.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на vanesa0pld

Представител на Орифлеим

Здревеите.Искам да стана представител/дистрибутор на орифлеим.Та искам някои да ми обясни всичко:Как се става дистрибутор(аз съм само на 14 и затова се притистявам),горе-долу колко ще пари ще вземам,откъде трябва да взема поръчаните от клиента продукти и т.н.Съжалявам за тъпата тема ама.....
    П.П:съжалям ако темата се повтаря

тва че си на 14 няма проблем,ама ше трябва да си с името на майка си,с нейната лична карта,а иначе за заплащането,колкото поръчки направиш,ти си имаш една листовка на която ти пише колко пари получаваш при дадения продукт,а иначе ти се трупат и точки с всеки поръчан продукт и вече като правиш над 100 точки за месеца получаваш награди от фирмата и няква определена сума като заплата ама тва е ако всеки месец ги правиш над 100,а ако не направиш 100 точки дължиш на фирмата 7 лв .А иначе за личната ти печалба ,примерно един сапун струва 2.50 и ти получаваш 1.77,абе общо взето не е за малък човек работа трябва да имаш много познати и не само момиченца дето ше си купят гланц и спирала,ами и богати лелки които искат да запазят младостта си колкото се може по-дълго ,аз не познавам толкова суетни хора и за тва 'бизнесът' не ми потръгна
    p,s така беше преди 2 години някъде,ама ся не ми се вярва да са се променили много нещата

тъпо е да си дистрибутор, за кво ти е?

Искам да попитам същото, само че за Avon?

то не се ли казва консултат ама карай . . . аз не съм ама правя мн поръчки на една фр
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Ако не направиш 100 точки се плащат 2 лева!
    Подаръците за 100 точки са яко тъпи ама..както и да е. Иначе на месец се печелят по 30-40 лева (ако си направила 100 точки)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си