- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против секса със знаменитости
Вие какво мислите повече плюсове или повиче минуси би могъл да има един евентуален секс със знаменитост. Представете си следната ситуация запознавате се с никоя от нашите знаменитости и ви се предлага секс... Бихте ли го направили или не при положение чи принципите ви съвсем не отговарят на подобно нещо?
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ако искам и имам желание да правя секс със някого няма да ме интересува дали е известен със нещо или не.Ще го направя заради самото желание за секс,а не заради репотацията му.
ем небих
БлЯя..БлЯ...
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Зависи кой е човека,но по принцип, не смятам сексът за една вечер за нещо хубаво,така че най-вероятно не бих!
offline forever!
mi da vi kaja naskoro prekarah edna no6t prekarah s pop-folk pevica nqkolko pati go pravihme... daje dosta no nqma zna4enie broikata i be6e got..moje i pak ..no vse pak tq e jenena s deteno... pak bih
На мен ми се е случвало,но в моя случай просто той стана известен след товаИначе да,определено бих .. Стига да е някой,който харесвам .. За*би принципите,един път се живее,пък и втора възможност едва ли ще имам с тоя човек .. :P
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Така, така, знаеш ли преди известно време се влюбих в един сравнително известен мъж, не иска, ама се случи. Една вечер той предложи да се видим в тях, аз знаех за какво ме вика, знаех и че не искам да се случи, но въпреки това го направих. Сега не бих казала, че съжалявам, но може би ако не бях превила секс с него щях да си спестя много болка. Известните хора са точно като звездите - бляскави от далеч, а от близо са само студен камък... празниПървоначално написано от glamouros
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Да бих го направил с някоя певица или манекенка![]()
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
питаш все едно са изънземни ... нали и те са хора. Ако е за една нощ зависи от външния вид, а за повече от вътрешния вид![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Аз искам да се чукам с C.Ronaldo![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.
защо? може да е пълен некадърник в леглотоПървоначално написано от d0itwell
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
незнам ама е много секси
Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.