.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

За Далацин Т и стика на Нивеа Bye Bye Spot

Колко от вас са ползвали Далацин Т, колко време и какъв е бил ефектът?
    Аз си го купих и се чудя дали изобщо да го позлвам, защото толкова неща опитах но няма ефект. Но при мисълта, че вече не излизам от нас заради тея пъпки.... и белезите от тях какъв избор имам
    Моля тези, които са го позлвали да кажат мнението си.

И другото, за което искам да попитам е тоя стик на Нивеа Bye Bye Spot какво точно представлява? По колко пъти се слага и дали дава някакъв ефект? На каква цена е и дали мога да го взема от козметичен магазин?

За това на Нивеа не знам, но тампоните на Гарниер на мен ми помогнаха до някаде,защото и моята кожа е проблемна.Пробвай ги и дано има ефект

Това Bye Bye Spot съм му гледала рекламата и май ще си го взема... А пък за Далацин нищо не мога да ти кажа

Град
    Хасково
    Ми значи аз съм ползвала Далацин Т и ефекта е много добър... Незнам колко време трябва да го ползваш, за да ти се изчисти всичко... Аз цялата тубичка свърших, изчистиха се и после пак имах много мъничко, но после си се махнаха от самосебе си.. Но общо взето няма да съжаляваш! Страхотен е ефекта

Аз съм чувала че Далацин е много добър,но не съм го ползвала и немога да гарантирам,пък и различните продукти действат различно на всяка кожа.Щом си го купила използвай го.
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Цитирай Първоначално написано от t1n4e7o
    Ми значи аз съм ползвала Далацин Т и ефекта е много добър... Незнам колко време трябва да го ползваш, за да ти се изчисти всичко... Аз цялата тубичка свърших, изчистиха се и после пак имах много мъничко, но после си се махнаха от самосебе си.. Но общо взето няма да съжаляваш! Страхотен е ефекта
    Заинтригувах се Помага ли при черни точки и комедони? Какво точно представлява и дали наистина помага? Аз толкова неща пробвах, че вече не знам какво да пробвам. Скептично съм настроена... Но пък често се случва да се депресирам заради тея пъпки и черни точки Има периоди, в които не мязам на нищо като сега

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Далацинът не ми помогна изобщо.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Хасково
    Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Заинтригувах се Помага ли при черни точки и комедони? Какво точно представлява и дали наистина помага? Аз толкова неща пробвах, че вече не знам какво да пробвам. Скептично съм настроена... Но пък често се случва да се депресирам заради тея пъпки и черни точки Има периоди, в които не мязам на нищо като сега
    на мен ми помогна със всичко. Пробвай- нищо не губиш.. на ден по 2 пъти :P

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Първото гадно мнение Ами сега? Да си го взема ли

Град
    Хасково
    Пак ти казвам- ПРОБВАЙ! Нищо негубиш !

Пак ти казвам- ПРОБВАЙ! Нищо негубиш !
    2 пъти на ден ? Ами при теб доло горе кога дойде ефект?

Град
    Хасково
    Еми да ти кажа..не помня.. Бях в 7ми клас и госпожата ми по биология ме викна и ми каза нали, че нейната дъщеря и тя имала проблем с лицето и си взела далацин. Отидох до аптеката и тая аптекарка ми каза да си го почиствам сутрин и вечер и след това чрез потупвания да го нанасям на челото, бузите и там където има пъпки.. Около 2 седмици някъде минаха и имаше ефект,но нали трябва да си го ползваш редовно за ефект.. Ако лицето ти е проблемно, каквото и да ползваш, като спреш, и пак ти излизат, макар и по- малко..С Lepten е същата работа

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тва на Нивеа за мен е глупост....аз си го купих отдавна,Имах 1-2 пъпки и им слагах от него ..и около тях ми излязоха още пъпки

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Аз имах Далацин Т. Нямаше никаква полза от него. По-добре без него, пари на вятъра.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    somewhere over the rainbow...
    A kakvo to4no predstavlqva delacin-a ? sry kirilicata mi se bugna

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си