.

Виж резултатите на анкетата: Най-бързо свършване

Гласували
61. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вагинален

32 52,46%
  • Анален

9 14,75%
  • Орален

20 32,79%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Най-бързо свършване

При кой от трите вида секс свършвате максимално бързо ,като се абстрахирате от странични фактори пряко влияещи на възбудата като например любовната игра.В смисъл направо от вратата за краката това ми е мисълта!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Амиии като се замисля май,че орален,макар че си писал като се абстрахираме от любовната игра ама той оралния не е ли към любовната игра?

А бе то зависи от много неща....
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Понеже другите два не ги практикувам гласувах за вагинален.

Цитирай Първоначално написано от SiSsKkAa
    Амиии като се замисля май,че орален,макар че си писал като се абстрахираме от любовната игра ама той оралния не е ли към любовната игра?
    Може би,но зависи как го възприемаш.Ако сте някъде в кола и му спретнеш една бърза свирка или той шпакла на тебе не мисля ,че това може да се нарече любовна игра?!А ти каза ,че от орален ,в смисъл ти като надуваш кавала или той като ти удря шпакловка?!

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ти като удряш шпакловки свършваш ли?задаваш ми реторичен въпрос

Супер фен Аватара на galu6a
    аз определно свършвам най-бързо вагинално
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

при трите варианта е възможно..зависи от човека с който си..и умее ли да ги прави нещата
    [!] можеш да покажеш на човек правилния път,но не и да го накараш да тръгне по него .. [!]

Според мен най-лесно и бързо се свършва при орален секс.. после вагинален и накрая анален

Ами да може и от трите ,но честно казано свършвам доста бързо от аналния секс.В момента вече ,в който ми го е вкарал в задника и започва да ме лашка усещам просто как наближавам края уникално бързо.Може би и други момичета изпитват подобно усещане и накрая е несравнимо.Дори съм на мнение ,че оргазмът получен от анален секс е доста по хубав от този при вагиналния!

При вагинален достигам най-бързо до оргазъм
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София
    Ами зависи, при анален не мисля че е възможно да се стигне от оргазъм така че го изключвам. Иначе по време на акт свършвам най- бързо..

Град
    МОЗЪК
    АЗ НЕ СВЪРШВАМ...
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Цитирай Първоначално написано от Kami92
    Ами да може и от трите ,но честно казано свършвам доста бързо от аналния секс.В момента вече ,в който ми го е вкарал в задника и започва да ме лашка усещам просто как наближавам края уникално бързо.Може би и други момичета изпитват подобно усещане и накрая е несравнимо.Дори съм на мнение ,че оргазмът получен от анален секс е доста по хубав от този при вагиналния!

I AZ TAKA.
    KATO GO VKARAM OTZAD I MI TRQBVA SYVSEM MALKO, UNIKALEN E ANALNIA SEX A I MOJESH DA SVYRSHISH VYTRE I NA MOMICHETO I E PRIQTNO ZASHTOTO USESHTA KAK SVYRSHVASH V NEQ.
    INACHE PRI ORALEN I VAGINALEN SVYRSHVAM KOGATO AZ POJELAQ, OSOBENO PRI VAGINALEN. NEZNAM PROSTO SAM SE OSYVYRSHENSTVAL.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    От оралния може да увеличаваш и намаляваш скороста,така че там също доста бързичко може.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Вагинален определено.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Гласувах за орален. Но ако съм много възбудена от любовната игра (без да съм свършвала) се е случвало да достигна до оргазъм още при първото вкарване на вагинален.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Вагинален

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си