- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет от мъжкатата част от форума.. ;]
Здравеите! Решила съм да изненадам приятеля ми с някакво по- еротично бельо. До сега не съм го правила.. Не искам да му правя стриптийз, а просто да се съблека или пък да го оставя той да ме съблече.. а ако се събличам сама дали да е над него или пък да го оставя да седне ии аз пред него..Нямам си и на идея!! Може ли да ми дадете някакви предложения? Какво би ви харесало най- много на вас?
Някак си мисля, че ако се озовеш отдолу и той започне да те съблича докато си легнала е най-така.. Събличането на всяка една дреха ще бъде лесно.. само може би горничката трябва да я съблече докато си още в седнало положение от там нататъка може да си лягаш и да чакаш.. : )
Хии не съм момче .. Но ако бях би ме изкефило момиче с червено бельо .. Смисъл някакви червени прашки нагоре нещо като бюстие .. И надоле жартиери .. Това ми се струва най - възбуждащо .. Иначе за свалянето .. най- добра идея е стриптийз , но щом не искаш .. Как дойде![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Бе не точно за бельото , ама мен лично много ме кефят високите токчета и при възможност по-високи ботуши![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лее това го бях забравила .. Наистина много са възбуждащи високите токовеПървоначално написано от flix
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Не съм момче, но мисля че ти най-добре знаеш как ще му хареса опитай се да го разпиташ или просто следвай инстинкта си, той сам ще ти покаже какво да направиш![]()
Еми според мен и момиче което го е правило може да отговори на този въпрос не само момченцата.Яко е ако едно момиче си облече по-секси и по специално бельо.Ако искаш да му направиш изнената се облечи с някакво червено или черно бельо.Гащичките да са прашки-прозрачни или копринени.Може да си облечеш и жартиерки-чудесно е за сваляне.Ако искаш нещо по хард може и корсет-прелепнал по тялото.
Ако искаш нещо по невинно-сутиен и секси бокрески(така се предава малко по невинен вид)Твой е избора!
УСПЕХ!
Облече някаква рокличка или дрешка която пада лесно и свободно,а отдолу не слагай нищо.Застани пред него и просто я свали....
Без бельо е най-добре!![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
^ Не е вярно!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ооо къса червена нощница е тва просто моа ти кажа че като го вида веднага ми става па за на живо кво ли ша е да не говорим![]()
Едно секси дупе в едни секси боксерки ще е супер.
Не знам какво харесва приятеля ти. Единия вариант е секс шоп. Има много варианти на прашки без дъно, пеперудки и подобни. Стават, но на мен лично ми седят курвенски. Вариант 2 е да отидеш в специализиран магазин за бельо. Избери дантела или сатен. Модните цветове сега са тъмно червено (винено) или лилаво. За дантела е перфектно и черно. Луксозните комплекти са скъпи. Марков такъв може и да удари 50-60лв. сутиен и прашки(боксерки).
без бельо!
Хм... не съм момче ,но ще се изкажа...бе ще е допълнение към това мнение ...и нещо като перли на сатена ще седи секси...Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Купи си едни заешки ушички и белио с пухчетаСъблечи се и бъди мръсно зайче
![]()
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
Аз също мисля, че боксерките са добър избор.
Благодаря много за отговорите :P Обаче аз бельото вече съм го подбрала, а сега ми трябва просто съветче как би било най- възбувдащо да го сваля. Не че нямам идеи, но мисля, че от едно момче бих могла да получа най- доброто предложение, защото все пак за момче ще го правякакто и някой вече каза, от момиче, което го е правило, също мога да получа добра идея.. Така, че ако има още идеики- пишете! :P
Остави го той със зъбки да те съблече....Първоначално написано от Shtastl1va
![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Леле... мойта 1 път с кво белио ми се яви... некво бяло прозиращо и горе като деколте циците и се видеха на половината направо откачих.(нее боди като рикличка некво ама за спане)