.

Виж резултатите на анкетата: Ползвали ли сте тампони?

Гласували
156. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 42,95%
  • Не

82 52,56%
  • Нямам цикъл

7 4,49%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Град
    Под слънчевите лъчи...

:

еми аз не съм ползвала тампони.за напред мога да опитам

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    Kolko vreme izd1rja tampona?Interesno mi e ,ina4e az karam na prevr1zki.

Ми зависи според течението , но попринцип някаде около 7/8h.
    Може и да издържи толкова,но тампоните се сменят на 3-4,най-много 5 часа!

Аз всеки път ползвам тампони(освен когато спя) и ми е много по удобно с тях,отколкото с превръзки.Ползвам OB Normal и Mini

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    Цитирай Първоначално написано от Fortuna
    Kolko vreme izd1rja tampona?Interesno mi e ,ina4e az karam na prevr1zki.

Ми зависи според течението , но попринцип някаде около 7/8h.
    Те могат да издържат,но изобщо не е хигиенично,защото кръвта не попива,а се задържа,а тази кръв е пълна със какво ли не...следователно във тялото ти се задържат всякакви мръсотий,така че на 2-3 часа е най-добре да се сменят особено при силен цикъл.

Тампоните са много по - удобни от превръзките . Малко е кофти , когато ги вадиш , но като цяло са много по - добри от превръзките !

Град
    ForSaken city (:
    Ползвам само когато съм на море .. Или когато съм на някакво парти на което съм с пола/рокля.

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Ъ и аз не съм ползвала,щот съм девствена,но мисля че има и такива за девствени.Незнам на мен такова нещо,не мисля че би ми било удобно
    Няма никакво значение дали си девствена или не си ..btw aз не съм ползвала

Аз не съм ползвала...струва ми се доста несигурно...

You're singing the songs
    Thinking this is the life
    And you wake up in the morning
    and your head feels twice the size...

Град
    Somewhere around nothing!
    ...

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Град
    На слънцето :>
    С тампони е в пъти по-удобно.
    Аз обаче нося само на морето и като цяло лятото /понеже 2ра година ме хвана точно на лагера .. /.
    Просто съм девствена и малко ме съмнява реакцията на майка ми

аз съм девствена братовчедка ми е с 1 година по голяма от мен и също е девственна..тя си ползва тампони без проблем..малко по пълничка е но в никакъв случей дебела..аз един път реших да пробвам...мсега ми се струва смешно но тогава щях да ревна..нали както и да е вечерта го сложих без проблем но сутринта стажам..немога да седна изобщо боли ме адски много..отивам..опитвам се да го махна..немогаа..супер много ме боли..и така де след 10 мин. опити го махнах въпреки болката.. сега както казах ми е смешно но..тогава много болеше..така че моя съвет е ти да си прецениш или да идеш на гинеколог да ти кажат за да не направиш моята грешка
    who the hell has control on the damn smoke machine...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Предпочитам превръзки,защото така съм спокойна,че няма да лъсне някой петно докато се разхождам,а и се чувствам по-удобно и по-сигурна с превръзките

Супер фен Аватара на Shia
    Защо почти всички са на мнението,че тампоните не са за девствени,какво толккова ще Ви направят.Пъхате и готово.Кончето няма да се скъса,ще вадите тампона лекичко не със сила и всичко е О.К
    И как може да се гнусите от собствената си кръв,нали се миете после

На мен от превръките ми тече извън нея.Когато заема някаква по различна поза от нормалното стоене и тече.Не е приятно когато примерно гаджето те хване(обара)за дупето и усети превръзката нали.

не съм ползвала

[quote="Shia"][b]Защо почти всички са на мнението,че тампоните не са за девствени,какво толккова ще Ви направят.Пъхате и готово.Кончето няма да се скъса,ще вадите тампона лекичко не със сила и всичко е О.К
    И как може да се гнусите от собствената си кръв,нали се миете после

Дам,това е така.Плюс това си има специално за девствени.
    Иначе и аз не съм използвала...може да опитам занапред...ама малко си ме е страх

Голям фен
    Попринцип ползвам само лятото,защото ако съм с превръзка в горещо време кожата ми направо се протрива,но за сметка на това пък не са ми толкова удобни колкото превръзките.
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Винаги ползвам+превръзки за всеки случай...мн по-удобно е така.Девствена съм си и нищо ми няма,даже на последък почнах да ползвам и по-голям размер.

ползвам тампони от 3-тата си менструация и то най-обикновени - няма малки, няма средни .. мисля, че са даже по-големи. Въпроса е, че НЕ Е ВЪЗМОЖНО тампон да ти уби или да ти речи, ако го поставиш както трябв. Аз първия път не изпитах никаква трудност да го сложа, просто клекнах и го подбутнах и то взе, че стана. А бях девствена, даже майка ми се зачуди.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Девствена съм и не ползвам, страх ме е да не направя беля .Чудя се дали да не пробвам на следващата менструация .Тампоните винаги са ми изглеждали много удобни и практични .
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    През първите един, два дена, докато кръвотечението е по-силно са препоръчителни превръзки, след това според мен са по-практични тампоните, но много зависи от това къде се намира човек и има ли възможност да сменя тампон, защото чистотата в това отношение е мн важна и трябва да е на мн по-високо ниво, от това, когато сменяш превръзка.

Фен
    Град
    Варна
    никога не бих си го натикала тва...

аз си ползвам тампони почти винаги, превръзките ги избягвам ... приемах ги за необходимо зло, ама след това пробвах с тампон иии..нито го усещаш, нито нищо.. по абсолютно никакъв начин не ти пречи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си