.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

спирането на растежа на гърдите от сутиен..

охх отвсякъде противоре4иви мнения..секи казва разли4но но на мен ми е инресно какво мислите вие..ха мислите ли 4е от сутиена спира растежа на гърдите?? на мен ли4но не ми го понася акъла да е така...но някои хора твърдят 4е е вярно..вие как мислите? забелязали ли сте не6то подобно след постоянно носене на сутиен
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Град
    Wonderland
    Няма такова нещо,растежът на гърдите не зависи от сутиена,а от гените,по-скоро препоръчват да се носи сутиен,защото намалява рискът от рак на гърдата,а гърдите стоят по-стегнати.

Град
    Пловдив
    хич не обичам тия сутиени.. но ся се налага да нося.. лятото си ходя без ..но зимата не мисля че спира растежа

Няма никаква логика..

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    somewhere over the rainbow...
    Това че придържа гърдите не значи че спира разтежа..

Голям фен Аватара на daru6a1
    Не искам да противореча на чуждото мнение ,но за мен е вярно,защото когато носиш сутиен през деня няма нищо лошо,но спането със сутиен спира или намалява разстежа!

Супер фен Аватара на galu6a
    аз най-мн мразя като почнат да ми излизат банелите.Аз имам голям проблем с тия сутиени ,защото съм с голама чашка ,но малка гръдна обиколно пък ако не сложа сутиен стои грозно
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Infinity
    Момичета а я да ви иптам нещо...мисля,че още не съм за сутиен ама ако ще са по-стегнати така ок!Та имам гръдна обиколка 75 а подгръдна 63-4 е какво да нося сутиен,бюстие или нищо
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Момичета а я да ви иптам нещо...мисля,че още не съм за сутиен ама ако ще са по-стегнати така ок!Та имам гръдна обиколка 75 а подгръдна 63-4 е какво да нося сутиен,бюстие или нищо
    Ами отиди и мери..това е най- добрият вариант.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Ами отиди и мери..това е най- добрият вариант.
    +1
    А това, че сутиена спира растежа на гърдите не е вярно.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    София
    е как така ше е вярно.То ако е така жената никога няма да сменя размера,което е малко нереално

Град
    Там, където е сърцето...
    Според мен върви мери и си вземи, просто според мен е неприятно да се ходи без сутиен пред хора Пък и когато не носиш сутиен гърдите увисват и става неприятна гледка ...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Голям фен Аватара на Dollystar
    По-добре питай някой който вижда за кво става на въпрос например майка ти тя сус сигурност ще ти даде най-добър съвет. А иначе най-добре иди и мери, тогава със сигурност ще си купиш сутиен

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не,сутиен не може да спре растежа на гърдите

Град
    Хасково
    Еми то тогава ходете голи, че ще останете гномчета...

Кви са тез глупости бре?!?!?!

spored men ima ne6to takova, 6to po zakona na vizikata tva koeto se pritiska ili topli to se raz6irqva i bi trqbvalo kolkoto pove4e nosite sutieni tolkova pove4e 6te vi rastat gardite (spored men)

nz i ne razbiram mn ot teq raboti ama tva sa pylni gluposti !!!!!!!!!

ест, че не..

Град
    Варна
    Когато носиш шапка, спират ли да ти растат ушите ?
    [ Brokencyde - Schizophrenia ]

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Според мен от сутиен няма как да спрат да ти растат гърдите .. всичко си е до ген

Повече от фен Аватара на ginny
    Град
    stz
    Според мен това са пълни глупости аз си и спя с него и не ми пречи, а те си растата и растат, разликата е че са по стегнати

Град
    В.Търново
    определено гърдите растат повече като ходиш без сутиен..
    В посока НаДоЛу...

Град
    В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от xXbambiiXx
    но пък оплешивяваш :P

Цитирай Първоначално написано от xXbambiiXx
    Явно този който го е измислил това е носил много шапки и е спрял да му расте мозакът.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от galu6a
    аз най-мн мразя като почнат да ми излизат банелите.Аз имам голям проблем с тия сутиени ,защото съм с голама чашка ,но малка гръдна обиколно пък ако не сложа сутиен стои грозно
    Пък при мене е обратното. Чашката ми е 75B, а гръдният ми кош доста широк и ако не попадна на добър сутиен, стяга супермного.
    Аз нося само като излизам, на училище също. Никога не съм спала със сутиен (може би на някой следващ лагер ще ми се наложи, но и тогава бих си го разкопчала, само да седи на мен при първа необходимост). А и по време на спорт слагам спортно бюстие и така.. Не мисля, че спира растежа.

Изобщо това със стегнатите дрехи и т.н. не спира растежа според мен.
    Но е факт, че прилепналите дънки, на които не можеш плата да дръпнеш от крака, могат да доведат до разширени вени.
    Знам, че е грозно дънки тип "цигара" да бъдат широки и размъкнати, но кой е казал, че трябва да са твърде прилепнали? Ако памукът е качествен и са ти по мярка, всичко е наред. Една дреха не трябва да ти ограничава движението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си