.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 84

Град
    CrazyLand

Какво правите в часовете ако не учите разбирасе

спа говоря с тия зад и пред мен а в часовете по история и география напраоможе и да пея (силнооооооо ) ам вии

най-често размишлявам за нещо и гледам да запомням това, което някой ми казва, та дори и да е учител

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hrisetooo_
    Седя и се правя,че слушам или приказвам с някого
    и аз така понякога гледам даскалите толкова умно, и като ми кажат "нали така, Насе" и аз докато се усетя

Град
    Е там...
    спа

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Целувам се с Ани отивам до "тоалетна" , а всъщност до пазара да си купя пица

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Целувам се с Ани отивам до "тоалетна" , а всъщност до пазара да си купя пица

А аз.. ами ..
    Говоря с човека,с който седя.. тези,които са зад мен и така.
    Или пък си пиша бележки с някои.Играя си на телефона.
    Така е общо взето.

Гледам през прозореца, момчетата които играят футбол

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Или спя,говоря с човека до мен,зад мен около мен играя си на телфона или си драскам нещо в тетрадката

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    слушам музика снимаме се молим се да не се изпитваме разглеждам ечии телефон
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз пък съм на първия чин по необясними за мен причини и винаги се обръщам назад с гръб към даскала, който е в стаята и той полудява

Супер, слушаш в часовете, когато не се учи, това е прекрасно... А кво чуваш?

Фен
    най-често рисувам или пък съчинявам стихчета ... :P
    Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...

Чета вестник,решавам кръстословица,судоку после редактирам вестника,после ако още не е свършил часа спя или си слушам тихо музика да не ме хване даскалката или си играя на Worms на телефона
    Йога и мъдрост

Град
    София
    Ако говоря прем мен е даскалката, а около мен момичета, защото сме сложени по номера и нямам много теми с тях.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    играем игри, колкото да не заспим... и то някакви от рода на държави/градове с някоя буква или бесеница Ама като си в час ти се струва по-добре от колкото да слушаш простотии
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Голям фен Аватара на Yancheto
    Играя на телефон,говоря си с някой,чета вестник,решавам кръстословица и судоку....Общо взето,това е.

хаха евала :Д ние пък 4-ма момчета от класа почти секи час цъкаме на ПСП една игра наречена "Worms" :Д и е мн забавно...часовете минават доста бързо и така... бтв 10-ти клас сме и досега никои не ни е хващал :Д:ДД: а пр ако го няма човека с ПСП-то или не ни се играе си слушам музика решавам кръстословица и така . Но според мен е наи важното е да се правиш , че всичко разбираш в час и така и после учителите са доволни че си ги слушал :ДД: ма тука се иска транинг :П:П:П аиде лек ден от мен :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Чета вестник,решавам кръстословица,судоку после редактирам вестника,после ако още не е свършил часа спя или си слушам тихо музика да не ме хване даскалката или си играя на Worms на телефона
    тфа с вестника и аз го правя,а брат ми има уормс на телефона и аз си джиткам непрекъснато.Иначе освен това гледам навънка колите или хората и си мисля какво работят.Или пък мисля за разни задачи.Все различни неща,но гледам да слушам в часовете все пак

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами според зависи часа, настроението и т.н. но по принцип не спирам да си рисувам, от време на време слушам музика, лафче с някой съученик, играем на някоя игра да убием времето, ... ако сме в компютърните кабинети се ровя из нета, скайп, такива работи.Случва се да уча за някой друг предмет, а някой път и слушам, но много зависи от предмета ...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Re: Какво правите в часовете ако не учите разбирасе

драскам си по тетрадките или пиша си бележки със Симона.

Говоря с тези пред мен или зад мен.Слушам музика,драскам си в тетрадката,пишем си бележки.Доста често играем карти или някакви други игри от рода на бесеница и държави.Понякога решавам кръстословици или правя пищови за някое контролно .

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    спя,драскам си нещо в тетрадката или слушам музика ...или си говоря с някой.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Подпирам си лицето с юмруци, все едно съм отчаян, а всъщност се опитвам да заспя , толкова рисувам по гърбовете на тетрадките, че си направих една специално да рисувам в нея или уча по друго. Рядко говоря с тези около мен.

mi....spa,pi6a sms-i,draskam si po tetradkata :P iii se praa 4e pi6a,ako diktuvat ne6ty

Супер фен
    Говоря си с най-добрата ми приятелка или играем на няква игра с тоя пред мене
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си