.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU

Чета вестници, за да знам какво става. И се опитвам да анализирам, защото и това ми е полезно.
    Вестниците са средство за дезинформация, което адски тенденциозно представя новините.

За да си истински информирана, без да си подвластна на манипулация трябва да черпиш информация от най-малко 5 различни източника (и да са различен формат).
    Да, знам, че информацията е преиначена, обаче мога да виждам различни гледни точки. ;р Тоест чета повече от един-два вестника. Пък и не го казах, защото предполагам не само аз гледам политически предавания, за да съм осведомена.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ах, тоя плъх хикстрийм и тук е започнал да живурка
    чума некоя....

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    Абе да му е** п****та майна, за това ли е Стола ?
    Вие убихте всичко детско в мен
    уви, имаше време, когато беше смислено проявление на форума.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Terra incognita!
    Определено някога нивото на форума като цяло,по-скоро на потребителите,които го съставляват и моделират,беше по-високо...
    Явно доста се напълни със заяждащи се,които се чудят за какво да се скарат,наистина жалко...
    Моите въпроси към момичето на стола:
    1.Била ли си в друга страна/други страни?Какво те впечатли там?
    2.Защо посещаваш форума?(Освен това,което спомена-изливането на отрицателни емоции понякога)
    3.Смяташ ли,че природно умният човек ще започне сам да афишира интелигентността си и да се самоизтъква сред останалите?
    4.В кой университет би искала да следваш журналистика?
    5.Имаш ли добри познати от форума?Кои?
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Mementomori
    1.Била ли си в друга страна/други страни?Какво те впечатли там?
    2.Защо посещаваш форума?(Освен това,което спомена-изливането на отрицателни емоции понякога)
    3.Смяташ ли,че природно умният човек ще започне сам да афишира интелигентността си и да се самоизтъква сред останалите?
    4.В кой университет би искала да следваш журналистика?
    5.Имаш ли добри познати от форума?Кои?
    1. Била съм в Германия и Швейцария. Красиво е с малките къщички в селата и оживлението в градовете. Редът и природата...Алпите <3
    2. За да питам нещо, ако ме интересува.
    3. Смятам, че умният човек би трябвало да се защити, когато го нападнат.
    4. Софийския
    5. Добри познати - надали, илючвайки хората, които познавам реално и също имат рег тук. Разбирам се с Бианка и с едно момче, което вече не влиза тук - Васко и си общувам с тях, всъщност все по-рядно, но все пак..иначе познавам доста хора от преди година, когато влизах редовно.

Град
    У нас Си (=
    Ей, мухльо, вместо да кълнеш по форумите си наври шибания задник в шибаната дупка, която наричаш дом и си изживуркай мизерния живот, докато можеш, защото червивата ти уста рано или късно ще ти навлече мнооого неприятности.

Мега фен Аватара на Blab
    Кой випуск?

Град
    У нас Си (=
    2010

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Оффф стига си си качвала темата !
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си