- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спирането на растежа на гърдите от сутиен..
охх отвсякъде противоре4иви мнения..секи казва разли4но но на мен ми е инресно какво мислите вие..ха мислите ли 4е от сутиена спира растежа на гърдите?? на мен ли4но не ми го понася акъла да е така...но някои хора твърдят 4е е вярно..вие как мислите? забелязали ли сте не6то подобно след постоянно носене на сутиен![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Няма такова нещо,растежът на гърдите не зависи от сутиена,а от гените,по-скоро препоръчват да се носи сутиен,защото намалява рискът от рак на гърдата,а гърдите стоят по-стегнати.
хич не обичам тия сутиени.. но ся се налага да нося.. лятото си ходя без ..но зиматане мисля че спира растежа
![]()
аз най-мн мразя като почнат да ми излизат банелите.Аз имам голям проблем с тия сутиени ,защото съм с голама чашка ,но малка гръдна обиколно пък ако не сложа сутиен стои грозно![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Момичета а я да ви иптам нещо...мисля,че още не съм за сутиен ама ако ще са по-стегнати така ок!Та имам гръдна обиколка 75 а подгръдна 63-4 е какво да нося сутиен,бюстие или нищо![]()
To infinity and beyond.
+1Първоначално написано от varnen4e
А това, че сутиена спира растежа на гърдите не е вярно.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
е как така ше е вярно.То ако е така жената никога няма да сменя размера,което е малко нереално
Според мен върви мери и си вземи, просто според мен е неприятно да се ходи без сутиен пред хораПървоначално написано от cool_doll
Пък и когато не носиш сутиен гърдите увисват и става неприятна гледка ...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
По-добре питай някой който вижда за кво става на въпрос например майка ти тя сус сигурност ще ти даде най-добър съвет. А иначе най-добре иди и мери, тогава със сигурност ще си купиш сутиенПървоначално написано от cool_doll
![]()
![]()
не,сутиен не може да спре растежа на гърдите![]()
spored men ima ne6to takova, 6to po zakona na vizikata tva koeto se pritiska ili topli to se raz6irqva i bi trqbvalo kolkoto pove4e nosite sutieni tolkova pove4e 6te vi rastat gardite (spored men)![]()
nz i ne razbiram mn ot teq raboti ama tva sa pylni gluposti !!!!!!!!!
ест, че не..
Когато носиш шапка, спират ли да ти растат ушите ?![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
Според мен от сутиен няма как да спрат да ти растат гърдите .. всичко си е до ген![]()
Според мен това са пълни глупости аз си и спя с него и не ми пречи, а те си растата и растат, разликата е че са по стегнати
определено гърдите растат повече като ходиш без сутиен..
В посока НаДоЛу...
но пък оплешивяваш :PПървоначално написано от xXbambiiXx
Явно този който го е измислил това е носил много шапки и е спрял да му расте мозакът.Първоначално написано от xXbambiiXx
![]()
Пък при мене е обратното.Първоначално написано от galu6a
Чашката ми е 75B, а гръдният ми кош доста широк и ако не попадна на добър сутиен, стяга супермного.
![]()
Аз нося само като излизам, на училище също. Никога не съм спала със сутиен (може би на някой следващ лагер ще ми се наложи, но и тогава бих си го разкопчала, само да седи на мен при първа необходимост).А и по време на спорт слагам спортно бюстие и така..
Не мисля, че спира растежа.
Изобщо това със стегнатите дрехи и т.н. не спира растежа според мен.
Но е факт, че прилепналите дънки, на които не можеш плата да дръпнеш от крака, могат да доведат до разширени вени.
Знам, че е грозно дънки тип "цигара" да бъдат широки и размъкнати, но кой е казал, че трябва да са твърде прилепнали? Ако памукът е качествен и са ти по мярка, всичко е наред. Една дреха не трябва да ти ограничава движението.