- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как косата да се накъдри с лентички хартияя ?
как косата да се накъдри с лентички хартияя ? ;д![]()
Знам,че баба практикува този метод ,дори го е изпробвала върху мен,когато бях по малка.Вземаш каквато и да е хартия,дори и вестник,късаш си лентички и ги усукваш,след това навиват кучиура коса все едно го навиваш на ролка и така,ефектът е същия като с ролката,само че трябва повече време да се занимаваш,а кичурите трябва да са по-малки,плучава се дбре в рпедните части на косата,но отзад е трудничк,вземи си ролко и ефектът ще е по-голям![]()
Амааа гледай да не са много тънки,защото ще се скъсат![]()
Най добре усучи хартия (от вестник) така,че да стане с диаметър към половин сантиметър.
Мани тея вестници - късат се.
Нарежи на лентички някой парцал или стара дреха , и увивай около тях.
С ролки е най-добре,няма да се налага а късаш и гласиш разни хартийки и парцалчета,пък и ролките са стабилни и добре е захванат косата,вземи си от обикновените.
И аз наскоро чух за тази работа и ми е много интересно какав ще бъде ефектът.
обичам!
супер лесно е да се къдриш със парцалчета. ако спиш е много по-добре от ролки, защото въобще не ги усещаш.
увиваш косата около парцалa(като с ролки) и връзваш.
къдриците може да са малки, както и големи, зависи колко коса ще увиеш около парцала.
нещо такова се получава(снимката я намерих в google, но и при мен се получава горе-долу така) http://farm4.static.flickr.com/3276/...03493d92_o.jpg
Аз само веднъж опитах и резултата беше![]()
Бях като пуделаз съм си къдрава по природа де, но исках да ги оформя и пробвах..е не беше добър резултата
![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
I az probvah vednyj da se nakydrq s parcalcheta i na sutrinata bqhs efekt WOW
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Първоначално написано от BlackWings
Да, една приятелка така се прави и е супер яко.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Абе пробвай преса какво ще си трпвош живота..![]()
~ Никога незнаеш кога може да стане прекалено късно! ;] ~[
С преса коса не се къдри. С прека коса се изправя , и се правят така наречените "вафли".
Къдренето се прави с маша. Има голямо разнообразие от маши - за големи букли , за малки , за ситни , за обем![]()
Envoi moi ! ;]
аз препоръчвам маша по-бързо и съвременно![]()
![]()
Аз уж и в нета тъсих как точно се навивиа косата и пак не разбрах много-много ама карай...
А пръскате ли се с лак или ползвате ли пяна или нещо от сорта преди да я навиете косата за да се задържат къдрците? Аз не мога да си представя как ще се задържат без някакъв продукт особено мойта коса както е толкова гъста и тежка...![]()
Не трябва ли да е мокра косатаи аз искам да пробвам..ноо също се чуда как ще стане
![]()
вие предлагате с маша и с преса хора по добре по малко да се гори косата може да е по лесно с маша обаче едно правене с нея толкова ти гори косата че не можете да си представите![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
и аз ще го пробвам дад е някой ще накар щото косата ми е дълга и няма да мога сама![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ