.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Голям фен Аватара на glamouros

За или против секса със знаменитости

Вие какво мислите повече плюсове или повиче минуси би могъл да има един евентуален секс със знаменитост. Представете си следната ситуация запознавате се с никоя от нашите знаменитости и ви се предлага секс... Бихте ли го направили или не при положение чи принципите ви съвсем не отговарят на подобно нещо?
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Ако искам и имам желание да правя секс със някого няма да ме интересува дали е известен със нещо или не.Ще го направя заради самото желание за секс,а не заради репотацията му.

ем небих
    БлЯя..БлЯ...

`Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Зависи кой е човека,но по принцип, не смятам сексът за една вечер за нещо хубаво,така че най-вероятно не бих!
    offline forever!

mi da vi kaja naskoro prekarah edna no6t prekarah s pop-folk pevica nqkolko pati go pravihme... daje dosta no nqma zna4enie broikata i be6e got..moje i pak ..no vse pak tq e jenena s dete no... pak bih

На мен ми се е случвало,но в моя случай просто той стана известен след това Иначе да,определено бих .. Стига да е някой,който харесвам .. За*би принципите,един път се живее,пък и втора възможност едва ли ще имам с тоя човек .. :P
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Re: За или против секса със знаменитости

Цитирай Първоначално написано от glamouros
    Вие какво мислите повече плюсове или повиче минуси би могъл да има един евентуален секс със знаменитост. Представете си следната ситуация запознавате се с никоя от нашите знаменитости и ви се предлага секс... Бихте ли го направили или не при положение чи принципите ви съвсем не отговарят на подобно нещо?
    Така, така, знаеш ли преди известно време се влюбих в един сравнително известен мъж, не иска, ама се случи. Една вечер той предложи да се видим в тях, аз знаех за какво ме вика, знаех и че не искам да се случи, но въпреки това го направих. Сега не бих казала, че съжалявам, но може би ако не бях превила секс с него щях да си спестя много болка. Известните хора са точно като звездите - бляскави от далеч, а от близо са само студен камък... празни
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Да бих го направил с някоя певица или манекенка
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Град
    Пловдив
    питаш все едно са изънземни ... нали и те са хора. Ако е за една нощ зависи от външния вид, а за повече от вътрешния вид
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Аз искам да се чукам с C.Ronaldo
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от d0itwell
    Аз искам да се чукам с C.Ronaldo
    защо? може да е пълен некадърник в леглото
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

незнам ама е много секси
    Никога не се разделяй с усмивката си, дори и когато ти е тъжно, ... откъде да знаеш, може някой в тоз момент да се влюби в нея.

Град
    Момини Цици
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Зависи кой е човека,но по принцип, не смятам сексът за една вечер за нещо хубаво,така че най-вероятно не бих!
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си