- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- спирането на растежа на гърдите от сутиен..
Сериозно?? Не го бях чувала.Първоначално написано от ShiZo
![]()
[ Brokencyde - Schizophrenia ]
e, в редки случаи, ако не си я махаш от главата с месеци (без къпане и спане)Първоначално написано от xXbambiiXx
Ми логично е ве, то косата спира да диша тогава и става леш.Първоначално написано от xXbambiiXx
Ама само в екстремни случаи де, сега да носиш шапка навънка нищо лошо няма. :P Работата е там, че онези, които имат косопад, трябва да си я оставят колкото се може повече да диша... а с много носене на шапки не става.
Спиш със сутиен ??Първоначално написано от ginny
![]()
^е, като й е удобно..![]()
Иначе..т'ва са пълни глупусти..спирал разрежа друг път
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
аз също спя със сутиен и не мисля че спира растежа : )
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
1. Анатомията на човешкото тяло спада към БИОЛОГИЯТА, не към ФИЗИКАТАПървоначално написано от galka255
![]()
.
2. Клетките се делят
и гърдите растът! :P![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не мисля така може би ако докато ти растат гърдите и си го стяга6 прекалено много так4е да ти изглеждат по големи и да ходи6 всеки ден така може би да но не мисля 4е нормалното носене може да ти навреди
<3 OBI4AM TE <3
Не знам, малко странно ми се струва да се намалява растежа на гърдите от сутиена. Сега ако се носи сутиен, набъкан с к'во ли не вътре - според мен може да притисне развитието на гърдите.
Аз си нося сутиен само когато съм навън, така, че не мисля, че има някаква заплаха за мен.
+Първоначално написано от ShiZo
Писна ми винаги да правя всичко за вас,а когато имам нужда да се правите,че не съществувам и да мислите само за себе си !!!
аз не нося шапка и имам големи ушиПървоначално написано от xXbambiiXx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по въпроса не