- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед???
lunichkataaa ти коя теза поддържаш - че има влюбване от пръв поглед или не? Щото цитираш момиче, което казва, че няма влюбване от пръв поглед, напълно се съгласяваш с него, а после казваш: "За мен съществува".Първоначално написано от lunichkataaa
Иначе по темата - вярвам, въпреки че досега не съм я срещала![]()
И аз вярвам в любовта от пръв поглед..![]()
![]()
![]()
Вече съжаляваш?-Късно е!Още ме желаеш?-Късно е!Искаш да си с мен?-Късно е!За тебе няма нощ и ден?-Кофти факт!Аз не прощавам!..И най-добрите грешат, но аз прошка не давам!И аз греша, но на мен ми се прощава.Защо ли?..Защото го заслужавам!!!
Последните 2 пъти, точно от пръв поглед се влюбих.
Има любов от пръв поглед,но според мен за да се влюбиш в някой ,който за първи път виждаш означава че си се влюбил само във външния му вид![]()
ЪхЪ вярвам
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
Вярвам, въпреки че досега не съм я срещала ...![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Nz kogato bqx malka se vliubix ot 1 pogled no sled tova ne mi se e slu4valo no est vqrvam 4e ima
да, вярвам..случвало ми се е..![]()
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Ами има нещо такова,ама не е любов.
Има я, разбира се. Това е нах-силната любов.
Каквото и да става продължваш да обичаш.
Аз бях така по едно време и още не мога да спра да я харесвам.
ще ти пиша 6 по английскиПървоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Вярвам, че я има.. и да мисля, че съм я преживяла, макар и да е била несподелена.
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
Не. Преди 2 седмици се влюбих от пръв поглед в едно момиче ама като си поговорихме малко...Преди да си отвори устата мислех ,че е тъпа но след като го направи разбули всякакви съмнения
I az vqrvam v lubovta ot pruv pogled..![]()
Вече съжаляваш?-Късно е!Още ме желаеш?-Късно е!Искаш да си с мен?-Късно е!За тебе няма нощ и ден?-Кофти факт!Аз не прощавам!..И най-добрите грешат, но аз прошка не давам!И аз греша, но на мен ми се прощава.Защо ли?..Защото го заслужавам!!!
Любов от пръв поглед не вярвам,все пак нали рябва да опознаеш човека.Привличане има да но любов,може и да има,но аз не вярвам
разбира сеПървоначално написано от Re5peC7
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Не.
...
НЕ! За мен любовта иде след време, когато опозная момичето!![]()
Незнам чесно казано![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Да![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
ДА! Твърдо да!![]()