- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предложения за стягане на мускули в домашни условия :)
Реших да създада тази тема,защото не всеки човек е свободен ,за да иде на фитнес или когато се освободи фитнесът е затворил ... И тъй като знам от личен опит искам да чуя вашите съвети за стягане на мускулите било коремни, гръдни, седалищни и т.н. Надявам се да ми помогнете с полезни съвети ,А и да не забравя ,че не всеки човек има фитнес уреди вкъщи![]()
Предварително се извинявам за правописните грешки,но не сма свикнала на кирилица... Искам и да добавя и какви храни трябва дасе хапват за тяхното запазване
Коремни преси,лицеви опори,скачане на въже....такива неща и на мен ми ще ми е интересно да видя и други мнения.
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Коремни преси, скачане на въже, въртене на обръч, клякания и т.н..
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Потърси в нета нещо за " каланетика "Много е трудно,има ефект,но се иска постоянство
![]()
Щом нямаш време няма смисъл да ти говоря за тичане, но иначе и аз се придържам към общото мнение коремни преси, скачане, клякане, много е подходящо карането на колело с вдигнати крака на горе има мн добър ефект![]()
подходящо карането на колело с вдигнати крака на горе ... как ще стане това![]()
изкарай си ключ за фитнеса... аз съм на 15 и ми разреши шефа да си изкарам... в домашни условия не се надявай на добър ефект лесно, ще е голям зор ако въобще се получи нещо...
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
Ами лягаш на пода и си слагаш ръцете под дупето а с краката правиш кръгови движения във въздуха (като децата) и така броиш 30-40 почиваш и пак.Първоначално написано от djessy
Ами бягане,каране на колело-те не са в домашни суловия,но не изискват уреди и ходене по фитнес зали.
Аз лично препоръчвам степер или вело,не са скъпи,събери си някой лев и си ги вземи.
това с "карането на колело" ще го пробвам![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Аз преди тренирах колоездене,а сега продължавам активно с вело и каране на колело,когато времето е доро и имам перфектно огормени мускули на краката и стомаха,помага адски много,ама трябва да е постоянно и поне 8км на ден.
Ще видиш че ще има ефект но трябва постоянствоПървоначално написано от ivkaa
![]()
a карането на колело каза 30-40 ма само с единия ли крак или общо взети заедно![]()
Скачане на въже найстина е подходящо за вкъщи. Даже боксьорите това правят за да влезнат във форма. А за упражнения - лицеви опори и крънчове.. то е нещо като коремни преси но с прибрани крака.. даже ето и видео..
http://www.youtube.com/watch?v=TKg_c...e=channel_page
Не знам как се наричат тези упражнения на български..![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!