- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия Стол е UnaBletoLoVeU!
^Ами кого да сложа? Ще кажеш е някакво признание да си на стола. Така го изкарваш
![]()
Не е честно спрямо другияПомоли го да си след него. Предполагам ще се съгласи.
За кого точно става дума?Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
^животът ти ли?![]()
За voLtage
Защо се заяждаш? Гледай си дрогата, аз ще си гледам заниманията и всичко ще е окПървоначално написано от Raybeez
(без ирония)
него го баннаха(изтриха)не знам точноПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Ок,мерсиПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
.
Туко що прочетох във бан списъка,че волтажа е баниран,така че може да го прередя.
Ако питаше нормално щях да отговоря, но твоето е с цел подигравка so...Първоначално написано от Raybeez
няма отговор
Ами честитоПървоначално написано от x3eme
![]()
НО той се върна..Първоначално написано от x3eme
забравих да го спомена..![]()
^^Не бъди сигурен![]()
.
Танцувам. Пиша есета, за да се усъвършенствам. Чета си вестници и анализи.Първоначално написано от Raybeez
Пиша стихчета, когато ми дойде музата. Снимам.
Когато е лошо времето чистя по цял ден. Обожавам![]()
Защо? Ще се мазниш на модераторите до припадък, че да му изпросиш още 1 бан, за да седнеш на столО?Първоначално написано от x3eme
Shakedown е новият му,май
Авторката да го попита, ако иска, че може и да съм се объркал![]()
Чета вестници, за да знам какво става.Първоначално написано от Raybeez
И се опитвам да анализирам, защото и това ми е полезно.
Хах,не се мазня на никой.Не се заяждай с мен за да не го правя аз със тебПървоначално написано от PiruBloodz
.
Не се заяждам, бе, "страшен", спокойно...
Айде стига спам
Утре ;D
Така се бяхме разбрали със sexy - за уикенда. Така и не разбрах защо направи темата ден по-рано.
Купи си очила.
Абе да му еба путката майна, за това ли е Стола ?
Вие убихте всичко детско в мен![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Глупако Ханс,ще ти го кажа кратко,точно и ясно.Форума е създаден за решаване на проблеми и дискутиране на теми.А не за заяждане и спам (в случая както правиш ти).За да бъде един такъв форум добре развиващ се трябва да има контрол във него,така че не ми говори,че съм бил "гъзолизец" и тем подобни!Не искам форума да се превръща във боза и за това уведомявам модератори и админи,когато видя грешки и заяждания.Аз също се заяждам понякога,но си търпя наказанията ако евентуално има такива.Надявам се,че ме разбра и ще спреш за се заяждаш със мен.Първоначално написано от Raybeez
На който не му изнася да се изнася. В другите раздели.
http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=2 <--![]()
Бате почваш да ме нервиш и ти последните няколко дни от както ти казах ония неща.Хубаво щом си решил да се правиш на отворко твоя си работа.Лека вечер.Първоначално написано от StayFly
абе UnableTo...
Ти си пълен изрод !
Както се казва: "ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ! "
Първоначално написано от AnincetoSexy