- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако я чукам като за медал, ще се влюбили в мен ?
Защо винаги обръщате всичко към секса... тва е нещо което последно време е един вид "на мода"... живота в последно време е един разврат... всички искат големи ц*ци, големи х*йове... тва не са важни неща... без значение "размерите" на атрибутите... важното е да сте хора на място, сериозни, а не някакви секс маниаци... Истински важните неща са между двама души да има взаимно уважение, подкрепа, любов... когато ти е достатъчна само усмивката на любимия човек...... Любовта е нещо уникално, удря те като саксия която е паднала от 2-ри етаж... не пита къде и кога...
Първоначално написано от Rebirthing
abe kazvate 4e "muja obi4a za da pravi sex,a jenata pravi sex za da bude obi4ana" ili ne6to v toq red na misli![]()
![]()
a s qkazvate 4e nqmalo da stane..
Cruel Intentions
+1Първоначално написано от wu-tang4e
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Глей ся.. Едва ли момичето ще се ВЛЮБИ в теб от едно ебане...![]()
Най-голямото нещо, което може да стане е да и харесва как се чукаш но нищо повече. Аз поне така мисля
![]()
++Първоначално написано от yambolia
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Именно...Първоначално написано от wu-tang4e
Хахах .. Бе възможно е всичко .. Пробвай и ше видиме :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Първоначално написано от smith88
Може![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
неможе .. или поне аз ..
БлЯя..БлЯ...
Страхотна асоциация!Първоначално написано от Neet
![]()
Според мен, си зависи изцяло от човека.
Познавам много влюбчиви момичета,който от един комплимент се влюбват, пък за секс - да не говорим.
Също така, познавам и момичета, за които секса е игра и не биха вложили чувства просто ей така - трябва да са сигурни в отсрещния човек.
Най-после ти дойде...Добре направи.
Копнях за тебе,
В душата ми желание запали ти
и цяла изгорях...
Сафо
OT LICHEN OPIT TI KAZVAM DA.Първоначално написано от smith88
RAZCEPI Q I NQMA DA HODI DRUGADE, VLOJI MALKO LASKI GUSHI MUSHI I SHTE SE VLUBI V TEB. VECHE NEZNAM KOLKO PYTI MI SE E SLUCHVALO I POVQRVAI MI NE E OT GODINITE.
Кажи на прятелчето ти че е в голяма грешкаМоже би някои момичета можеш да ги спечелиш така,но да ги спечелиш а не да се влюбат в теб
![]()
+1Първоначално написано от VerryBerry
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Много "Сексът и градът" си гледал.
Само уточни,златен,сребърен,бро зов или тенекиен,а?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Първоначално написано от smith88
простотията е безкрайна...![]()
Поправка - за световно и я възбуждаш за световно, т.е. й харесваш супер много.Първоначално написано от x3eme
"като за медал" ииибре...тва ме разкърти! Ами не мисля че секса има нещо общо с любовта..ако чукаш акто за медал ще те желае още повече физически но за любов...ако я чукаш като за медал вероятно ще иска пак да я чукаш..но нещо повече от секс.. не може да се гарантира
Зависи за какъв медал я чукаш-златен сребърен бронзов или като за световен рекорд.Но все пак не медала е най-важното, а участието.
Секс без любов- може, но любов без секс- не! Много от разводите са причинени от това, че мъжът няма възможност да си върши работата.Първоначално написано от smith88
Добрите приятели си ближат раните,а на-добрите се правят,че нищо не е станало.