- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Трябват ми 100 лв
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1277371
Давай и ти, добри пари се вадят :Д.
Абе нека те видим като те изкараме на площада пред 500 човека и те убием с камъни дали няма да се засрамиш.Първоначално написано от balon4eee
И аз съм пушила много трева, но никога не са ми се случали такива филми с пари, счупени капачки и глупости...Първоначално написано от balon4eee
Откажи се докато не е станало късно, не и готино, пак ти го повтарям.
spokoino skoro 6te ima i 2 4ast tam ve4e trqbva da se strelqti 6te stava vapros za 1000 lv i osakateniq geroi pri visoko skorostno presledvane s invalidni koli4ki
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Не се срами, че си вземаш здравето. Това ще ти тежи по-късно. Сега помисли над правописа си и интелигентността си.Първоначално написано от balon4eee
![]()
Vie ste si vkarali nqkakvi filmi za trevata i nikoi ne moje da vi razobedi .Trevata ne e polezna , no ne e i tova , za koeto vie q imate !Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Zdraveto si e moe i ako iskam 6te si go susupvam .Tova ne me pravi narkomanka , oba4e !
Problema vi e 4e mislite tvurde mnogo i to s guza si ! ;]
phah
Тревата не съсипва здравето.....няма такова нещо,цигарите съсипват здравето,защото съдържат вредни съставки:катран,никотин...., тревата е просто трева.
Аз не се вкарвам в зелени филми,а не пуша често,а просто когато съм в настроение и това ми доставя удоволвствие,което пък е предпоставка за максимално релаксиранеДаже и у дома си гледах растение.....
aвторката обаче е у злийо филм тотално.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
..днешната младеж...![]()
![]()
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
SoFarSoG00d,тревата съсипва здравето,но мноооого по-бавно в сравнение с кокаина например.
balon4eee вземи излез от тези тревомански филми и не се прави на много оборотната.Какво ли си ти?Една лигава,малка пикла,която си мисли че е много оригинално да се напушва и че като си съсипваш здравето още докато нямаш акъл в главата(ще дойде момент,когато би трябвало да ти се напълни малката главица с акъл и ще съжаляваш затова),си голямата гъзарка пред другите.Вземи се осъзнай навреме или в противен случай направо преминавай на кокаин или хероин или направо смеска.По гъзарско е,не мислиш ли?Е,може да те вкара в гроба,но нали по-важното е да сме гъзари в днешно време.Както каза животът и здравето са си лично твои.