунист"- не съм нацист и расист, това е, нали![]()
За какво да ми казваш имена ли? Ами за да докажеш твърдението си просто, иначе мо звучи като празно твърдение.
Е да, очаквах да кажеш, че щом не съм нацист-расист, значи съм "комунист". Те и комунистите твърдят пък, че щом не си комунист, съответно си "нацист"![]()
А за нацизма какво да ти кажа- за германците си е бил добре, но не виждам нас какво ни засяга- ние си имаме български национализъм, който няма нищо общо с основните расистки принципи на нацизма, това е. Иначе нямам против всеки да изповядва каквато си иска идеология стига да не ме ангажира с това да я приемам или не и съответно неприемайки я да ми лепят етикети за крайно ляв или крайно десен![]()
Не хейтвам нон-стоп нацизма. В него си има и хубави неща като идеология, но не мога да приема човеконенавистничеството срещу когото и да било по какъвто и да било начин. Затова съм се изказвал остро срещу нацизма, визирайки тази расистка част конкретно. И няма да спра да го правя когато се отнася до призиви като "на сапун" срещу някой народ, било той един или друг. Но пък мога да ти посоча нацисти в този форум, които не са расисти, тъй че винаги има по-трезвомислещи хора, независимо нацисти, та дори и комунисти![]()