- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия Стол е UnaBletoLoVeU!
voLtage, защото помоли![]()
Що си с тоя аватар ? :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
С него съм от доста време и не намирам за нуждно да го сменям. Все още го харесвам-шаренко е, не е натруфено, някак стилно..хубаво си ми е![]()
Би ли убила някой познат за да оцелееш...ако се наложи ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ЕеПървоначално написано от SiegHeil
на момента няма да мисля какво правя и вероятно бих, но после бих искала да умра, защото ще се чувствам виновна и каквато съм плашлива няма да мога да заспивам, виждайки духа на убития от мен..но и дори да искам да умра от чувство за вина, и за това ще ме е страх. Дано не попадам в такава ситуация, чеее...няма благоприятен изход. Нито ми се умира, нито искам да убивам...че мен и хлебарка ме е страх да размажа, за да не я чувствам, умираща, под ръцете ми
![]()
Не. Слагам бисквити в чаяПървоначално написано от voLtage
обожавам да топя шоколадови бисквитки в гореееещ чай и те да стават мекички. *ями*
не видях някой да те е питал - на колко години си ?
Да кажем, че имаш право да убиеш даден човек (един), само със щракване на пръстите, кого би избрала, и защо?
17Първоначално написано от Neftochimic
![]()
О, сетих се. Ахмед Доган. Е за тоя човек няма да ми е тъжно, нито ще ми тежи на съвестта. Смърт за тоя изверг...на момента!Първоначално написано от FockidyFockFock
*може ли към образа му да вкюча поне 95786 цигани и турци, които мразят българите и се опитват да върнат "робството", че даже са го върнали до някаква степен? Мооооля (wasntme)![]()
Как си определяш самочувствието?
Ниско или високо?
Точно покрива това, което съм.
Знам, че визираш мнението ми в онази тема и това дали съм умна и до колко. И да, мога и тук да го кажаИмам си ценностна система, грамотна съм (даа, за разлика от 99те% от форума пиша правилно, изключвайки грешките, които правя от бързане), образована съм и имам обща култура. Знам как да се държа с хората около мен (без да включвам форума, защото това не са хора, а профили). Ето за това мисля, че съм умна. И на последно място са и оценките, получени не в някой техникум, а в МГ
![]()
Що си толко комплексирана?![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Написах го в предното мнение.
Първоначално написано от LiveFlower
Защо пък да съм?
Айде пак с вашите "обиди". Всеки, чиито мнение не ви изнася и айде-комлексар
![]()
яя, каква си добричка х)Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
може ли да се разпиша и аз ?
a) любимата ти закуска каква е :Р
b) смяташ ли, че възрастта има някакво значение, когато си говориш с някого?
c) обичаш ли плюшени овце ? :Р
d) обичаш ли безпорядък ?
е) с какво може да те вбеси човек ?
f) ..кога ще играем скрабъл ? Р:
Music's the odyssey,
it's here for you, for me
just listen like your life be free...
Никога не съм докосвала някакъв наркотик. Даже цигари не съм пробвала.Първоначално написано от Raybeez
*ирония, а?![]()
от няколко дни ми се яде бутерка със шунка от Топлите (happy) и все ме домързява да изляза до там ;DПървоначално написано от Metaphoric
да, затова не си говоря с теб..нали ти казах по-рано. *обичкам те (=
всъщност не мисля, че е толкова важна. Особено колкото повече порастваш, толкова по-незначителни са годините.
сладки са тея плюшени овце
не, мразя!
ако ми разхвърля стаята*това е донякъде така* пък и с много други неща..пробвай утре
на рождения ти ден ще играем (= ;п !
Миличка, ти да четеш можеш ли?Първоначално написано от Decu
![]()
имаш ли други регове във форума?
не лъжи ше питам някои мод![]()
![]()
![]()
Мда, миличка, а ти да не се правиш на интересна можеш ли?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
Колко си висока?![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
НямамПървоначално написано от BioX
питай някой мод
![]()
Първоначално написано от Decu
да