- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- вапрос за татус
здр приятели наскоро се разделих с моми4е на което мн даржа и искам да си татуирам името и за спомен.обмислям да е с китаиски,японски или арабски иероглифи,но искам да видя как 6те изглеждат.може ли някои да ми каже каде мога да си го преведа и да видя как 6те изглеждат.името е ВЕСИ ако някои може да ми помогне 6те сам мн благодарен
Изчакай година,скоро няма да мислиш така!
Тва е най-тъпото което можеш да направиш.
Няма никакво значение,че името няма да е изписано на кирилица,все пак ще бъде нейното име,на няква си госпожица за което след 2г. няма да си спомняш.
Изобщо не прави такива глупости.
така е постапката не е мн умна но то4но за това искам да го нправя за да си спомням винаги за нея
попитай най-добре в студио..те ще ти покажат как ще изглежда![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
ima edin sait:www.howtosayin.com probvai tam
ни6то не става
Абее глупости.Повече от година след раздялата с детската ми либов исках да си татуирам разни тъпотии,свързани с него,ако го бях направила сега щях да съжалявам много.Бих го разбрала,ако си бил с тоя човек много години наред и нещо ви е разделило,а не по нечие желание.
Бахти тъпото... как ще си татуираш татус на бившото гадже бе ? ти добре ли си ?? След 1/2г като се влюбиш в друга... какво ще и обесняваш после за тоя татус?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хората се чудят дали да си слагат татуси, защото си мислят, че след време ще им писнат, а името на бившата ти си е още по-голяма стъпка към грешката. Както казват - след време сам ще разбереш колко глупаво си искал да постъпиш и ще се смееш на себе си.. но ако си мераклия за татус - направи си нещо друго, но помисли много какво точно желаеш, защото ще си останеш с него завинаги..
ако си по малък недей защото ще растеш още и ако тялото ти с увеличи ще стане грозно познавам един приятел на който сега му е така![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Edno ne mi e qsno...iska6 da si spomnq6 za neq...ako naistina e ostavla traen otpe4atuk v suznanieto ti,nosi q tam!Nujno li e da e tolkova vidno,kakto i drugite ti go spomenaha-adski e glupavo!Az makar da ne te poznavam,trognah se ot jesta ti...no naistina e lekomisleno i adskiii santimentalno...
Vie mai ne go razbrahte mom4eto..iska imeto i varhu sebe si kato obeca na uhoto-vinagi da pomni i da ne zabravq za taq gre6ka,za da ne q povtarq pak...Pone az tova razbrah po negovite dymi... tova mi izglejda donqkade smisleno...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...