- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако я чукам като за медал, ще се влюбили в мен ?
Та смятам ,че въпросът е ясен . С един прятел не мога да излеза наглава . Той ми поддържа тази теория за връзката между физиологията и психическия статус в "любовта ".![]()
Бе да се влюби в тебе е лесна работа, въпроса е да не изневерява. Ако я спукваш от ебане няма да ходи при други за да и задоволяват нуждите само тва ше ти кажа. Ако нея и е кеф праи си и ти кефа![]()
Бахти тъпия подпис имам
не се и надявай
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ха , май мненията ще се разделят на мъжки и женски . Обаче според мен момичетата просто не искат да си презнаят колко зависими от секса са същност .![]()
![]()
Извинявам се за правописа .![]()
абе секса има значение,но все пак трябват и чувства.Ако тя не изпитва нищо към теб,дори за златен медал да я чукаш нищо няма да станено поне ще ви е кеф заедно
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не бе ,аз съм съвсем наясно с това , просто искам да оборя Ванката -ебача .![]()
Може би съм съгласна до известна степен!Първоначално написано от LudoMlado
мисля че ще се отврати![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Ако я чукаш като за СВЕТОВНО, тогава ще се влюби
Не всяко момиче обича грубия секс.
и как ще ти даде да я чукаш, като не изпитва нищо към теб![]()
Някой момичета търсят просто секс и нищо повече.Не виждам нищо лошо но повечето такива ги изкарват лесни жени и най вече курви.Тъпа логика но...все пак факт.Първоначално написано от alex4ii
Сексът е много важен фактор...давай пЪк може накрая да те награди с медал
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Възможно е .. Защо не![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Според мен първо е влюбването,после секса.Или просто секс,без никакви чувства.Възможно е след секс момичето да изпита нещо към момчето,но здравото чукане не е гаранция.Питай го Ванката-ебача,дали всяка която изчука,след дискотека примерно,се влюбва в него.Едва ли![]()
НЕ !!!
Любовта попринцип е преди "чукането"...или има чукане без любов![]()
А всъщност сигурен ли си в себе си , че наистина можеш да я ч***ш като за медал ?
И дори да се справиш добре не е гаранция , че ще се влюби в теб .
Ако си много добър в леглото имаш много голям шанс да я привлечеш и да я задържиш
аз не бих се влюбила, но виж.. за още веднъж ще ти се обадя![]()
Първоначално написано от x3eme
И аз тай мисля
Ако работата става ей така...до ся моя фр. да съм го скъсала ...![]()
![]()
![]()