- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Къде го правите и къде го направихте за пръв път
Значи сега ми закриха темата и казаха да продължа тази...
Та по въпроса ай казвайте кога? (В смисъл на каква възраст и мислите ли че сте подранили/закъсняли)
За пръв път - в бившия ми приятел.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
temata se povtarq i ne za 2ri pat ...![]()
![]()
I'm the one Love me ...
do edin guim s kurva.... fane me ba6ta i ni fana i sq sam jenen myj
където ми падне...
най често в нас, у тях по дискотеки в кенефите на молове ако е топло в някъв безлюден парк...![]()
Ами в нас го направих и не ме е било страх, че ще ме хванат, защото просто няма как да стане.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
hym na peiki ,v parkove na plaja, vyv vlaka, podlezi, v barove i t.n.
Аз изпратен съм от Сатаната, смърт да сея докато съм жив, да оплискам с кръв даже и луната , да изтрия тоз живот фалшив.
За първи път го направих в нас но първата година бяхме все навън защото мама не разрешва да мърсувам вкъщиНай-често в колата или във входа. После обаче мама се изнесе и го правехме в нас.
Сега последните няколко месеца пак си живеех у нас но секс не съм правила така че нямаше от какво да се притеснявам. А след 2 седмици пък се изнасям да живея сама и няма да има кой да ме хване![]()
mii 1viq put v nas
na legloto na brat mi ahhaha
inachee ne sa me hvashtali do sqq
dano da ne se sluchva
Първия път...на легло у тях
После пак у тях и в другото у тях,на килимчето в банята,на прозореца с гръб към него гледаики залеза,в тоалетната,на спалнята...ах....спомени спомени![]()
На 17. Преди няколко години значи, ама тогава си беше нормална възраст, гледайки сега 'експериментаторите', бая задръстен щях да изляза... хубу, че не ми пука. За подранил... не съм. Закъснял? Също не. Тъпо е да съжаляваш за нещо.Първоначално написано от NiceGuy
за 1-ви път в колата му :P :P
Ами първи път беше много романтичен и беше на специално за мен място..другите пъти най-често в приятеля ми
![]()
Всичко Което Сам Търсила Отчаяно - Ти Си! Аз Те Намерих, Любов, Нищо Друго Не ИсКаМ...Само Да Бъдеш До Мен!
мм за първи път го направих в един вход на стълбите... даже ме е срам да си призная,но беше грешка...![]()
а по принцип го прая в легло![]()
за първи път на 16мисля че си беше точно навереме
а за място ... ами различно, където имаме възможност
:P
не че се заяждам ама хвалиш ли се ??или се мислиш за много интересна ?Първоначално написано от Kami92
всякъде !
Първият път беше в къщата на един приятел. А иначе унас, у тях, в празния апартамент на един приятел, по хижи, хотели. Досега все на традиционни места.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мммм първия път в един апартамент (не беше нито неин нито мой) а иначе сега зависи където имам възможност.Но никога в нас засега.
Живеем заедно така че не ме е страх че ще ме хванат .... няма кой и не мисля че правя нещо нередно. Така че в спалнята, освен ако приятелят ми не се е вдъхновил нещо и не ме мъчи да ме катери по мебелите из нас
Както първия, така и сега го правим в леглото. Традиционалисти сме![]()