- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пробвалили ли сте с някой от същия пол?
Аз не бих пробвала,нямам никакво любопитство да опитам.![]()
![]()
Никога не ме е привличало и не искам да опитвам. Дори сам цеувка с момиче ме отблъсква..
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
ami da pravila sam go s bratov4edka mi no nemi haresa 6tot trqbvashe samo az da q......................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DdDdDdDdDdDd
Ми незнам просто не ме кефи секс между мъже .. Лично мое мнение .. Просто ако съм момче няма да дам друго момче да ми завира в задника атрибутите си ..Първоначално написано от Vista
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Я недей подпалва фитилите на човека! Ако искаш пробвай, но после може да обърнеш кораба, което не е много хубаво!Първоначално написано от Gary
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Хомосексуализна е личен избор,за мен,това не е правилният избор![]()
Reality is wrong,dreams are for real.
Filmi..Първоначално написано от shokoladkaaa
![]()
Първоначално написано от angellove
Аз не съм и не никога даже не съм се замислялПознатите ми не са(или поне не са си признавали), освен двама. Единият ми беше съученик и му викаха ПеДиди, а другият е продвача от близкият магазин, който всички клиенти наричат Пенди.
И преди да ме обвините в хомофобия:
ПеДиди - той сам така си пишеше името по контролните и в бележника си. Първоначално беше Педи Диди, но после пое стабилна Пи-Ар кампания и го промени на ПеДиди(имало много Ди-та в първоначалната версия о.О)
Пенди - на път за магазина ставам свидетел на разговор между двама 30-35 годишни мъже:
Единият: "Ай да ходим да пазарим при Пенди"
Другият: "А, не човек, стига педерастки изпълнения... ония ден пазарихме там - стига ни за тоя месец"
Влизам в магазина след малко, а един клиент се провиква "Пенди, ауе къде е черният пипер уе?", и едно странно същество отговря "Там в дъното, на най-долният рафт..."![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Пробвала съм или по-точно една мацка ме пробва мен![]()
Много беше хубаво.
Педал не ставам за нищо на света. Ако бях момиче щях да съм лезбийка![]()
РазкажиПървоначално написано от hooliganka89
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Единственото нещо,заради което ми се иска да съм мъжки пол,е гей сексът! Не мога да разбера - хем сте хомофоби,хем нямате нищо против лесбийките...Айде да изберете най-накрая.
Ала все пак съм се родила момиче и нямам нищо против да правя секс с такова.
Първо да уточна, че съм момиче, понеже от ника ми не се разбира.
Да, била съм с друго момиче 3 пъти. Ако трябва да съм откровена ми хареса.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
пробвал съм...но не секс. целувал съм се с момче...два пъти, по около 3 часа. беше хубаво. толкоз ми е експириънса
това не е вярно. за хомосексуалните хетеросексуалността би могла да бъде личен избор, но не и обратнотоПървоначално написано от Armani_P
![]()
звучи яко,не съм пробвала..ама има време де![]()
![]()
![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Не съм пробвала. Само съм целувала момичета, ам то кой не е..
Иначе нямам нищо против, даже ми е доста любопитно. В бъдеще със сигурност и това ще се пробва.
+1 :PПървоначално написано от crazymm
Не съм, но бих пробвала със сигурност.
Ем не съм,ама що пък не.Искам да пробвам с някоя фр ама по-късно![]()
Не е така! Гледах един филм по Animal Planet или Дискавъри и обясниха точно това, че в природата много животни са хомосексуални, но само за мъжките се отнася, имаше кадри на 2 мъжки зебри, все пак при женските не знам как би могло да се получи... та това за природата са пълни глупостиПървоначално написано от Avadon
![]()
Първоначално написано от IronLady