.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Предателство,което не очаквах

Днес,както винаги обикновек ден.След училище отидохме на кафе няколко човека от класа и още един,който не е от класа.Най-добрата ми приятелка имаше едно герданче,което не носеше но всеки ден и беше в чантата и казваше,че и носело късмет.Постоянно го вадеше и един много се дразнеше.Беше се зарекъл че ще го скъса,аз не му вярвах,и само се смеех.С най-добрата ми приятелка,която е притежателката на герданчето отидохме на съседна маса,за да видим едни приятелки от друг клас.Оставихме си чантите на нашата маса и през времето когато ние сме били при тях те са и взели герданчето и са и го скъсали.Нищо не казаха,докато не решихме да станем.На излизане този,който скъса герданчетро го извади от ръката скъсано и го хвърли.Моята приятелка много се убиди и тръгна напред,защото се и разплака,защото това беше подарък от нейната баба,която е починала.Аз му се развиках,убидих гои го бутнах леко.Той ме напсува и се наведе да си оправи обувките,като си остави чантата на земята.Аз се ядосах и му взех чантата и му казах че ще я хвърля ако не й се извини.Той ме подноги и ме ритна и ме ускоба много силно.Бяхме доста човека,е не доста но 7-8 човека,3 от който най-добрите ни приятели в училищв и никой нищо не каза.Само се смееха.Сигурна съм че ако н якой беше казал да се спре,той щеше да спре.С моята приятелка се държим нормално със всички,но ни отблъскват по някакъв начин,докато 3 от другите момичета ги обиждат какво ли не правят с тях,и всички тичат по тях.Просто с моята приятека няма да издържим и мислим да се преместим. дайте съвети как да се държим с тях,какево да направим.Какво ли не правихме.Само казват че сме наблагодарни и какво ли не,а ние се държим съвсем нормално.уж казват че сме им много скъпи че сме много добри приятелки а така правят.

явно не са истински прители
    съжалявам за случилото се наистина е гадно
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Хм в живота има и много по-големи предателства от това..
    Да не мислиш, че в другото училище, където искате да се преместите е по-различно ?! Мне, навсякъде е така...
    Нистина е гадно това, което са направили... пък и ако са знаели, че това е от починалата баба и въпреки това са го направили, значи са абсолютни идиоти и никакви приятели не са ви..
    А ако не са знаели.. нормално е човек да се подразни на нещо.. все пак - хора сме.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Очаквай неочакваното

Имайте си едно наум за тези хора
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Както и да се държиш с такива келемета все ще си останат отрепки.
    И все пак продължавам да твърдя, че такива не заслужават да живеят!!
    Жалко, че няма възможност за това.......

Град
    In the middle of Nowhere
    Много гадно найстина...Според мен не си заслужава да се занимавате с текива идиоти..Просто пълен игнор,ще си намерите нови приятели...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Имат объркана представа за нормалните човешки отношения...
    Силни сте! Можете да го преодолеете без да се местите! Просто си повдигайте взаимно духа и така.

Град
    Е там...
    ами сега?

Голям фен Аватара на scyLLa
    Малее тоя ако на мене ми направи нещо такова така щях да го бия че, нямаше да може да стане и само като си помисля че е от софия и това ме стимулира да го пребия още повече
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Обаче на нея са и се извинили,докато на мен никой нищо не ми каза.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Бе кво ти пука дали ти се е извинил или не,дори да ти се извини да не мислиш,че е от сърце,ще го каже просто механично ИЗВИНЯВАЙ и тва е нито ще го мисли нито нищо заеби го боклуци колкото щеш
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Благогаря ви за съветите

Град
    `In Hell`
    И да се преместите във всички ущилища ги има такива идиоти и предателки

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Искаш съвет?Като за начало се научи да пишеш на български.А по темата - не им обръщай внимание и се отдалечи от тях.Всеки път когато се наложи да контактувате дори след като си ги изолирала,никога не забравяй с кой говориш и недей им се доверява отново.Последното ти го казвам от личен опит.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Я сподели от кое училище си.

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    в Центъра е училището обикновенна гимназия

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Е да де, ама коя по-точно, ако искаш пусни едно ЛС

Град
    градския кенеф
    СРАХЛИВЦИ!!! ЯЯЯ ме повикайте мене аз винаги идвам на помощ дори да не знам и 1 буква от името на човека пък за тоя дето е скъсал гердана- е**** къфф му е проблема това очевидно и е било много скъпо , тоя се е държал като пълен кретен!!!

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Това с герданчето наистина е много тъжно , ако наистина се държите добре така както казваш значи онези хора изобщо не оценяват приятелството ви...аз лично не бих била приятелка с хора, за които правя всичко, а те се правят на ударени, че не виждат.

дори и да се преместиш,същото ще е.
    когато някой знае,че може да се подиграва с теб,ще го прави.
    така че проблема си е в теб,всеки се държи така,както може да си позволи.
    щом се държи по тоя начин с теб,значи ти му позволяваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си