.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Re: Адски Разорен!Който Има Желание - Да Помогне...

Душица сладка, за пръв път влюбен и вече разорен! Няма да дискутирам употребата на последната дума , само едно запомни - каквото и да правиш, пак нейното ще стане и пак ти ще си виновен, няма начин.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    като прочетох заглавието си помислих ,че те е ограбила.

иначе....остави я да реши .Пък ако ви е било писано да сте заедно ще се съберете.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

разорен или разярен

" ... няма човек който да е 5 месеца с друг човек.. И ДА НЕ ИЗПИТВА АБСОЛюТНО НИЩО!!! " има има просто ти не си попадал на такава
    а колкото до тва вижда се че много обичаш момичето но дай и малко въздух много я притискаш така! (А МОМИЧЕТАТА НЕ ОБИЧАТ ДА ГИ ПРИТИСКАТ)
    Но можеш или да чакаш в деня в които тя ще ти се обади и ще ти каже че иска да е с тебе или просто да продължиш напред и да я забравиш знам че е трудно но ....
    надявам се да се оправиш УСПЕХ!

Явно Разорен за някои означава само ПАРИ!Аз говоря за чувства...!ОТДАЛ СЪМ ЧУВСТВАТА СИ... - ТЯ ГИ ВЗЕ.. И... "КАЗА - ЩЕ ВИДИМЕ"!Същата работа.... Не ми се дискутира защо съм написал по този начин ЗАГЛАВИЕТО!!!

Относно... това между нас... мисля че ще се депресирам ако напълно я загубя... и.. ше настъпи пълен обрат в мене...!В смисъл.. не знам дали ще имам някога чувства към друга.. шото и аз съм мн особен човек!

Пуснато на: Чет Фев 26, 2009 11:14 pm Заглавие: Re: Адски Разорен!Който Има Желание - Да Помогне...

--------------------------------------------------------------------------------

Душица сладка, за пръв път влюбен и вече разорен! Няма да дискутирам употребата на последната дума , само едно запомни - каквото и да правиш, пак нейното ще стане и пак ти ще си виновен, няма начин.

За какво аз да съм пак виновен... не аз пиша глупости за нея по Skype... не че е от некво значение ама.. никва логика в тва което казваш...!

Странното ми е също и.. че... КАКВО ТОЛКОВА ГО МИСЛЯТ ЖЕНИТЕ!Или иска да е с мен.. или НЕ!Казва ми... "НЕ ИСКАМ ДА ИМА БОЛКА.. НИТО ДА ТЕ НАРАНЯВАМ.. НАЙ-МАЛКО ТЕБ!"
    Е добре де.. по тоя начин ме наранява ДОСТА!!!

Дано сичко се нареди.. и.. ще се опитам да изчакам.. колкото е нужно.. пък..нека да се осъзнае..!Че.. и аз не съм с железни нерви.. Нито съм от камък!

За какво аз да съм пак виновен... не аз пиша глупости за нея по Skype... не че е от некво значение ама.. никва логика в тва което казваш...!
    Е, нали някой трябва да е виновен, да не искаш да кажеш, че е тя?!?!
    Ако получиш подобно признание от някое момиче, да се похвалиш, по всяка вероятност ще си първият!
    Няма смисъл да търсиш логика, просто приеми на доверие думите ми, с времето сам ще се убедиш, че така ще става.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Изчетох целия ти пост, само за да знам че няма да съм предубеден.

Пич - държал си се като абсолютен олигофрен, като някой 16-годишен пубер. Не си бил в правото си да гледаш какво са си писали, не си бил вп равото си да и звъниш и да и държиш сметка, не си бил в правото си изобщо да разговаряш с някого на тази тема, камоли с нея. Кой си ти че да ругаеш и нагрубяваш момичето и после да и се молиш да се върнете като я залъгваш с някакви фалшиви думи. Пък било то и с роза. Не цвете ако щеш Малдивите и подари - действията са по красноречиви от всичко на света. А тя ти е показала че не те иска в живота си. И с право. Бил си егоист, ревнивец, страхливец... Не очаквай тя да е очарована от тези качества.

Само ти казвам как изглежда отстрани.

По въпроса - малко вероятно е да ти се обади отново. И аз да съм и аз няма да ти звънна.

Научил си по трудния начин - как не трябва да се държищ и какво не бива да правиш.

Надявам се де..

Успех със следващата!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Е Тоя последния Пост беше най-безмисления който бях срещал!Първо... Хронологията не съм я искал!Тя ми е подхвърлена!Ако съм искал да я проверявам.. съм щял да го направя.. АДСКИ ОТДАВНА ШОТО СЪМ ИМАЛ ВЪЗМОЖНОСТ!!!Второ... - ти ако видиш че пише за тебе супер гадни работи.... кво ше напрайш!Ше отидеш и ше кажеш на гаджето си - АБЕ ТИ СИ СУПЕР ПЕЧЕНА.. ЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА РАЗЛЕПИШ ПО НДК-то НА ОГРОМНИ ПЛАКАТИ 8000х6000 РЕЗОЛЮЦИЯ ВСИЧКО ДЕТО Е ПИСАНО ЗА МЕНЕ...!МН МЕ КЕФИ!Пак казвам.. моя приятел е успял да я свали.... а аз от любопитство.. я прочетох!Никога не съм искал да я проверявам.. А ПЪК НАЙ-МАЛКО РЕВНУВАМ.. ШОТО.. РЕВНОСТТА Я ПРИТЕЖАВАТ ХОРАТА, КОИТО НЕ СА СИГУРНИ В СЕБЕ СИ!НАЙ-ЧЕСТО ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ СА РЕВНИВИ!!!Аз съм далеч от тях!Както и да е... мерси за мнението все пак!Аа.. да... и да допълня.. - няма да се съберем!Ако тва ше те успокои!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Slunceto46
    Хронологията не съм я искал!Тя ми е подхвърлена!
    ..........
    Пак казвам.. моя приятел е успял да я свали.... а аз от любопитство.. я прочетох!
    Аз пък не бих искала да знам какво говори някой зад гърба ми и не бих се възползвала от възможността да разбера. За мен е безмислено щом човека се отнася добре с мене, прави всичко за мен, ДОКАЗВА ми чувствата и изобщо всичко е наред. Щом отношението му е ок за мен е без значение дали понякога казва лоши неща за мен на приятелите си. Сестра ми примерно какви ги е ръсила на общи приятели като сме скарани не е истина! Факт е обаче че се обичаме и че винаги когато имам нужда от нещо е насреща - това е по-важното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си