- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия Стол е UnaBletoLoVeU!
Да, знам, че информацията е преиначена, обаче мога да виждам различни гледни точки. ;р Тоест чета повече от един-два вестника. Пък и не го казах, защото предполагам не само аз гледам политически предавания, за да съм осведомена.Първоначално написано от Raybeez
![]()
ах, тоя плъх хикстрийм и тук е започнал да живурка
чума некоя....
уви, имаше време, когато беше смислено проявление на форума.Първоначално написано от XceSS
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Определено някога нивото на форума като цяло,по-скоро на потребителите,които го съставляват и моделират,беше по-високо...
Явно доста се напълни със заяждащи се,които се чудят за какво да се скарат,наистина жалко...
Моите въпроси към момичето на стола:
1.Била ли си в друга страна/други страни?Какво те впечатли там?
2.Защо посещаваш форума?(Освен това,което спомена-изливането на отрицателни емоции понякога)
3.Смяташ ли,че природно умният човек ще започне сам да афишира интелигентността си и да се самоизтъква сред останалите?
4.В кой университет би искала да следваш журналистика?
5.Имаш ли добри познати от форума?Кои?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
1. Била съм в Германия и Швейцария. Красиво е с малките къщички в селата и оживлението в градовете. Редът и природата...Алпите <3Първоначално написано от Mementomori
2. За да питам нещо, ако ме интересува.
3.Смятам, че умният човек би трябвало да се защити, когато го нападнат.
4. Софийския
5. Добри познати - надали, илючвайки хората, които познавам реално и също имат рег тук. Разбирам се с Бианка и с едно момче, което вече не влиза тук - Васко и си общувам с тях, всъщност все по-рядно, но все пак..иначе познавам доста хора от преди година, когато влизах редовно.
Ей, мухльо, вместо да кълнеш по форумите си наври шибания задник в шибаната дупка, която наричаш дом и си изживуркай мизерния живот, докато можеш, защото червивата ти уста рано или късно ще ти навлече мнооого неприятности.
Кой випуск?
2010
Оффф стига си си качвала темата !![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy